• Catering prijs 280 €
  • Prijsklasse Midden

Banquetes Ávila Rodríguez is een bedrijf met kantoren in Cancún. Het is toegewijd aan het aanbieden van uitgebreide diensten voor bruiloftsfeesten in de organisatie en de realisatie van de belangrijkste dag van een paar geliefden, en verzekert hen ervan dat hun bruiloft een succes zal worden en vooral met de elegantie die het verdient.

Aarzel niet met Banquetes Ávila Rodríguez, we hebben het beste team van professionals die in contact staan met de bruid en bruidegom zodat ze alles kunnen bieden wat ze nodig hebben tijdens een banket voor hun bruiloft en het vertrouwen hebben om alles in hun handen te laten zodat ze ten volle kunnen genieten van hun event. De aangeboden diensten zijn:

  • Banket, Huishouden en materiaal, Tent, Assemblage, Licht en geluid, Muziek, Bloemstukken, Wijnen en likeuren Decoratie, Bediening van obers en personeel.

Het doel van het bedrijf is om het paar in liefde kwaliteit, professionaliteit en persoonlijke aandacht te bieden, zodat ze volledig tevreden zijn.

 

Bezoeker, laat een review achter over Banquetes Avila Rodriguez en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Banquetes Avila Rodriguez

0 0 reviews

FAQ´s

Wat is het maximale aantal gasten dat u kunt ontvangen?
50 hasta 1000
Wat is de minimale prijs (per persoon) voor bruiloft catering?
$ 280 hasta $600
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke andere diensten biedt u aan?
Ceremonie, Anders
Wat is het minimaal aantal gasten om catering te verzorgen?
7 a 10
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Se estipulan los pagos con el cliente a convenir
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Banquetes Ávila Rodríguez pone a disposición de los novios al equipo de colaboración para que los asesore y les brinde todo lo necesario en banquetería para su boda y tengan la confianza de dejar todo en sus manos para que disfruten al máximo de su evento. Los servicios que les ofrece son: Banquete Menaje y material Carpa Montaje Luz y sonido Música Arreglos florales Vinos y licores Decoración Servicio de meseros y personal

Adres

Stad: 77533

Priv. Zafiro, R104, Casa 1, 

Gerelateerde tags:
  • Catering en Bruidstaarten
  • Midden
  • Ceremonie