Home Weddingplanners Weddingplanners Dolnośląskie Weddingplanners Wrocław
  • Prijs vanaf: 3.500 €
vertalen

In Grace Marry veranderen we je dromen in realiteit. We gebruiken echter geen toverstaf of vragen om de hulp van een sprookjesachtige feeën. We gebruiken ervaring en kennis, die we voortdurend verdiepen, werken als huwelijksadviseurs en de nieuwste trends volgen. We zijn vergezeld door vriendschap, passie en liefde voor schoonheid, die we graag met u delen tijdens de vieringen. Het is dankzij dit dat we zo'n harmonieus team creëren en elkaar aanvullen.

In onze prestaties vindt u zowel traditionele bruiloften in elegante paleizen, feestzalen, boho-achtige feesten als charmante buitenevenementen. We staan open voor alle ongewone ideeën en waarderen tegelijkertijd de sfeer van klassieke familiefeesten. We worden gekenmerkt door vindingrijkheid, een frisse benadering en professionaliteit. Goede kennis van de markt en onuitputtelijke lagen van creativiteit stellen ons in staat onconventionele oplossingen te creëren die altijd voor u worden onthouden. We implementeren gedurfde ideeën, maar we respecteren ook de tijd en het geld van onze klanten. Wij beschermen u tegen onnodige teleurstellingen, daarom beloven wij geen onbewezen en onzekere dingen. Alle aannemers waarmee we werken zijn specialisten.

Het maakt niet uit of je een klein feest hebt bedacht voor je geliefden of een luidruchtig feest: "Your Wish is Our Command". Wij staan tot uw beschikking in elke fase van voorbereiding, geven advies en verdrijven alle twijfels. Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met onze realisaties en contact.

Bezoeker, laat een review achter over Agencja Ślubna Czary Marry en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Agencja Ślubna Czary Marry

4.9 21 reviews
Door Weronika
Ik heb dit bedrijf overwogen voor onze bruiloft
vertalen

Het zal een beetje lang duren, maar ik raad het met heel mijn hart aan! Wij zijn een paar IT-specialisten uit Warschau - we waren op zoek naar hulp bij het creëren van een bescheiden maar elegante bruiloft, gewoon met klasse. Dit is onze eerste bruiloft, we wisten niet eens waar we moesten beginnen, gewoon verloren als kinderen in de mist. Het budget dat we veronderstelden is 120k, maar niets stond een verhoging in de weg (afhankelijk van het aanbod, attracties voor gasten, trouwfaciliteit, enz.) - we kennen de prijzen niet, we behandelen dit onderwerp niet volledig, dus we ging naar "professionals". Dames zeiden vanaf het begin dat er geen "flow" tussen ons zou zijn, begrijp je - we waren niet "instagram" genoeg. Pens en bouillon zijn beneden hun waardigheid, want in Czary Marry bieden ze alleen exquise gerechten :) Nou, dit hoort onze dag te zijn en we zullen niet iemands portfolio sponsoren en "grillen" opleggen. Ze voegden er ook aan toe dat ze niets meer zullen bieden dan "ze zullen zelf in Googles vinden, omdat ze er waarschijnlijk beter uitzien dan wij" - juist, in Google kan ik mezelf zoeken, ik heb zelfs gezocht, en wanneer ik naar "professionals ga" " en betalen voor de service, verwacht ik iets meer dan de resultaten van Google Zoeken. De dames zeiden meteen dat ze konden zien dat we niet met elkaar konden opschieten, dat ze "hun klanten kiezen" - ja, ik begrijp het, maar zo'n functie kan op een culturele manier worden gepresenteerd, met de klasse die eigen is aan een huwelijksconsulent - ik zou een potentiële klant nooit persoonlijk op zo'n vernederende en vernederende manier behandelen. Ten slotte suggereerden ze dat "hun diensten vrij duur zijn" - hier schrokken we van, omdat we er rekening mee hielden dat we zouden moeten betalen voor "kennis", "creativiteit" en "ervaring". Misschien moeten we PIT van het voorgaande jaar voor de vergadering presenteren om er zeker van te zijn dat we solvabel zijn? :) Daarom, als je bruiloft niet overeenkomt met de vaardigheden van de dames, in totaal ... heb je niets om op te rekenen. Misschien is het beter, want als je geen idee hebt voor je bruiloft, je komt niet met een kant-en-klaar plan op een dienblad en de lijst met fancy attracties is "creativiteit". Spell Marry begint en eindigt met de resultaten van google zoeken :)

Misbruik rapporteren
Door Eliza
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen
Ik zal deze mening schrijven in de vorm van een brief gericht aan de meisjes :-) Kasia en Olu We willen jullie hartelijk bedanken voor jullie hulp bij het organiseren van de bruiloft. Het resultaat was verbluffend. Tot nu toe herinneren onze gasten zich onze bruiloft. Voor velen van hen was het de belangrijkste en leukste gebeurtenis in 2020 die ze zich in deze moeilijke tijden van de pandemie kunnen herinneren. Uw hulp en advies waren van onschatbare waarde. Veel onderwerpen waren nieuw voor ons. Maar u leidde ons vlot door dit doolhof van problemen. Met stoïcijnse kalmte en humor heb je de ideeën van de bruid, d.w.z. MIJ! haha Meiden, het was voor ons een groot genoegen om met jullie samen te werken. Het is jammer dat het zo snel vloog :-( Je bent geweldig. Je zult altijd in onze herinneringen en harten blijven. Dank je. -)
Misbruik rapporteren
Door Ewa
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Het inhuren van een Wedding Planner heeft me, controlefreak, Zosia samosia veel moeite en toewijding gekost, maar het enige spijt is dat ik het zo laat deed! De meiden zijn absoluut geweldig, ze bieden aanbiedingen van de beste artiesten en zijn altijd beschikbaar met advies en hulp. Ze nemen elke, zelfs de vreemdste en meest gecompliceerde taak op zich die een jong stel kan stellen. Onze bruiloft was internationaal, we hadden verschillende onconventionele oplossingen nodig om aan de eisen van alle gasten te voldoen en Kasia en Ola van Czara Marry hebben alles zo georganiseerd dat het de beste bleek te zijn.
Dus als je, net als ik, in alle rust wakker wilt worden op de dag van de bruiloft, in alle rust en in het besef dat alles tot de laatste knop dichtgeknoopt zal zijn, en plotselinge, onvoorspelbare problemen zullen worden opgelost zodat je het niet eens merkt, dan ben je hier aan het juiste adres.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Płatność w trzech transzach. Po podpisaniu umowy i otrzymaniu zadatku jesteśmy gotowe do działania :)
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
3 lata
Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
od 3500zł

Adres

Stad: 51