Home Foto en Video Foto en Video Braga Foto en Video Joane

Arte Magna Fotografia

Home Foto en Video Foto en Video Braga Foto en Video Joane

Arte Magna Fotografia

  • Prijs vanaf: 2.000 €
vertalen

Hello! Wij zijn Teresa en Dado.

We houden ervan om momenten en emoties op een echte manier vast te leggen en hun verhalen precies zo te vertellen als ze zijn.
Verhalen die gevoelens hebben en die de waarheid hebben. Laat anderen ons voelen en onthouden
maanden of jaren later, bewaar momenten en emoties zodat u en toekomstige generaties uw geschiedenis kunnen beoordelen.

Laten we samen geschiedenis schrijven!

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
2.000 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
O pagamento é dividido em três parcelas: reserva, até 30 dias antes do casamento e na entrega da galeria online.
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1976
Bezoeker, laat een review achter over Arte Magna Fotografia en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Arte Magna Fotografia

5.0
3 reviews
3 reviews
Professionaliteit
(3)
Prijs/kwaliteit
(3)
Aanrader?
(3)
marcia_raquel_1992
Door Márcia
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Ik heb nooit de droom gehad om te trouwen, maar ik wist dat als ik dat zou doen, Teresa en Dado zouden worden uitgekozen om ons te fotograferen. Zozeer zelfs dat de beslissende factor bij het kiezen van onze trouwdatum hun beschikbaarheid was! Kijk maar eens naar enkele van hun werk om te beseffen dat ze niet alleen fotografen zijn. Het zijn verhalenvertellers. Ze hebben een gave, gevoeligheid en visie. Teresa en Dado fotograferen vanuit het hart, ze zijn aanwezig en beleven het moment met ons, zodat we de emotie in elke foto kunnen voelen. Ze slagen erin om het kleinste detail vast te leggen dat ons zelfs maar ontsnapt, waardoor we zulke gelukkige momenten opnieuw kunnen beleven en ons zo spontaan laten glimlachen elke keer dat we ze bekijken. Het werk van Teresa en Dado is niet alleen zo mooi, maar biedt ons ook foto's die zijn verpakt in een charme en elegantie die ze tijdloos maken. Naast uitzonderlijke professionals zijn het ook geweldige mensen, die ons op ons gemak stellen, vrij zijn om te zijn wie we zijn voor de camera, en die ons het gevoel geven dat we elkaar al jaren kennen. Ze zijn ongecompliceerd, hebben een vleugje oneerbiedigheid en een gevoel voor humor dat alles lichter maakt als ze aanwezig zijn! Teresa en Dado, we kunnen jullie alleen maar bedanken voor het voorrecht om jullie als onze fotografen te hebben en weten dat jullie altijd degenen zullen blijven die door ons worden gekozen. We wensen dat je pad vol succes is en blijven magie maken met elke klik ️ Kusjes en knuffels 'van degenen die verpletteren'! ️ Marcia en Paulo

Misbruik rapporteren
tiagomeneses
Door Tiago
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Absoluut een aanrader! We zijn erg blij met onze keuze en bevelen het ten zeerste aan. Het zijn professionals en goede mensen, zij die zin hebben om ons te hebben en de langverwachte trouwdag te delen. Ik ben een amateurfotograaf en natuurlijk erg irritant als het op fotografie aankomt, maar Teresa en Dado maakten niet alleen indruk op mij, maar ook op mijn hoge verwachtingen.

Misbruik rapporteren
bruno_bareta
Door Bruno
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We hebben de diensten van Arte Magna 22 maanden voor de bruiloft geboekt. :) We zijn erin geslaagd om de gewenste datum te boeken en als het vandaag was, was de keuze hetzelfde. Teresa en Dado waren en blijven heel belangrijke mensen voor ons. We kijken er naar uit om u bij ons te hebben in belangrijkere fasen van ons leven. We adviseren hun diensten en hun vriendschap. De baan, in plaats van een goede aanbeveling spreekt voor zich. Het zijn verhalenvertellers. En we hadden de beste. :)

Daniela en Bruno

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 4770218

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact