• Website

Als toekomstig bruid droom je van de mooiste dag van je leven. Als je volmondig ‘Ja, ik wil’ tegen je grote liefde zegt, wil je dat het een feestelijke en romantische dag wordt. Vanzelfsprekend moet de styling van jullie bruiloft om door een trouwringetje te halen zijn. Prachtige bloemdecoratie, sfeervol gedekte dinertafels en adembenemende sweettable dragen hieraan bij. En een romantisch trouwprieel geeft nog eens een extra gouden randje aan jullie ceremonie. En natuurlijk trouwen jullie op een locatie die tot in de kleinste details aangekleed en versierd is. Helemaal zoals jullie het willen!

Mijn stijl is het beste te omschrijven als een mix van creatief, ongedwongen, fris en sfeervol. Pure en liefdevolle styling met aandacht voor sfeer en details. Blijvende herinneringen maken. Alles uit de kast halen om mooie en onvergetelijke momenten te creëren.


AnnMariage werkt vanuit Eindhoven en omgeving (Noord Brabant) door heel Nederland en het Belgisch Limburg (gemeente Hamont Achel en omstreken).

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

0.0 0 reviews

FAQ´s

Adres

Stad: