B&B Life is Good

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

B&B Life is Good

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

In een unieke omgeving in één van de mooiste stukjes Brabant is een zeer luxueuze suite gerealiseerd door Jeroen en Mandy Verhoeven. Privacy in een vrijstaand eiken bijgebouw in de persoonlijke setting van onze eeuwenoude boerderij. Wilt u de luxe die u gewend bent van de mooiere hotels maar dan in intiemere persoonlijke sfeer dan bent u bij ons aan het juiste adres. Na uw reis richting het enige ‘one room hotel’ van Nederland geniet u van een hapje en een drankje om wellicht nog de zon te zien ondergaan op uw dakterras. Na heerlijk te hebben geslapen in het zeer comfortabele bed start u bijv. de dag met een stevige work out in uw privé fitness, vervolgens nog nazweten in uw eigen privé-sauna. Heerlijk genieten van de fantastische stortdouche of relaxed in bad zijn zeker aan te bevelen. En uiteraard geniet u van een ontbijt met producten die het leven in onze streek goed maken.

Faciliteiten in de suite:

  • ·         Fitness
  • ·         Wifi
  • ·         Smart tv
  • ·         Infra rood sauna met lichttherapie
  • ·         Riant vrijstaand bad
  • ·         Douche
  • ·         Dakterras
  • ·         Riante tuin
  • ·         Luxe ontbijtruimte
  • ·         Prive parkeerplek

Een onvergetelijk verblijf gewenst!

Meningen over B&B Life is Good

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
-BENJAMIN-
Door Benjamin
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

B&B Life is Good was voor ons de ideale locatie om te overnachten, dichtbij onze trouwlocatie, Kasteel Heeswijk en in een prachtige omgeving. De luxe B&B heeft er voor gezorgd dat we heerlijk uitgerust aan 'onze grote dag' konden beginnen. Ook erg leuk dat we in de tuin rondom de B&B ook al een paar mooie foto's hebben kunnen nemen.

Toen we 's avonds laat van ons feest terugkwamen was de B&B helemaal in stijl ingericht, met rozenblaadjes en een flesjes bubbels en wat heerlijk vers fruit, zodat we de volgende ochtend ook weer fris en fruitig aan het ontbijt konden zitten.

B&B Life is Good is een prachtige locatie voor wie trouwt in de omgeving, maar je kunt het ook gebruiken als uitvalsbasis om mooie fiets en wandeltochten te maken, met de sauna in de kamer kun je na een lange, vermoeiende dag heerlijk ontspannen!

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 5473 VD

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact