Bakverhalen

Top
leverancier
  • Prijsklasse Midden
  • Website

Er is bijna niets persoonlijker dan een bruiloft. Jullie trouwdag vormt een verhaal van alle mooie momenten op die dag. Het aansnijden en natuurlijk eten van de bruidstaart is één van die grote momenten.

Daarom creëert Bakverhalen bruidstaarten die geheel op jullie, het bruidspaar, zijn afgestemd in smaak
en stijl. Gebaseerd op het verhaal dat jullie vertellen.

Bakverhalen is gevestigd in Rotterdam, maar we leveren nagenoeg door het hele land.

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 9 reviews
Door wagensveldnb
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Angelique heeft voor ons huwelijk op korte termijn een hele mooi bruidstaart gemaakt. De taart zag er prachtig uit, smaakte heerlijk. In één woord: Fantastisch!!

Misbruik rapporteren
Door pfroling
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

5 september 2019 zijn wij getrouwd.

We maakten in november kennis met Angelique op wedding day sensation. We konden daar haar taarten zien en proeven en ze waren origineel, netjes en heerlijke bijzondere smaken. Na de proeverij kwamen we weer uit bij de smaak die we op het feest hadden geproefd en werd een schets gemaakt. Afgelopen donderdag konden we onze eigen taart eten en hij was echt heerlijk. Ook al onze gasten delen deze mening. Gelukkig hebben we de bovenste laag in de vriezer liggen zodat we volgend jaar nog een keer kunnen genieten

Misbruik rapporteren
Door claudinedewater
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Voor het huwelijk van mijn zus afgelopen juli zochten wij een patissier die een taart wilde en kon maken met eetbare bloemen. Na een aantal bakkerijen langs geweest te zijn kwamen we bij Angelique waar we ontzettend hartelijk werden ontvangen. We kregen zelfs een uitgebreide proeverij zodat we een goed beeld kregen van de mogelijkheden qua smaken en smaakcombinaties: stuk voor stuk waren ze heerlijk! Uiteindelijk hebben we gekozen voor een citroen biscuitdeeg met frambozen/rozen compote en champagne crème, een winnaar want we kregen veel complimenten over de taart!

De afwerking was ook ontzettend mooi en aan alle details, waar Angelique ontzettend over heeft meegedacht (ze kwam zelf met allemaal leuke, creatieve ideeën) was gedacht. De eerder genoemde eetbare bloemetjes op de taart was bij veel andere bakkerijen niet of met veel moeite mogelijk was, maar bij Bakveralen was het geen probleem! Sterker nog: er werd goed meegedacht met wat ermee mogelijk was.

Kortom: wij zijn ontzettend blij dat we voor Bakverhalen gekozen hebben (en de gasten ook) en raden je van harte aan om je taart hier te bestellen. 

Claudine 

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016

Adres

Stad: 3062 KW
Gerelateerde tags:
  • Taart en Zoetigheid
  • Midden