Atout Coeur Wedding

  • Prijsklasse Luxueus
  • Website

Atout Coeur Wedding is een Frans bureau gespecialiseerd in de organisatie van high-end bruiloften.

Sinds 2009 ontwikkelt Atout Coeur Wedding haar huwelijksactiviteit in heel Frankrijk en internationaal.

Dankzij de expertise van Stefania, de oprichter, op het gebied van VIP-evenementen, kan Atout Coeur Wedding al enkele jaren profiteren van een nationaal en internationaal netwerk van kwaliteitsaanbieders.

Het huwelijksbureau Atout Coeur werkt samen met prestigieuze partners, zoals: The "Oetker Collection", een van de grootste leiders in luxehotels die over de hele wereld bekend zijn; Maison Molinard, een Franse erfgoedparfumeur; of "The Bichester Village" met de Vallée Village en zijn bekende luxemerken.

Het bureau heeft ook - in totale exclusiviteit - de eerste opnames van de historische auto's van de Orient Express uitgevoerd, samen met exclusieve dienstverleners. Er komen nog andere uitzonderlijke samenwerkingen aan!

De reputatie van Atout Coeur Wedding is gebaseerd op de kwaliteit van het werk van deze professionals en op het succes van de samenwerkingen die ze hebben kunnen realiseren. Om individuen te laten profiteren van deze uitzonderlijke troeven, wilde Stefania het bureau oprichten: om uw bruiloft uitzonderlijk en prestigieus te maken.

Wij kunnen al uw verzoeken en wensen beantwoorden . Van een intieme bruiloft tot een uitzonderlijke high-end bruiloft, we stellen alle expertise van het bureau ter beschikking dat artistieke scenografen, decorateurs, sound & image-regisseurs, professionele muzikanten, gerenommeerde fotografen maar ook uitzonderlijke plaatsen en cateraars samenbrengt.

Vandaag hebben we meer dan 500 bruiloften op onze naam staan, allemaal uitgevoerd op een persoonlijke manier, maar vooral rekening houdend met de discretie van het evenement.

De filosofie van het bureau: "Werk met moed en doorzettingsvermogen, want doorzettingsvermogen maakt excellentie mogelijk!"

Bezoeker, laat een review achter over Atout Coeur Wedding en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Atout Coeur Wedding

5.0 35 reviews
Door Nina
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Het Atout Coeur team staat echt aan de top!

ze kunnen ons steunen en adviseren tijdens alle omwentelingen als gevolg van covid en het is fijn om ons begrepen en omringd te voelen in volledige voorbereidingen, vooral als we de neiging hebben om te stressen zoals ik. Bedankt aan de meiden (en aan Steven!) d' daar geweest ️

Misbruik rapporteren
Door Philippe
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Als manager en oprichter van het ANNAPURNA MUSIC-bureau sinds 2006, heb ik samengewerkt met vele dienstverleners, cateraars, receptielocaties, techniek, logistiek, meubilair en Wedding Planer. Stéfania MAGRO beheert haar bureau ATOUT CŒUR WEDDING met een meesterlijke hand, en haar teams zijn afgestemd op de waarden die ze uitdraagt, nauwkeurigheid, flexibiliteit, luisteren, empathie.

We hebben professionele banden met Stéfania gesmeed omdat we opereren in een zeer veeleisend VIP-universum waar vertrouwen tussen dienstverleners essentieel is, de artiesten die ik ter beschikking stel, helpen de kwaliteit van hun diensten te verbeteren.

Ik kan bevestigen dat niet alle WEDDING-bureaus gelijk zijn... maar als je het merkt, is het vaak te laat... Dus, zet de troeven aan je kant door ATOUT CŒUR te kiezen voor de organisatie van je evenementen.

Misbruik rapporteren
Door Julia
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

BEDANKT VOOR ALLES. Jullie hebben van deze dag een uniek en magisch moment gemaakt waar we van elk moment hebben kunnen genieten. Dankzij jullie hebben we onze bruiloft niet gemist om de logistiek te regelen. Je bent geweldig en ik kan garanderen dat onze dierbaren het je zullen vertellen.
Verander dus niets!

DANKJEWEL

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Virement, chèque.
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
2 550€
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Atout Coeur est une agence qui propose du mariage haut de gamme et sur mesure. Le maitre mot de l'agence est "l' excellence". L' agence est spécialisée en "Wedding Destination". Notre équipe est bilingue anglais, espagnol, et italien. Notre expérience nous permet aujourd'hui de vous proposer un service à la hauteur de vos exigences.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2009

Adres

Stad: 92100
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Luxueus