Âmes en fleurs - Photos & Vidéos

  • Prijsklasse Luxueus

Wij zijn Desi & Valère, verliefd en getrouwd in het leven. We vormen het team van Souls in Bloom . We delen onze passies door op een complementaire manier samen te werken. Valère naar de video, Desi naar de foto. We willen graag op je letten, om je te ontmoeten en om het maximum aan details over je geschiedenis te weten om je, via je werk, op zijn best te kunnen vertellen.

Wat meer is dan belangrijk is om wederzijds vertrouwen te creëren dat je op je mooie dag laat dragen. Om u te adviseren zodat u van uw dag kunt genieten, maakt deel uit van onze rol van leverancier.  

Wij zijn er om elk klein wonderbaarlijk en symbolisch ding te vangen, om de emoties te immortaliseren die uw huwelijk zullen accentueren en ze op de meest tedere en subtiele manier tegelijkertijd zullen transcriberen.  

We zetten al onze vaardigheden, creativiteit & waanzin ten dienste van uw unieke momenten zodat u kunt vertrekken met sublieme herinneringen.  

Wij wonen in het zuiden van Frankrijk, maar houden er van om zo veel te reizen dat we u zullen volgen, ongeacht uw bestemming!

Bezoeker, laat een review achter over Âmes en fleurs - Photos & Vidéos en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Âmes en fleurs - Photos & Vidéos

4.9 7 reviews
Door Marina
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Hoe Ames en Fleurs te beschrijven? Ik zal zeggen: vriendelijkheid, professionaliteit en talent.

We zijn getrouwd in september 2018 en zodra ze zijn aangekomen, hebben ze de situatie onder controle gekregen. Discreet, ze adviseerden ons, gerustgesteld en waren zeer effectief. Met hen hoef je geen uren te besteden aan geïmproviseerde poses, nee, met hen is alles snel en efficiënt. En dat is wat je nodig hebt in een huwelijk: tijd hebben. Het was een groot genoegen om ze deze dag bij ons te hebben, maar het was nog beter wanneer we onze mooie USB-sleutel ontvingen met al hun werk! Ze zijn erin geslaagd om alle belangrijke momenten vast te leggen en dankzij hen hebben we ongelooflijke herinneringen die ons ons hele leven zullen vergezellen. Toen ik op zoek was naar onze fotografen / videografen was ik bang om teleurgesteld te zijn, niet om iemand te vinden met een gevoeligheid die me zou raken. Nou, het was een genade om op deze twee te vallen! Met vriendelijke groeten, ze deden het zelfs beter dan we ons hadden voorgesteld.

Heel erg bedankt voor je goede werk, je hebt een gek talent. Veel van onze gasten hebben geschreven om ons te vertellen hoezeer ze onder de indruk zijn van je werk, en toch zijn ze veel minder dan wij. Dus voor die mooie herinneringen die je ons hebt toegestaan: dank je. Het was perfect.

En aan u die dit advies leest en die aarzelt, aarzel dan niet meer: ga met hen mee met gesloten ogen!

Misbruik rapporteren
Door Claire
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik beveel Souls in Bloom aan vanuit het diepst van mijn hart! Als je een video wilt van onberispelijke kwaliteit met een montage die je sprakeloos laat, een film die je huwelijk prachtig volgt, een prachtig licht, zeer romantische effecten en voor een betaalbare prijs, zul je in Souls in Bloom de videograaf zien wat je nodig hebt! Ik wil mijn ervaringen met andere toekomstige bruiden delen om hen in staat te stellen een luxueus souvenir te verdienen dat de mooiste huwelijken waardig is en vooral om hen gerust te stellen, laat hen zien dat deze aanbieder professioneel en serieus is, omdat deze Het is niet altijd gemakkelijk om je keuze te maken ... Dus nogmaals bedankt voor alles, je goede humeur, je ernst, je snelheid, je betrokkenheid.

Misbruik rapporteren
Door Elodie
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Verheugd over zijn prestaties, zijn professionele houding, geluk, geen stress, het was de beste investering van ons huwelijk! Een onconventionele discretie, zozeer zelfs dat we onze familie hebben horen zeggen: " Mijn God, ik zag niet eens dat we foto's maakten!" toen we onze foto's lieten zien.
Maar verder dan dat, is het de stijl van de fotograaf die alle overeenstemming heeft vastgelegd! Romantisch, natuurlijk en spontaan, de gezichten gevuld met een glimlach, goed humeur en licht. We voelen echt het geluk dat we die dag hebben ervaren door onze foto's.
Maar we gieten natuurlijk onze traan, de glimlach in de oren ... Ik kan de gevoelens die zo opkomen niet zo voelen, de fotograaf heeft de beste momenten van ons leven vastgelegd.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
1700
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Video, Live stream
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Artistiek
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Paypal, virement bancaire, espèces, chèque.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Nous avons l'avantage d'avoir commencé notre activité vidéo/photo dans le milieu de la publicité et des sports extrêmes. ce qui nous a permis d'acquérir des compétences techniques certaines et une approche dynamique dans différentes situations. De plus, notre philosophie étant de savourer la vie, nous nous investirons un maximum afin de retranscrire vos moments les plus précieux.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2013
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Nous travaillons seul ou en équipe, tout dépend des prestations et options choisies.
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
6 semaines maximum après le jour J

Adres

Stad:
Gerelateerde tags:
  • Foto en Video
  • Luxueus
  • Fotografie
  • Video
  • Live stream
  • Artistiek