Beautiful Morning

Top
leverancier
ZIWA
2018
  • Prijsklasse Midden
  • Website

Hoi Mrs to be!

Super gaaf dat je mijn pagina gaat doornemen voor meer informatie.

Ik ben Li, Make-up Artist en Hairstylist met als specialisatie de natuurlijke bruid. Zowel als aanstaande bruid als ook vrouw zijnde wil ik dat jij herkenbaar bent op jullie trouwdag. Mijn motto is less is more en dare to be yourself, waarom? Nou, jouw partner heeft JOU gekozen en houdt van jou zoals JIJ BENT! 

Zoek je een visagiste die jouw kan laten stralen, de glow kan geven, dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik hou ervan als de huid huid mag zijn en dikke plamuur is ver te zoeken op de manier hoe ik werk. Skin finish is mijn ding. Natural bride met een wow factor, gezonde dewy look of indien gewenst een matte uitstraling - daar sta ik voor!

Ik kijk naar jouw beste kanten en deze ga ik ook benadrukken. Ik neem de tijd voor jou en ben er voor je op jouw meest onvergtelijke dag.

Tot Emails of WhatsApp!

Geniet van je dag,

Li

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 27 reviews
Door sabine.van.der
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Li heeft voor mijn bruiloft mijn haar verzorgd, na heel veel twijfels van mijn kant en last minute changes :) heeft Li mijn haar geweldig mooi in model gebracht! Ze neemt de tijd, denkt mee en het resultaat is prachtig! 

Dankjewel Li xxxx 

Misbruik rapporteren
Het was super gaaf geworden Sabine! Bedankt voor je vertrouwen.
Door ADG76
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Li heeft voor mijn bruiloft de make-up en haar verzorgd van mijn dochter en mezelf. Wat ben ik blij dat ik haar had gehad. We zagen er prachtig uit de hele dag en avond. Ze luistert heel goed naar je wensen en denkt graag mee. Ze heeft geduld, is creatief, gezellig en professioneel. Dank je Li voor alles.
Misbruik rapporteren
Door wendyc19921
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Ik zou Li zeker aanraden voor iedereen. Ze is erg fijn om mee te werken en ze is erg positief. Li luistert ook naar wat jij mooi vindt en deelt ook haar mening wat mooier zal staan bij je. Over het algemeen heeft ze gewoon een goede smaak! Ik ben nog steeds blij dat mijn haar en make-up zo mooi is gedaan
Misbruik rapporteren
Zo lief Wendy, dankje

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
De factuur wordt ca. 14 dagen voor de afspraak verstuurd. Deze dienst voor de opdracht te zijn voldaan. Na ontvangst van de betaling is de boeking definitief. Ik factureer alleen wat je afneemt, bijvoorbeeld: boek je een proefsessie dan wordt deze in rekening gebracht. Ben je na afloop tevreden, ontvang je de restante factuur nader je trouwdatum.
Welke diensten biedt u aan?
Bruid haarstyling, Bruidsmake-up
Werkt u ook aan huis?
Ik kom ook aan huis
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn uw tarieven?
Vanaf 199
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Elke ontmoeting met een bruid is uniek. Voor iedereen is "de klik" heel persoonlijk. Ik hoop dat jij en ik elkaar kunnen vertrouwen dat we samen de ochtend of middag heel leuk zullen maken. Ontspannen beginnen en super mooi eruit komen zodat hij/zij de ring op je vinger kan schuiven!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2002

Adres

Stad:

Voor de proefsessie evenals de trouwdag kom ik bij je aan huis. Vieren jullie de bruiloft elders, geef dan de locatie door. Ik kom in ieder geval naar jouw gewenste locatie.

Gerelateerde tags:
  • Haar en Make-up
  • Midden
  • Bruid haarstyling
  • Bruidsmake-up
  • Ik kom ook aan huis