Atout Coeur Wedding

  • Prijs vanaf: 2.550 €
  • Hoofdwaarde: collaborations préstigieuses
  • Website

Atout Coeur Wedding is een Frans bureau gespecialiseerd in de organisatie van high-end bruiloften .

Sinds 2009 ontwikkelt Atout Cœur Wedding zijn huwelijksactiviteit in heel Frankrijk en internationaal.

De expertise van Stefania, de oprichter, op het gebied van VIP-evenementen, heeft ervoor gezorgd dat Atout Coeur Wedding al meerdere jaren kan profiteren van een nationaal en internationaal netwerk van hoogwaardige dienstverleners.

Het huwelijksbureau Atout Coeur werkt samen met prestigieuze partners, zoals: The "Oetker Collection", een van de grootste leiders in de luxe hotelindustrie, beroemd over de hele wereld; Maison Molinard, een parfumeur die op de Franse erfgoedlijst is geplaatst; "The Bichester Village" met de Vallée Village en zijn bekende luxemerken of zelfs Les Galeries Lafayette!

Het bureau voerde – in totale exclusiviteit – ook de eerste opnames uit van de historische auto's van de Oriënt Express, samen met exclusieve dienstverleners. Er komen nog andere uitzonderlijke samenwerkingen aan!

De bekendheid van Atout Coeur Wedding is gebaseerd op de kwaliteit van het werk van deze professionals en op het succes van de samenwerkingen die ze hebben kunnen realiseren. Het is om individuen te laten profiteren van deze uitzonderlijke troeven dat Stefania het bureau wilde creëren: om uw bruiloft uitzonderlijk en prestigieus te maken

Wij kunnen inspelen op al uw verzoeken en wensen . Van een intieme bruiloft tot een uitzonderlijke bruiloft van topklasse, wij bieden u alle expertise van het bureau en brengen scenografen, decorateurs, sound & image-regisseurs, professionele muzikanten, gerenommeerde fotografen maar ook uitzonderlijke locaties en cateraars samen.

We hebben nu meer dan 500 bruiloften op onze naam staan, allemaal uitgevoerd op een persoonlijke manier, maar vooral rekening houdend met de discretie van het evenement.

De filosofie van het bureau: "Werk met moed en doorzettingsvermogen, want doorzettingsvermogen maakt het mogelijk om excellentie te bereiken!"

Bezoeker, laat een review achter over Atout Coeur Wedding en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Atout Coeur Wedding

5.0 38 reviews
Door Eric
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We zijn in september 2021 naar de trouwbeurs in Porte de Versailles geweest om dienstverleners te vinden voor de organisatie van onze bruiloft die plaatsvond in juni 2022. Het was toen we de beurs verlieten dat we naar de beurs van Atout Coeur Wedding gingen en dat we Maud en Stefania hebben ontmoet. Na 30 seconden hadden we onze keuze gemaakt: zij zullen het zijn en niemand anders... en we hebben ons niet vergist.

Wat een genot om in deze 9 maanden gehoord, gehoord, omringd, gesteund, geholpen en geadviseerd te voelen!!! We moesten ons gewoon laten leiden en nieuwe uitdagingen vinden met onze gekke verzoeken... die elke keer werden ingewilligd (behalve de eenhoorn ;-)). Heel erg bedankt Maud voor je steun (in elke zin van het woord) al die tijd en voor je tijd om onze bruiloft magisch te maken.

Wat een troost ook om op D-Day op dit team te kunnen rekenen!!! Zonder Stefania, Chloé, Myriams en natuurlijk Maud hadden we zeker veel momenten van onze bruiloft gemist. Een vlekkeloze organisatie die in staat is om elk type onvoorziene gebeurtenis aan te pakken (en die zijn er geweest :-)). Zelfs onze gasten, die slechts het topje van de ijsberg zien, waren verbaasd over hun efficiëntie, hun vriendelijkheid (ondanks de stress) en hun professionaliteit .

Zonder deze hedendaagse feeën zou ons huwelijk prima zijn geweest. Atout Coeur overstegen dit evenement om er een wow-huwelijk van te maken voor ons en onze gasten. Ik wil het hele team uit de grond van mijn hart bedanken voor dit weekend dat in ieders geheugen gegrift zal blijven en voor deze unieke menselijke ervaring die we de afgelopen 9 maanden met jullie hebben gehad, meer dan een simpele klantrelatie. We kussen je hard.

Misbruik rapporteren
Door Hélène
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Zonder aarzelen de beste weddingplanner waar je van kunt dromen! Dankzij hen hebben we een prachtige bruiloft gehad die plaatsvond in ontspanning, vreugde en een goed humeur en vooral zonder stress! Een zorgzaam team dat ik met gesloten ogen aanbeveel

Misbruik rapporteren
Door SYLVAIN
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Enorm bedankt voor dit trouwbureau dat we met gesloten ogen aanbevelen. De organisatie was perfect. We waren vrij om onze dienstverleners te kiezen, suggesties maar niets opgelegd. Hartelijk dank voor uw professionaliteit, uw luisteren, uw knowhow en uw vriendelijkheid een echt verenigd team, een top follow-up gedurende 3 jaar na de 2 rapporten met betrekking tot covid. Maandelijkse meetings in de opvolging van de organisatie van onze bruiloft en een grote beschikbaarheid van het hele team. Jullie hebben van deze dag een onvergetelijke en prachtige dag gemaakt, jullie waren onze lieve feeën van Doornroosje. Altijd aanwezig en zeer discreet. We zijn veeleisende mensen en ze waren zeer attent op al onze wensen, alles was tot in de perfectie gedaan. Onze gasten complimenteerden ons met de organisatie van deze dag. We hebben niet genoeg woorden om dit mooie meidenteam te bedanken. We missen je nu al!!! Een vriendschap was geboren, dit is slechts het begin van een zeer lange vriendschap, we kussen je Sylvain en Cédric.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Virement, chèque.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2009
Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
2550
Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
collaborations préstigieuses

Adres

Stad: 92100
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Luxueus