Bakverhalen

Top
leverancier
ZIWA
2018
  • Prijsklasse Midden
  • Website

Er is bijna niets persoonlijker dan een bruiloft. Jullie trouwdag vormt een verhaal van alle mooie momenten op die dag. Het aansnijden en natuurlijk eten van de bruidstaart is één van die grote momenten.

Daarom creëert Bakverhalen bruidstaarten die geheel op jullie, het bruidspaar, zijn afgestemd in smaak
en stijl. Gebaseerd op het verhaal dat jullie vertellen.

Bakverhalen is gevestigd in Rotterdam, maar we leveren nagenoeg door het hele land.

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 5 reviews
Door karimaouchane
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Via google ben ik op de website terecht gekomen van Angelique/Bakverhalen. Door de website werd ik al gelijk nieuwgierig en moest ik voor mijn gevoel gauw contact opnemen met Angelique. Na een kennismaking wist ik zeker dat ik door haar mijn bruidstaart wilde laten maken. Wat ben ik blij dat ik jouw getroffen heb. De fijne communicatie, vriendelijkheid, goede samenwerking, service en je professionaliteit is geweldig! Maar laten we jouw creativiteit en oog voor details niet vergeten :). 

De taart is prachtig geworden en het plaatje is precies zoals het ontwerp! Deze bruid is dankbaar en wil iedereen aanraden om bij Bakverhalen een bruidstaart te bestellen. 

Groet, bruidje Karima- 02-11-2018

Misbruik rapporteren
Door esther_drent
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Het was even moeilijk kiezen uit allerlei lekkere creaties en cakes/vullingen er waren, maar we hadden de goede keuze gemaakt. Erg lekkere red velvet cake met witte chocolade vulling en frambozen.

"Een mooie taart, ook met goede smaak, dat proef je niet vaak"  kregen we met vele andere als positieve reactie van onze gasten.

Bedantk Angelique!
 

Misbruik rapporteren
Door e-vy
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Als weddingplanner heb ik het geluk dat ik vaak mag genieten van de mooie creaties van Bakverhalen & de vreselijk lekkere smaak die Angelique erin verwerkt! Als ik zelf ga trouwen, sowieso lekkers van Bakverhalen! En als iemand anders gaat trouwen... sowieso mijn advies om de zoetigheden bij Angelique te bestellen. Of het nou een taart is, een sweet table of een samen verzonnen creatie. Voor ons zoontje hebben we een divers setje geboorte lekkers laten maken in stijl van ons geboortekaartje. Behalve de smaak is de creativiteit ook verrassend!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016

Adres

Stad: 3062 KW