BarEntertainment

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

BarEntertainment

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Catering

Met onze cocktails kun je je gasten op een stijlvolle manier verwennen. Deze exclusieve drankjes zijn van deze tijd en helemaal hot, vooral onder de vrouwen! Dus wil je een verrassend welkomstdrankje aanbieden of naast het gebruikelijke bier, wijn en fris eens iets anders schenken? Dan ben je bij BarEntertainment aan het juiste adres. Onze cocktails zijn een ware toevoeging aan het assortiment!

Wij komen met onze cocktailbars naar je toe, zowel op in- als outdoor locaties. Denk hierbij aanpublieksevenementen, bedrijfs-, verjaardags- en tuinfeesten. Onze professionele bartenders laten hun indrukwekkende flair moves zien tijdens het bereiden van de lekkerste cocktails. Dus terwijl zij bezig zijn met het maken van deze exotische drankjes, bieden ze jouw gasten ook een stukje entertainment! Wij kunnen in een snel tempo cocktails on demand schenken, zijn geheel zelfvoorzienend en daarnaast kunnen wij onze bars voorzien van logo’s of aanpassen aan de huisstijl.

Vrijgezellenfeest Workshops

Ben jij ook zo benieuwd waar de cocktail vandaan komt en hoe je een goede cocktail maakt? Tijdens onze cocktailworkshop leer je niet alleen alles over het mixen en shaken, maar zullen onze bartenders je ook vertellen over de geschiedenis en geheimen van de bruisende cocktailwereld.

Bij onze cocktail workshop ga je, na een korte inleiding van onze bartender, zelf aan de slag met het mixen, shaken en garneren van exotische cocktails. Dranken, barbenodigdheden en ijs worden door ons verzorgd. Alle cocktails worden ook in alcoholvrije vorm aangeboden.

Meningen over BarEntertainment

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 7511 GN

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact