Home Weddingplanners Weddingplanners Paris (75) Weddingplanners Paris

ATOUT COEUR WEDDING

Home Weddingplanners Weddingplanners Paris (75) Weddingplanners Paris

ATOUT COEUR WEDDING

vertalen

Atout Coeur Wedding is een Frans bureau gespecialiseerd in de organisatie van high-end bruiloften .

Sinds 2009 ontwikkelt Atout Cœur Wedding zijn huwelijksactiviteit in heel Frankrijk en internationaal.

De expertise van Stefania, de oprichter, op het gebied van VIP-evenementen, heeft ervoor gezorgd dat Atout Coeur Wedding al meerdere jaren kan profiteren van een nationaal en internationaal netwerk van hoogwaardige dienstverleners.

Het huwelijksbureau Atout Coeur werkt samen met prestigieuze partners, zoals: The "Oetker Collection", een van de grootste leiders in de luxe hotelindustrie, beroemd over de hele wereld; Maison Molinard, een parfumeur die op de Franse erfgoedlijst is geplaatst; "The Bichester Village" met de Vallée Village en zijn bekende luxemerken of zelfs Les Galeries Lafayette!

Het bureau voerde – in totale exclusiviteit – ook de eerste opnames uit van de historische auto's van de Oriënt Express, samen met exclusieve dienstverleners. Er komen nog andere uitzonderlijke samenwerkingen aan!

De bekendheid van Atout Coeur Wedding is gebaseerd op de kwaliteit van het werk van deze professionals en op het succes van de samenwerkingen die ze hebben kunnen realiseren. Het is om individuen te laten profiteren van deze uitzonderlijke troeven dat Stefania het bureau wilde creëren: om uw bruiloft uitzonderlijk en prestigieus te maken

Wij kunnen inspelen op al uw verzoeken en wensen . Van een intieme bruiloft tot een uitzonderlijke bruiloft van topklasse, wij bieden u alle expertise van het bureau en brengen scenografen, decorateurs, sound & image-regisseurs, professionele muzikanten, gerenommeerde fotografen maar ook uitzonderlijke locaties en cateraars samen.

We hebben nu meer dan 500 bruiloften op onze naam staan, allemaal uitgevoerd op een persoonlijke manier, maar vooral rekening houdend met de discretie van het evenement.

De filosofie van het bureau: "Werk met moed en doorzettingsvermogen, want doorzettingsvermogen maakt het mogelijk om excellentie te bereiken!"

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
2.500 €
Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
collaborations préstigieuses
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2009
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Bezoeker, laat een review achter over ATOUT COEUR WEDDING en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over ATOUT COEUR WEDDING

4.9
47 reviews
47 reviews
Professionaliteit
(46)
(1)
Prijs/kwaliteit
(43)
(3)
(1)
Aanrader?
(45)
(1)
(1)
Door Pauline
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Atout Cœur wist naar onze wensen te luisteren, maar wist ook tussen de regels door te lezen om ons een set perfecte dienstverleners voor onze bruiloft aan te bieden. Ze hebben een groot adresboek en weten raad en leiding te geven, of het nu gaat om de aankleding van de tafels, het pak van de bruidegom of vooral de plaats. Op D-Day is de aanwezigheid van Atout Cœur een must. We raden het team ten zeerste aan.

Misbruik rapporteren
Door Chloé
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Een schrikteam voor een waanzinnige bruiloft! Het Atout Cœur-team is gewoonweg uitzonderlijk. We laten ons letterlijk meeslepen. Ze waren in staat om de hele organisatie en onze ietwat bizarre verzoeken op briljante wijze te beheren. We bedanken Aurélie en Chloé vooral voor hun goede humeur tot het einde van de avond. Dank ook aan Stéphania voor deze mooie ontmoeting op de trouwbeurs. Bedankt voor het tot leven brengen van onze sprookjesdroom! Aarzel geen moment om ze te vertrouwen. We zullen snel terug zijn?!

Misbruik rapporteren
Door Nina
Ik heb dit bedrijf overwogen voor onze bruiloft
vertalen

Atoutcoeur... wat te zeggen... alle woorden zouden niet genoeg zijn. bedankt voor alles. Bijna de prijs van het langste dossier vanwege de covid en de ontberingen in 3 jaar voorbereiding. Dank aan Stefania en Aurelie voor hun aanwezigheid aan onze zijde, hun professionaliteit, hun geruststellende woorden ondanks deze moeilijke periode van pandemie voor pasgetrouwden (soms erg gestrest). Van de eerste tot de laatste dag was je er voor ons en hielp je deze dag perfect te maken. Echte feeën, aarzel niet om ze je bruiloft toe te vertrouwen als je mijn commentaar leest. Het ATC-team We houden van je. Voor altijd in onze harten en herinneringen. Een miljard miljoen keer bedankt. Veel liefde !! Nina en Ali

Misbruik rapporteren

Kortingen

Privilèges

Découvrez nos privilèges

https://www.atoutcoeurwedding.paris/privileges-futurs-maries/

Voorwaarden

  • Geldig tot 31 dec. 2022
  • Etre client de l'agence

Adres

Stad: 75020

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier