Anders Bloemstyling

Top
leverancier
  • Prijsklasse Midden
  • Website

De fantasievolle bloemcreaties van Anders Bloemstyling zorgen voor een eigen persoonlijke touch aan een onvergetelijke, liefdevolle dag.

Bruidswerk is namelijk niet alleen een bruidsboeket. Er zijn meerdere mogelijkheden zoals een hand corsage een autoversiering en bijvoorbeeld passende aankleding.

Graag maak ik voor jullie een stijlvol arrangement dat geheel afgestemd is op jullie wensen. Jullie huwelijksdag is tenslotte één van de mooiste dagen in jullie leven. 

Jullie bruiloft is persoonlijk, uniek, Anders.

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 4 reviews
Door jong.de.liz
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

"Lenie luistert naar je wensen geeft daarbij goede tips. Want welke bloemen passen nou het beste bij het gevoel dat je wilt creëren? Ze zorgde ervoor dat onze dag er er precies zo uitzag als wij ons hadden voorgesteld. Ze is helder in communicatie en weet waar ze het over heeft!"

Misbruik rapporteren
Door wilmaklaassen64
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Fijn om met Leny van Anders Bloemstyling samengewerkt te hebben. Ze dacht goed met ons mee en ze had leuke en inventieve ideeen voor de aankleding van onze tuin waarin we trouwden. Maar ook, ze is praktisch en een aanpakker.
Het geheel, met festivaltent, het mooie weer, fijne mensen ...en de bloemen van Anders Bloemstyling maakten dat we een prachtige dag hadden. Dank je Leny. 

Misbruik rapporteren
Door danamaatkamp
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Via onze trouwlocatie kwamen we in aanraking met Anders Bloemstyling. 

We spraken af op de trouwlocatie en bespraken wat de mogelijkheden waren. We kregen fotoalbums te zien, zodat we inspiratie op konden doen. Aan de hand van die foto's maakten we keuzes voor de soorten bloemen en in welke kleur wij ze graag wilden. Hier in werden we begeleid en geadviseerd, maar we mochten zelf de keuzes maken!

Anders Bloemstyling heeft voor tijdens de trouwceremonie een super mooie backdrop geplaatst. Hij was echt perfect en de kleuren waren zooo mooi!

De locatie van het avondfeest heeft Anders Bloemstyling ook versierd. Het was echt prachtig! We hadden van tevoren de bloemen en kleuren afgesproken, maar verder mocht er gedaan worden wat het beste leek. We lieten ons verrassen en het was echt adembenemend!

Over de versiering op beide locatie hebben we veel complimentjes ontvangen!

Het was echt perfect! Wij zouden Anders Bloemstyling dan ook écht aanraden aan anderen! Ze is een topper en weet wat ze doet!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke diensten biedt u aan?
Bruidsboeket, Bloemstyling Trouwlocatie, Bloemstyling Algemeen, Hoofddeksels, Auto decoratie, Anders
Werkt u met een catalogus of kunnen de boeketten gepersonaliseerd worden?
Gepersonaliseerde boeketten
Bent u ook beschikbaar voor bloemendecoratie en styling op locatie?
Ja, ik regel ook bloemen op locatie
Wat zijn de openingstijden?
Maandag t/m zaterdag van 09.00 uur t/m 17.00 uur Verder is er in overleg veel mogelijk Bruiloften op zondag zijn geen probleem
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Facturatie, contant, pinnen
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Misschien is het leuk om te weten dat wij jullie bloemen op de grote dag zelf altijd komen brengen. Een stukje service. Wij komen na de grote dag ook altijd eens langs om wat verhalen aan te horen en of alles goed is verlopen.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2011

Adres

Stad: 9411