Home Weddingplanners Weddingplanners Paris (75) Weddingplanners Paris

Atout Coeur Wedding

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
ZIWA
WINNER'22
ZIWA
JURY' 22
Home Weddingplanners Weddingplanners Paris (75) Weddingplanners Paris

Atout Coeur Wedding

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
ZIWA
WINNER'22
ZIWA
JURY' 22
  • Prijs vanaf: 4.000 €
  • Bedrijfskenmerk: Plus 30 ans d'expérience Luxe
vertalen

Atout Coeur Wedding is een Frans bureau gespecialiseerd in de organisatie van high-end bruiloften .

Sinds 2009 ontwikkelt Atout Cœur Wedding zijn huwelijksactiviteit in heel Frankrijk en internationaal.

De expertise van Stefania, de oprichter, op het gebied van VIP-evenementen, heeft ervoor gezorgd dat Atout Coeur Wedding al meerdere jaren kan profiteren van een nationaal en internationaal netwerk van hoogwaardige dienstverleners.

Het huwelijksbureau Atout Coeur werkt samen met prestigieuze partners, zoals: The "Oetker Collection", een van de grootste leiders in de luxe hotelindustrie, beroemd over de hele wereld; Maison Molinard, een parfumeur die op de Franse erfgoedlijst is geplaatst; "The Bichester Village" met de Vallée Village en zijn bekende luxemerken of zelfs Les Galeries Lafayette!

Het bureau voerde – in totale exclusiviteit – ook de eerste opnames uit van de historische auto's van de Oriënt Express, samen met exclusieve dienstverleners. Er komen nog andere uitzonderlijke samenwerkingen aan!

De bekendheid van Atout Coeur Wedding is gebaseerd op de kwaliteit van het werk van deze professionals en op het succes van de samenwerkingen die ze hebben kunnen realiseren. Het is om individuen te laten profiteren van deze uitzonderlijke troeven dat Stefania het bureau wilde creëren: om uw bruiloft uitzonderlijk en prestigieus te maken

Wij kunnen inspelen op al uw verzoeken en wensen . Van een intieme bruiloft tot een uitzonderlijke bruiloft van topklasse, wij bieden u alle expertise van het bureau en brengen scenografen, decorateurs, sound & image-regisseurs, professionele muzikanten, gerenommeerde fotografen maar ook uitzonderlijke locaties en cateraars samen.

We hebben nu meer dan 500 bruiloften op onze naam staan, allemaal uitgevoerd op een persoonlijke manier, maar vooral rekening houdend met de discretie van het evenement.

De filosofie van het bureau: "Werk met moed en doorzettingsvermogen, want doorzettingsvermogen maakt het mogelijk om excellentie te bereiken!"

FAQ´s

Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
Plus 30 ans d'expérience Luxe
Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
4.000 €
Heeft u exclusiviteit bij een leverancier?
Ik heb geen exclusiviteit bij een leverancier
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Geen exlusief gebruik, kunnen meerdere evenementen op dezelfde d
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Dienen in:
worldwide
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Virement, chèque.
Welke talen worden er bij jullie gesproken?
Frans, Engels, Italiaans, Spaans
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2009
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus

Meningen over Atout Coeur Wedding

4.9
54 reviews
54 reviews
Professionaliteit
(53)
(1)
Prijs/kwaliteit
(49)
(4)
(1)
Aanrader?
(52)
(1)
(1)
poadsjune
Door Clara
4.6666666666667
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was
vertalen

Hartelijk dank aan het Atout Cœur Wedding-bureau dat de bruiloft van onze dromen heeft georganiseerd! Wij zullen er mooie herinneringen aan bewaren. Kleine toewijding aan Myriams en Stefania die altijd aan onze zijde hebben gestaan tijdens alle voorbereidingen en voor D-Day. nogmaals bedankt

Misbruik rapporteren
bounjou.nasser
Door Nasser
5
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was
vertalen

Woorden zijn niet genoeg om onze liefde en dankbaarheid voor het Atout Coeur Wedding-bureau uit te drukken. Een enorme DANKUWEL in het bijzonder aan Stefania en Myriams voor hun uitzonderlijke steun bij de organisatie van onze bruiloft, zowel op professioneel als op menselijk vlak. We voelen ons enorm gelukkig dat we de kans hebben gehad om hen te kruisen, en dankzij hen hebben we nu herinneringen die een leven lang meegaan. Hartelijk dank ook aan Fanny en de rest van het bureau voor hun waardevolle hulp en voortdurende vriendelijkheid. Atout Coeur zal altijd een heel speciaal plekje in ons hart hebben! Nogmaals bedankt voor alles! Soukaina & Nasser

Misbruik rapporteren
jaana.mgmt
Door JAANA
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Stefania en Myriams, van AtoutCoeur Wedding, waren uitzonderlijk vanaf de voorbereiding van onze bruiloft tot de grote dag.

Dankzij hun steun werden we tijdens het hele proces gerustgesteld en konden we onze bruiloft op de grote dag ten volle beleven, waardoor we met het volste vertrouwen de sleutels konden overhandigen.

Wij raden ze zonder aarzeling aan.

Jaana en Fabrice

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 75020

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact