Antoine Catering

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Antoine Catering

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

De catering op uw bruiloft moet perfect zijn. Antoine Catering weet hoe belangrijk catering is op deze allerbelangrijkste dag in uw leven. Als u gaat trouwen en een catering nodig heeft, kunt u met Antoine Catering alles overleggen, zodat de catering op uw trouwdag geheel is aangepast aan uw wensen. Het is belangrijk om alles goed te regelen. Niemand wil in een huwelijk terugdenken aan een trouwdag met een slechte catering of lelijke aankleding.
Antoine Catering verzorgt jaarlijks vele bruiloften op locaties of bij mensen thuis in ’t Gooi, Utrecht, Amsterdam en omgeving. Alles uit handen nemen, zodat u nergens meer aan hoeft te denken, daar staat Antoine Catering voor.

Naast catering op uw bruiloft, verzorgt Antonie Catering ook de aankleding, bruidstaart en de muziek. Door een groot netwerk van contacten en goede referenties, kan Antoine Catering een volledige service aanbieden zodat deze dag een gegarandeerd succes wordt.

Antoine Catering is onderscheiden met het Keurmerk Trouwen, uitgereikt door N.T.B.O., waardoor u verzekerd bent van een perfecte catering op uw trouwdag.

FAQ´s

Welke andere diensten biedt u aan?
Decoratie
Wat omvat het menu?
Bruidstaart
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus

Meningen over Antoine Catering

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 3439 NX

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact