• Prijsklasse Luxueus
  • Website

Atout Coeur Wedding is een Frans bureau dat gespecialiseerd is in high-end huwelijksorganisatie .

Sinds 2009 heeft Atout Coeur Wedding zijn huwelijksactiviteiten in heel Frankrijk en in het buitenland ontwikkeld.

Stefania's expertise op het gebied van VIP-evenementen gedurende meerdere jaren heeft Atout Coeur Wedding de gelegenheid gegeven te profiteren van een nationaal en internationaal netwerk van kwaliteitsdienstverleners.

We kunnen al uw verzoeken en wensen beantwoorden . Van een intieme bruiloft tot een uitzonderlijk high-end huwelijk, wij stellen u tot uw beschikking alle expertise van het bureau met het verenigen van artisants scenografen, decorateurs, regisseurs sound & image, professionele muzikanten, gerenommeerde fotografen, maar ook uitzonderlijke plaatsen en traiteurs.

Vandaag hebben we meer dan 100 huwelijken voor onze rekening, allemaal op een persoonlijke manier gemaakt maar vooral rekening houdend met de discretie van het evenement.

De filosofie van het bureau: "Werk met moed en doorzettingsvermogen, want vasthoudendheid helpt uitmuntendheid te bereiken!"

Bezoeker, laat een review achter over Atout Coeur Wedding en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Atout Coeur Wedding

5.0 34 reviews
Door philbens92
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Als manager en oprichter van het ANNAPURNA MUSIC-bureau sinds 2006, heb ik samengewerkt met vele dienstverleners, cateraars, receptielocaties, techniek, logistiek, meubilair en Wedding Planer. Stéfania MAGRO beheert haar bureau ATOUT CŒUR WEDDING met een meesterlijke hand, en haar teams zijn afgestemd op de waarden die ze uitdraagt, nauwkeurigheid, flexibiliteit, luisteren, empathie.

We hebben professionele banden met Stéfania gesmeed omdat we opereren in een zeer veeleisend VIP-universum waar vertrouwen tussen dienstverleners essentieel is, de artiesten die ik ter beschikking stel, helpen de kwaliteit van hun diensten te verbeteren.

Ik kan bevestigen dat niet alle WEDDING-bureaus gelijk zijn... maar als je het merkt, is het vaak te laat... Dus, zet de troeven aan je kant door ATOUT CŒUR te kiezen voor de organisatie van je evenementen.

Misbruik rapporteren
Door julia.ermolli
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

BEDANKT VOOR ALLES. Jullie hebben van deze dag een uniek en magisch moment gemaakt waar we van elk moment hebben kunnen genieten. Dankzij jullie hebben we onze bruiloft niet gemist om de logistiek te regelen. Je bent geweldig en ik kan garanderen dat onze dierbaren het je zullen vertellen.
Verander dus niets!

DANKJEWEL

Misbruik rapporteren
Door codclo
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Echt een perfect team! We hebben 100% genoten van onze bruiloft en de organisatie was heel gemakkelijk dankzij het hele team.

nogmaals bedankt voor alles

Misbruik rapporteren
Merci à tous les deux, nous avons passé un merveilleux moment en votre compagnie.
Gros bisous à tous les 3 :-)
Stefania

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Virement, chèque.
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
2 550€
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Atout Coeur est une agence qui propose du mariage haut de gamme et sur mesure. Le maitre mot de l'agence est "l' excellence". L' agence est spécialisée en "Wedding Destination". Notre équipe est bilingue anglais, espagnol, et italien. Notre expérience nous permet aujourd'hui de vous proposer un service à la hauteur de vos exigences.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2009

Adres

Stad: 75002
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Luxueus