Home Weddingplanners Weddingplanners Atlántico Weddingplanners Barranquilla

Armando Saavedra WP - Barranquilla

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Weddingplanners Weddingplanners Atlántico Weddingplanners Barranquilla

Armando Saavedra WP - Barranquilla

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Prijs vanaf: $ 10'000.000
vertalen

Armando Saavedra heeft voor jou moderne ideeën en de nieuwste trends, zodat je ze kunt vertalen naar je huwelijksviering , zodat je kunt trouwen zoals je altijd al hebt gedroomd. Het gaat erom wie aan jouw zijde trouw zal zijn om elk detail dat je je voorstelt op te lossen en te realiseren wanneer je nadenkt over hoe de meest speciale dag van je leven eruit zal zien. Definieer samen met deze expert het concept van uw feest in Barranquilla .

Armando Saavedra zal het proces van het organiseren en realiseren van je bruiloft omzetten in fasen vol ware magie, waarin je alleen de geest kunt hebben om te genieten en te ontspannen. Stress en zorgen zullen ver van je zijn verwijderd. Je huwelijk zal in handen zijn van een echte specialist die bekend staat om zijn creativiteit en goede smaak. Neem contact op met wie al uw wensen en ideeën omzet in een geweldige bruidssfeer.

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
$ 10'000.000
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
50% a la firma del contrato, un 30% en una fecha intermedia y un 20% 8 días antes del evento.
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus

Meningen over Armando Saavedra WP - Barranquilla

4.8
5 reviews
5 reviews
Professionaliteit
(5)
Prijs/kwaliteit
(4)
(1)
Aanrader?
(5)
miguelospina92
Door Santiago
4.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Het beste voor evenementen, dromers

Misbruik rapporteren
abltriana
Door Abel
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Ik had gewoon geen beter voorbereide weddingplanner kunnen krijgen dan Armando. Let op het kleinste detail. Hij wijdt zijn hele instelling aan elke ruimte om deze tot in de perfectie te verbeteren. Coördineer elke minuut van de bruiloft alsof je zijn broer / zus bent. Echt, blindelings, als ik opnieuw zou kunnen kiezen, zou ik geen seconde aarzelen om u al mijn vertrouwen te geven. Mijn vriendin en ik hadden niet zoveel tijd om een aantal versieringsdingen te beslissen en hij gaf zichzelf de opdracht om alles op zijn plaats te zetten. Het helpt u ook om geen geld te verspillen en het beste te doen binnen uw budget. Armando heeft het charisma en een vaste hand om alles in beweging te brengen met zijn hele werkteam als wijzers met de klok mee zonder ooit een slecht gezicht te trekken. Hij gaat een stap verder, op mijn bruiloft zag ik hoe hij hielp met het serveren van het eten, zodat het bord niet een paar minuten zou wachten om aan tafel te komen. Hij heeft echt al onze liefde en respect verdiend, nu hebben we nog een vriend. Godzijdank was hij vanaf het begin bij ons.

Misbruik rapporteren
360gestion
Door tressesenta
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk
vertalen
De beste in bruiloften, zonder twijfel!!!
Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact