Beauhair

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Beauhair

Ga naar het gesprek Meer Informatie

WAUW, Het moment waar je al jaren over droomt...Als klein meisje heb je er vast al op los gefantaseerd! 

En dan is nu het moment aangekomen dat je opzoek bent naar iemand die jouw look op jouw speciale dag compleet kan maken!

Ben je opzoek naar:

#Iemand die jou kan laten stralen? #Iemand die eerlijk is? #Iemand die blijft leren om voor iedereen wat wils te kunnen creëren? #Iemand die klaarstaat voor jou, op de misschien toch wel te belangrijkste dag van je leven? 

Wie weet kan ik je dan verder helpen! 

Mijn naam is Alinda van Moolenbroek,  op dit moment 27 jaar, woonachtig in het mooie Zeeuwse Zeeland. Passie voor de haren is al in de jonge jaren begonnen maar vanaf mijn 18e ben ik echt gaan leren.

Het begon op de Kapppers opleiding Zeeland te Vlissingen met opsteken, vervolgens oefenen oefenen en vooral ook lekker bezig blijven.

Doormiddel van elk jaar bij te scholen en te leren van de beste in het vak hoop ik op niveau te kunnen blijven presteren.   

Om de Makeup skills te leren ben ik in 2018 bij de school van Mieke Petiet geweest. Vervolgens ben ik in 2019/2020 naar Almere afgereisd om net even iets meer te verdiepen in de bruidsvisagie.  

Ik probeer elk jaar weer wat bij te leren, maar het meeste leer ik van jullie!  

Of je nu lang haar hebt of kort, krullen of stijl: Ik wil en kan jou helpen met het uitzoeken van jou bruidslook, dat het beste bij jou past en waarbij jij er op het beste uit ziet.

Denk jij nu,, dat is wat voor mij?

Neem dan zeker contact op voor een gezellig kennismakingsgesprek of afspraak!

Wie weet tot snel!

Liefs Alinda- BeauHair

TIP: voor het meest up-to-date beeld check mijn Instagrampagina! 

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Dit gaat allemaal in overleg met de bruid.
Welke diensten biedt u aan?
Bruid haarstyling, Bruidsmake-up
Werkt u ook aan huis?
Ik kom ook aan huis
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten

Meningen over Beauhair

4.9
7 reviews
7 reviews
Professionaliteit
(7)
Prijs/kwaliteit
(7)
Aanrader?
(7)
gerjanneoverbeeke
Door Gerjanne
5
Ik heb dit bedrijf overwogen voor onze bruiloft

Alinda is een zeer getalenteerde meid, die verstand heeft van wat ze doet! Ze luistert ook goed naar wat je zelf in gedachten hebt! Ook voel je jezelf er heerlijk thuis, het is een spontane, leuke meid! Ik heb al een keer eerder mijn haar laten opsteken, het zat heerlijk en was prachtig! Vandaag mijn proefmakeup voor de bruiloft.. Was is het mooi en wat zal ik stralen door de mooie look die je gecreëerd hebt! 🥰

Misbruik rapporteren
cjabosman
Door Anne
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Alinda heeft in 2019 2 keer mijn kapsel verzorgd. Beide keren was ik erg tevreden. Ze deed precies wat ik wilde maar kwam ook met eigen initiatief. De eerste keer was ik zo tevreden dat ik ze gelijk voor de 2e bruiloft ook geboekt heb. Ze is ook erg vriendelijk, professioneel en gezellig. En je hoeft niet bang te zijn dat je voor gek loopt met je haar. De prijs/kwaliteitsverhouding is ook top. Niet te duur maar wel goede kwaliteit!

Misbruik rapporteren
anneliesdekamverhoeven
Door Annelies
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Als daggast van een bruiloft in oktober heb ik mijn haar laten doen door Alinda van BeauHair. Het zat heel de dag en zelfs de volgende SUPER! Ook verzorgde Alinda mijn make up. Het was allemaal keurig naar wens! Een echte aanrader! Alinda is een gezellige vrouw en neemt haar werk serieus! Gewoon top!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact