Home Foto en Video Foto en Video Yucatán Foto en Video Mérida

Aniela Fotografía

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
ZIWA
WINNER'22
Home Foto en Video Foto en Video Yucatán Foto en Video Mérida

Aniela Fotografía

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
ZIWA
WINNER'22
  • Foto van MX$ 32.500
vertalen

Aniela is een fotograaf gespecialiseerd in bruiloften in Yucatán. Zijn fotoreportages zijn erop gericht om in de voetsporen van zijn hoofdrolspelers te treden: het paar, met een frisse en dynamische stijl waardoor hij ons duizend verhalen vertelt, waarbij hij het uiterlijk, de gevoelens en de emoties van het paar vastlegt.

Deze veelzijdige fotograaf vlucht voor de geposeerde fotografie, constant op zoek naar de momentopname en de schoonheid van de natuurlijkheid van het moment. Overtuigd dat het goede fotoreport onmiddellijk en zeer objectief moet zijn, probeer het verhaal van de dag te vertellen en een esthetische samenhang te hebben naar zijn stijl.

Zijn portretten zien eruit als schilderijen die penseelstreek na een penseelstreek in de vorm van prachtige foto's zijn ontstaan en het resultaat is een heel ander werk.

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
MX$ 32.500
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2011
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus

Meningen over Aniela Fotografía

4.8
5 reviews
5 reviews
Professionaliteit
(5)
Prijs/kwaliteit
(5)
Aanrader?
(5)
caro.vazquezma
Door Bere
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Vanaf het moment dat we elkaar ontmoetten maakten we een geweldige KLIK met haar ....

Wij zijn het soort paren die niet graag poseren voor foto's of veel produceren :) We wisten vanaf het begin dat het vinden van een fotograaf met ditzelfde idee een beetje moeilijk zou gaan worden ... Toen we de foto's van Ani zagen, wisten we dat ze alleen de persoon waar we naar op zoek waren. Elk van zijn foto's bracht een spontaniteit over, een natuur. Zijn foto's waren mooi vanwege hun eenvoud, maar bovenal waren ze mooi voor het gevoel dat ze vertoonden. Zonder aarzeling hebben we Aniela gekozen als onze huwelijksfotograaf. Met haar was alles heel gemakkelijk! Tijdens de sessie liet hij ons zo aanvallen van het lachen en zo ontspannen, dat het BROODVOET was (daarnaast hebben we een paar biertjes bij elkaar gehaald die ons hebben geholpen nog meer ahah te verliezen). We hebben miljoenen kilometers afgelegd ... kom naar Monterrey de pisa en ren naar de informele sessie, reis door Mexico om Zacatecas te bereiken waar onze bruiloft was! Maar ze is altijd super beschikbaar en met een mega-positieve instelling! Het is onmogelijk om niet geboeid te zijn door je werk. Foto gemaakt, foto die verliefd wordt

We zijn blij met het resultaat ... en als ik opnieuw zou moeten beslissen dat ik een fotograaf zou inhuren, zou ik er duizend keer voor kiezen! Het is meer om te zeggen dat ik ze aanbeveel.

Ik kan zonder enige twijfel zeggen dat dit de beste keuze was voor onze bruiloft.

Misbruik rapporteren
vikagc
Door Ana Victoria
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Aniela nam onze huwelijkssessie en onze bruiloft. Hij heeft er alles aan gedaan om ons comfortabel te laten voelen voor de camera. We wilden ons niet zozeer voor de sessie inbeelden of fixeren, ze respecteerde niet alleen onze stijl, maar moedigde ons ook aan om onszelf te zijn. Voor mij is dat van onschatbare waarde, dat ze betrokken was om een connectie met ons te creëren en dat ze ons onze ruimte gaf om je nergens toe gedwongen te voelen, en het resultaat laat het zien. 100% aanbevolen!

Misbruik rapporteren
lara.marianita
Door Mariana
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Ik weet niet eens hoe ik aan deze beoordeling moet beginnen zonder griezelig te worden haha. Aniela is de beste in wat ze doet. Voor mij was een van de belangrijkste beslissingen voor mijn bruiloft wie de foto's ging maken . Hij wist perfect wat hij wilde en wat hij niet wilde. Ik was op zoek naar iets veel artistiekers, anders, niet de klassieke trouwreportages alle karamel en niets origineels. Ani is de beste in wat ze doet, ze heeft een super goed oog, de beste samenstelling , ze weet perfect hoe ze kleuren en belichting in balans moet houden . Ik ben meer dan gelukkig. Ik denk dat ik meer dan 16 maanden van tevoren contact heb opgenomen met Ani , ik heb niets besloten voor mijn bruiloft, maar het was overduidelijk dat de enige fotograaf die ik wilde haar was. De meeste communicatie die ik met haar had, was per post, ze is zo opgelucht dat je vanaf het begin voelt alsof je te maken hebt met een vriend van jaren geleden. We ontmoetten elkaar een beetje voor het evenement en zoals ik al zei, je zo opgelucht maken, maakt je erg ontspannen op de dag van de bruiloft en ik denk dat dat perfect helpt dat ik alle emoties van die dag kan vastleggen. Ik zie alle foto's die hij me gaf en elke vertelt een verhaal en de kwaliteit / kwaliteit is onverslaanbaar . Kortom, ik zou het zeker IEDEREEN aanbevelen . Ik ben de meest fan!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 97133

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact