Beautiful Morning

ZIWA 2018
38

Omschrijving van het bedrijf

GEFELICITEERD MRS TO BE!

Laat mij als professional je bruidsmakeup en/of bruidskapsel verzorgen. Je bruidsmakeup en/of bruidskapsel wordt bij je thuis verzorgd. Ik kom zowel aan huis als ook op locatie (hotel, ouderlijk huis e.d.) om je om te laten toveren tot een stralende bruid. Mijn werkregio is heel Zuid Holland, zoals Rotterdam, Barendrecht, Rhoon, Poortugaal, Ridderkerk, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Zwijndrecht, Dordrecht, Papendrecht, Oud-Beijerland, Capelle a/d IJssel, Delft, Zoetermeer, Hoek van Holland, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Spijkenisse, Delft, Berkel en Rodenrijs, Krimpen aan den IJssel, Rozenburg, Brielle, Renesse, Oostvoorne, Rockanje, Hellevoetsluis. Met 100% tevredenheidsgarantie.Interesse? Neem dan gerust contact op: 06 11 226 246 of via mail: beautiful.morning@ymail.com 

 

Details

 • Luxueus
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Luxueus
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  Vooraf overmaken. E-factuur.
 • Welke diensten biedt u aan?

  Bruid haarstyling, Bruidsmake-up
 • Werkt u ook aan huis?

  Ik kom ook aan huis
 • Rekent u reiskosten?

  Geen reiskosten
 • Wat zijn uw tarieven?

  Vanaf 199
 • Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.

  Het moment wanneer de bruid zich voor het eerst compleet opgemaakt ziet in de spiegel met haar jurk aan en een traantje moet wegpinken. Dat is het mooiste moment voor mij en ook ik heb dan een tissue nodig.
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2002

Reviews (22)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0 22 reviews
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Li heeft afgelopen zaterdag de make-up voor m'n bruiloft gedaan. Ik ben heel blij dat ik voor Li gekozen heb! I.v.m. m'n allergie moest ze met m'n eigen make-up werken. Dat heeft ze heel creatief gedaan. Ze is zelfs naar de winkel gegaan om proefjes te halen waar ik tegen kan! Ze nam alle tijd voor me, luisterde goed naar m'n wensen en dacht mee. Ze is een gezellige meid. Het viel m'n vader op dat ze ondanks dat ze gezellig kletst, heel veel rust uitstraalt. Dat is erg fijn op de stressvolle ochtend van je bruiloft! Kortom een topper! Ik zou haar zeker aanbevelen. 

Misbruik rapporteren
Door rosana8
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
A very professional attitude, very easy to work with and just superb to sum it all up! Li is your pick if you want an absolutely amazing professional who will not settle for anything less than perfection. Truly someone you would want to be there on that most special of days!
Misbruik rapporteren
Door lea6
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Li heeft de make-up up mijn bruiloft voor me verzorgd. Ik zag er zowel tijdens de proefsessie en de bruiloft zelf geweldig uit. Het was echt een complete transformatie. Ik kan Li aan iedereen aanraden. Ik ben uitermate tevreden met haar service en daarbij komt nog dat Li ook een heel leuke en gezellige vrouw is. Dankjewel, Li!
Misbruik rapporteren
Door hoyengtang
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Li heeft mijn haar en make up gedaan voor mijn bruiloft. Ze is een vrolijke dame, heeft een flexibele werkwijze en wist wat ik wilde. Ik ben erg tevreden met mijn dag en avond look!

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mijn man had Li als verjaardagskado geboekt voor mij... en wat een verrassing was dat! Niet alleen was het eindresultaat prachtig ...Li was ook een superleuke dame met kennis van zaken!!

Misbruik rapporteren

Lees meer over dit bedrijf in ons online magazine

Foto: Shutterstock
Deze visagisten en haar stylisten uit Zuid-Holland maken jou mooi op je grote dag!

Adres van Beautiful Morning in Zuid-Holland:

Agaatlaan 31 3162 TA Rhoon +31 611226246

Ik kom aan huis of op je gewenste locatie. 

 • #Luxueus
 • #Bruid haarstyling
 • #Bruidsmake-up
 • #Ik kom ook aan huis