5

Omschrijving van het bedrijf

Er is bijna niets persoonlijker dan een bruiloft. Jullie trouwdag vormt een verhaal van alle mooie momenten op die dag. Het aansnijden en natuurlijk eten van de bruidstaart is één van die grote momenten.

Daarom creëert Bakverhalen bruidstaarten die geheel op jullie, het bruidspaar, zijn afgestemd in smaak
en stijl. Gebaseerd op het verhaal dat jullie vertellen.

Bakverhalen is gevestigd in Rotterdam, maar we leveren nagenoeg door het hele land.

Details

 • Midden
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Midden
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2016

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

 • x2
 • x10
 • x5

Reviews (5)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0 5 reviews
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Via google ben ik op de website terecht gekomen van Angelique/Bakverhalen. Door de website werd ik al gelijk nieuwgierig en moest ik voor mijn gevoel gauw contact opnemen met Angelique. Na een kennismaking wist ik zeker dat ik door haar mijn bruidstaart wilde laten maken. Wat ben ik blij dat ik jouw getroffen heb. De fijne communicatie, vriendelijkheid, goede samenwerking, service en je professionaliteit is geweldig! Maar laten we jouw creativiteit en oog voor details niet vergeten :). 

De taart is prachtig geworden en het plaatje is precies zoals het ontwerp! Deze bruid is dankbaar en wil iedereen aanraden om bij Bakverhalen een bruidstaart te bestellen. 

Groet, bruidje Karima- 02-11-2018

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Het was even moeilijk kiezen uit allerlei lekkere creaties en cakes/vullingen er waren, maar we hadden de goede keuze gemaakt. Erg lekkere red velvet cake met witte chocolade vulling en frambozen.

"Een mooie taart, ook met goede smaak, dat proef je niet vaak"  kregen we met vele andere als positieve reactie van onze gasten.

Bedantk Angelique!
 

Misbruik rapporteren
Door e-vy
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Als weddingplanner heb ik het geluk dat ik vaak mag genieten van de mooie creaties van Bakverhalen & de vreselijk lekkere smaak die Angelique erin verwerkt! Als ik zelf ga trouwen, sowieso lekkers van Bakverhalen! En als iemand anders gaat trouwen... sowieso mijn advies om de zoetigheden bij Angelique te bestellen. Of het nou een taart is, een sweet table of een samen verzonnen creatie. Voor ons zoontje hebben we een divers setje geboorte lekkers laten maken in stijl van ons geboortekaartje. Behalve de smaak is de creativiteit ook verrassend!

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Dit is echt de beste bruidstaart die wij ons hadden kunnen wensen van organisatie tot excecutie aan toe. De eigenaresse heeft oog voor detail, is zeer creatief, vriendelijk en belangrijkste ze weet wat je wil en laat je dat gevoel proeven op de grote dag wat je in gedachte had tijdens de proeverij. De levering op locatie gaat soepel en ze is een vrouw van haar woord. Wat jij wenst en zij beloofd dat jullie krijgen dat levert ze ook. En in ons geval oversteeg het eindresultaat in elk opzicht onze verwachtingen. Bakverhalen is zeer aantrekkelijk en realistisch geprijsd en je krijgt echt waar voor je budget. Dus wij raden haar aan als je een onvergetelijke dag en taartervaring wilt waar iedereen van onder de indruk zal zijn! Bakverhalen is niet alleen professioneel maar hanteert een hoge kwaliteit en topservice die onze wens uit heeft laten komen. Dit bedrijf maakt haar belofte meer dan waar, het is in onze ogen een bedrijf dat met kop en schouders boven de rest uitsteekt. Zorgeloos genieten en bijna te mooi om op te eten was onze taartervaring. Gelukkig was er ruim taart over zodat wij er nog lang van na konden genieten. Bedankt Bakverhalen!!
Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lieve Angelique, nogmaals veel dank voor de enorm mooie bruidstaart die je voor ons gemaakt hebt! Geheel naar wens en echt top dat het zoveel leek op onze trouwkaart, klasse!! 

Mocht je nog aan het oriënteren zijn voor een bruidstaart dan kunnen wij Angelique van Bakverhalen zeker aanraden. Ze luistert goed, levert prachtig werk en ontzorgt. 

Liefs Bas & Iris, getrouwd op 11-08-2017 

Misbruik rapporteren

Lees meer over dit bedrijf in ons online magazine

Foto: Your Weddingplanner
Trouwen in Rotterdam: alles wat jij nodig hebt voor jouw bruiloft in Zuid-Holland
De Urban City Wedding van Jasper en Veronique!
De Urban City Wedding van Jasper en Veronique!
Foto: Evelien Hogers Fotografie
Een prachtige vintage wedding in het Amsterdamse Bos
Foto: Marnix de Stigter
Styled Shoot: Love in the City
Ga jij voor een bruidstaart of een sweet table?
Ga jij voor een bruidstaart of een sweet table?

Adres van Bakverhalen in Zuid-Holland:

Voorschoterlaan 3062 KW Rotterdam
 • #Midden