• Prijsklasse Midden

In Grace Marry veranderen we je dromen in realiteit. We gebruiken echter geen toverstaf of vragen om de hulp van een sprookjesachtige feeën. We gebruiken ervaring en kennis, die we voortdurend verdiepen, werken als huwelijksadviseurs en de nieuwste trends volgen. We zijn vergezeld door vriendschap, passie en liefde voor schoonheid, die we graag met u delen tijdens de vieringen. Het is dankzij dit dat we zo'n harmonieus team creëren en elkaar aanvullen.

In onze prestaties vindt u zowel traditionele bruiloften in elegante paleizen, feestzalen, boho-achtige feesten als charmante buitenevenementen. We staan open voor alle ongewone ideeën en waarderen tegelijkertijd de sfeer van klassieke familiefeesten. We worden gekenmerkt door vindingrijkheid, een frisse benadering en professionaliteit. Goede kennis van de markt en onuitputtelijke lagen van creativiteit stellen ons in staat onconventionele oplossingen te creëren die altijd voor u worden onthouden. We implementeren gedurfde ideeën, maar we respecteren ook de tijd en het geld van onze klanten. Wij beschermen u tegen onnodige teleurstellingen, daarom beloven wij geen onbewezen en onzekere dingen. Alle aannemers waarmee we werken zijn specialisten.

Het maakt niet uit of je een klein feest hebt bedacht voor je geliefden of een luidruchtig feest: "Your Wish is Our Command". Wij staan tot uw beschikking in elke fase van voorbereiding, geven advies en verdrijven alle twijfels. Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met onze realisaties en contact.

Bezoeker, laat een review achter over Agencja Ślubna Czary Marry en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Agencja Ślubna Czary Marry

4.9 20 reviews
Door Eliza
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Ik zal deze mening schrijven in de vorm van een brief gericht aan de meisjes :-) Kasia en Olu We willen jullie hartelijk bedanken voor jullie hulp bij het organiseren van de bruiloft. Het resultaat was verbluffend. Tot nu toe herinneren onze gasten zich onze bruiloft. Voor velen van hen was het de belangrijkste en leukste gebeurtenis in 2020 die ze zich in deze moeilijke tijden van de pandemie kunnen herinneren. Uw hulp en advies waren van onschatbare waarde. Veel onderwerpen waren nieuw voor ons. Maar u leidde ons vlot door dit doolhof van problemen. Met stoïcijnse kalmte en humor heb je de ideeën van de bruid, d.w.z. MIJ! haha Meiden, het was voor ons een groot genoegen om met jullie samen te werken. Het is jammer dat het zo snel vloog :-( Je bent geweldig. Je zult altijd in onze herinneringen en harten blijven. Dank je. -)
Misbruik rapporteren
Door Ewa
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Het inhuren van een Wedding Planner heeft me, controlefreak, Zosia samosia veel moeite en toewijding gekost, maar het enige spijt is dat ik het zo laat deed! De meiden zijn absoluut geweldig, ze bieden aanbiedingen van de beste artiesten en zijn altijd beschikbaar met advies en hulp. Ze nemen elke, zelfs de vreemdste en meest gecompliceerde taak op zich die een jong stel kan stellen. Onze bruiloft was internationaal, we hadden verschillende onconventionele oplossingen nodig om aan de eisen van alle gasten te voldoen en Kasia en Ola van Czara Marry hebben alles zo georganiseerd dat het de beste bleek te zijn.
Dus als je, net als ik, in alle rust wakker wilt worden op de dag van de bruiloft, in alle rust en in het besef dat alles tot de laatste knop dichtgeknoopt zal zijn, en plotselinge, onvoorspelbare problemen zullen worden opgelost zodat je het niet eens merkt, dan ben je hier aan het juiste adres.

Misbruik rapporteren
Door Klaudia
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Meisjes uit Czara Marry, Kasia en Ola zijn een perfect duo. Vanaf het eerste consult voelden we ons vol vertrouwen en het bleef tot het einde - zoals we altijd zeiden: "We vertrouwen u in 150%". Creatief, warm, vol ideeën en enthousiasme - de meisjes maakten het plannen van een bruiloft uit een ander land een plezier zonder enige stress.
Onze internationale bruiloft was precies zoals we hadden gedroomd en zelfs beter vanwege deze twee geliefde mensen die ons met zorg en steun omhelsden. Altijd glimlachend, niets is een probleem voor hen en als je het nodig hebt en ze zullen je achterna gaan om oorlog te voeren.
We raden Kasia en Ola ten zeerste aan aan elk stel dat zich afvraagt of ze ze nodig hebben (er is niets anders om aan te denken dan ze te nemen!).
Bedankt met heel ons hart en het is jammer dat onze dag voorbij is. ️

Meisjes van Czary Marry, Kasia en Ola zijn HET perfecte duo. Vanaf het eerste consult voelden we ons vol vertrouwen en het bleef tot het einde - zoals we altijd zeiden: "We vertrouwen u 150%". Creatief, warm, vol ideeën en enthousiasme - de meisjes maakten het plannen van een bruiloft uit een ander land een plezier zonder enige stress.
Onze internationale bruiloft was precies zoals we hadden gedroomd en zelfs beter vanwege deze twee geliefde mensen die ons met zorg en steun omhelsden. Altijd glimlachend, niets is een probleem voor hen en als je het nodig hebt - ze zullen oorlog voeren voor jou.
We raden Kasia en Ola ten zeerste aan aan elk stel dat zich afvraagt of ze ze nodig hebben (niets om over na te denken, neem ze gewoon, je hebt ze wel nodig!).
Bedankt met heel ons hart en het is jammer dat onze dag voorbij is. ️

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Płatność w trzech transzach. Po podpisaniu umowy i otrzymaniu zadatku jesteśmy gotowe do działania :)
Wat zijn uw tarieven?
od 3500zł
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
W naszej pracy zawsze stawiamy na szczerość i przyjazne relacje z "naszymi" Parami. Jesteśmy z Wami w stałym kontakcie zawsze wtedy, gdy nas potrzebujecie, lub gdy macie ochotę po prostu porozmawiać :)
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
3 lata

Adres

Stad: 51
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Midden