Home Catering en Bruidstaarten Catering en Bruidstaarten Milano Catering en Bruidstaarten Milano città
  • Capaciteit: 10.000
vertalen

Area Kitchen is de ideale partner om de mooiste en meest exclusieve recepties te ontwerpen en te creëren die worden gekenmerkt door een zeer gewilde omgeving en een verfijnde keuken die is gewijd aan de fijnproevers onder uw gasten.

Aangeboden diensten

Dit bedrijf heeft zoveel prestige, ervaring en organisatie dat het een onbeperkt aantal gasten met sereniteit kan beheren.
De aangeboden diensten zijn niet alleen beperkt tot het culinaire voorstel, maar omvatten ook de ongelooflijke zorg voor het decor en de instellingen die u hebt gekozen. De materialen die hij het liefst heeft, zijn ontworpen om geweldige esthetische zorg te combineren met maximaal comfort, zodat elk van uw gasten zich op zijn gemak voelt.

De lange en prestigieuze ervaring van dit bedrijf biedt harmonieuze organisatorische synergieën met monteurs, bevrachters en bloemisten voor de realisatie van elk type installatie, mise en place en decoratie van uw omgevingen.

maaltijd

Een innovatieve en verfijnde keuken zal uw gasten veroveren. Het bedrijf heeft de verdienste de eerste in Italië te zijn geweest om het concept van de sublieme enkelvoudige portie te gebruiken met mousse cups en zoete crèmes, kleine salades en mini remequin met zeer smakelijke gnocchi die met de hand zijn gemaakt en vele andere smaakverrassingen die stijgen in de ongelovige smaakpapillen. extatisch van de gasten.

Maar niet alleen dat, de hoog opgeleide chef-koks zijn meesters in de themamenu's, in hun vele jaren ervaring hebben ze veel mensen ertoe gebracht om culinaire reizen te maken naar alle delen van de wereld, tussen kleuren en landen.

De basisregel van dit uitzonderlijke culinaire voorstel is respect voor traditie, vergezeld van een uitstekende dosis verfijning en verfijning.

Andere diensten

De prestigieuze portefeuille van Area Kitchen getuigt van zijn lange ervaring op het gebied van haute cuisine en banketten voor evenementen. Grote namen, persoonlijkheden en bedrijven hebben zich tot dit personeel van professionals gewend om hun belangrijke evenementen te realiseren, en zo organiseert de catering:

  • Buffet lunch en diner
  • Koffiepauze
  • Galabijeenkomsten
  • cocktails
  • Open dag
  • Lunch en diner worden geserveerd
Bezoeker, laat een review achter over Area Kitchen en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Area Kitchen

4.9 9 reviews
Door fabio
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Allemaal perfect en van uitstekende kwaliteit. Je bent een excellentie. Onberispelijke organisatie, stijl, eten, service. We danken u hartelijk voor de magie die u voor ons hebt gecreëerd tijdens onze geweldige dag in Tenuta San Giovanni di Olevano.

Misbruik rapporteren
Door laura
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We hebben je uitgenodigd voor onze bruiloft van 250 gasten op de fantastische locatie van de East End Studios in Milaan en we zijn heel blij: alles ging perfect, met zoveel aandacht voor detail konden we niet om meer vragen! Heel erg bedankt !! Onze gasten vullen ons nog steeds met complimenten, voor de goedheid van het eten, voor de onberispelijke service, voor het warme onthaal en de grote professionaliteit die u heeft getoond ... deze complimenten geven we hun mening, met speciale dank aan Monica, Rachel en Sebastiano.

Misbruik rapporteren
Door federica
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Geweldige service !! Gerechten met een verfijnde smaak, onberispelijk aangeboden! Goedheid, innovatie en aandacht voor detail, een winnende mix !! Gefeliciteerd.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Maximale capaciteit van de gasten:
10.000
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Kunt u speciale menu´s aanbieden op aanvraag?
Kosher, Vegetarisch, Kindermenu, Glutenvrij, Halal, Diabetes, Allergie
Welke andere diensten biedt u aan?
Ceremonie, Servies verhuur, Meubilair verhuur, Tent verhuur, Decoratie, Bruidstaart, Bestek, Anders
Wat is het minimaal aantal gasten om catering te verzorgen?
80
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
concordate con il cliente
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2003
Biedt u een cateringservice aan?
Complete cateringservice

Adres

Stad: 20123