Bakverhalen

Top
leverancier
  • Prijsklasse Midden
  • Website

Er is bijna niets persoonlijker dan een bruiloft. Jullie trouwdag vormt een verhaal van alle mooie momenten op die dag. Het aansnijden en natuurlijk eten van de bruidstaart is één van die grote momenten.

Daarom creëert Bakverhalen bruidstaarten die geheel op jullie, het bruidspaar, zijn afgestemd in smaak
en stijl. Gebaseerd op het verhaal dat jullie vertellen.

Bakverhalen is gevestigd in Rotterdam, maar we leveren nagenoeg door het hele land.

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 6 reviews
Door jeroenvandernet
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

De bruidstaart van Bakverhalen was in één woord geweldig! Vanaf de eerste ontmoeting met Angelique werden wij goed geinformeerd over de mogelijkheden en hebben wij alle heerlijke vullingen en cakes kunnen uitproberen! Ook de opties voor het ontwerp waren zeer uitgebreid en Angelique was hierin een fijn klankbord. Het uiteindelijke resultaat was fantastisch, zowel visueel als qua smaak! Bakverhalen is wat ons betreft een absolute aanrader!

Misbruik rapporteren
Door karimaouchane
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Via google ben ik op de website terecht gekomen van Angelique/Bakverhalen. Door de website werd ik al gelijk nieuwgierig en moest ik voor mijn gevoel gauw contact opnemen met Angelique. Na een kennismaking wist ik zeker dat ik door haar mijn bruidstaart wilde laten maken. Wat ben ik blij dat ik jouw getroffen heb. De fijne communicatie, vriendelijkheid, goede samenwerking, service en je professionaliteit is geweldig! Maar laten we jouw creativiteit en oog voor details niet vergeten :). 

De taart is prachtig geworden en het plaatje is precies zoals het ontwerp! Deze bruid is dankbaar en wil iedereen aanraden om bij Bakverhalen een bruidstaart te bestellen. 

Groet, bruidje Karima- 02-11-2018

Misbruik rapporteren
Door esther_drent
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Het was even moeilijk kiezen uit allerlei lekkere creaties en cakes/vullingen er waren, maar we hadden de goede keuze gemaakt. Erg lekkere red velvet cake met witte chocolade vulling en frambozen.

"Een mooie taart, ook met goede smaak, dat proef je niet vaak"  kregen we met vele andere als positieve reactie van onze gasten.

Bedantk Angelique!
 

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016

Adres

Stad: 3062 KW