Beachclub de Karavaan

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Beachclub de Karavaan

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Uw trouwdag bewust beleven en kunnen vertrouwen op een organisatie die let op de details? Beachclub De Karavaan heeft alles in huis om van uw trouwdag een onvergetelijk trouwfeest maken! En indien u overweegt om uw huwelijksbootje aan te meren bij deze unieke locatie, dan is dat voor altijd! Dat bootje ligt daar volgend jaar namelijk nog steeds. En stelt u zich eens voor dat u dat ene speciale moment ieder jaar weer kunt herbeleven bij zonsop- of ondergang.

De Karavaan is niet voor niets een gewilde, maar bovenal een voor de wet officiële(!) trouwlocatie. Het is de plek voor een magisch huwelijk op het strand. Ervaar uw huwelijk ten volste en leg de organisatie van die belangrijke dag voor het overgrote deel in de geroutineerde en vertrouwde handen van De Karavaan.

Beloof elkaar eeuwige trouw onder de zon! Geef elkaar het jawoord vlakbij de branding en geniet zorgeloos van die ene dag! Maak vrijblijvend een afspraak voor nadere afstemming van alle mogelijkheden die De Karavaan u bij uw bruiloft kan bieden!

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Terras, Tent of Overkapping, Dansvloer, Parkeren, Uitzicht op de zee
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
2:00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Via pin, contant of met creditcard. Bij creditcard wordt er 3% op de totaalprijs toegevoegd.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2006

Meningen over Beachclub de Karavaan

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 2586 JM

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact