De catering op uw bruiloft moet perfect zijn. Antoine Catering weet hoe belangrijk catering is op deze allerbelangrijkste dag in uw leven. Als u gaat trouwen en een catering nodig heeft, kunt u met Antoine Catering alles overleggen, zodat de catering op uw trouwdag geheel is aangepast aan uw wensen. Het is belangrijk om alles goed te regelen. Niemand wil in een huwelijk terugdenken aan een trouwdag met een slechte catering of lelijke aankleding.
Antoine Catering verzorgt jaarlijks vele bruiloften op locaties of bij mensen thuis in ’t Gooi, Utrecht, Amsterdam en omgeving. Alles uit handen nemen, zodat u nergens meer aan hoeft te denken, daar staat Antoine Catering voor.

Naast catering op uw bruiloft, verzorgt Antonie Catering ook de aankleding, bruidstaart en de muziek. Door een groot netwerk van contacten en goede referenties, kan Antoine Catering een volledige service aanbieden zodat deze dag een gegarandeerd succes wordt.

Antoine Catering is onderscheiden met het Keurmerk Trouwen, uitgereikt door N.T.B.O., waardoor u verzekerd bent van een perfecte catering op uw trouwdag.

Bezoeker, laat een review achter over Antoine Catering en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Antoine Catering

0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Welke andere diensten biedt u aan?
Tent verhuur, Decoratie, Bruidstaart
Wat is het minimaal aantal gasten om catering te verzorgen?
10

Adres

Stad: 3439 NX