Beautiful Morning

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Beautiful Morning

Ga naar het gesprek Meer Informatie
  • Bedrijfskenmerk: Vegan & Organic Make-up

CONSCIOUS BEAUTY

I love NATURAL & ORGANIC skincare en make-up.

Mijn stijl is Less is more & chique met een vleugje nonchalance.

Ik werk voornamelijk met CLEAN BEAUTY producten die niet op dieren is getest, grotendeels VEGAN is en vooral veiliger is voor je gezondheid dus NON TOXIC

Alle informatie vind je op mijn website beautifulmorning.nl of via mijn socials onder @beautifulmorningbyli

Geniet van je dag,

Li

FAQ´s

Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
Vegan & Organic Make-up
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
De factuur wordt ca. 2-3 weken voor de afspraak verstuurd. Deze dient voor de opdracht te zijn voldaan. Na ontvangst van de betaling is de boeking definitief. Ik factureer alleen wat je afneemt, bijvoorbeeld: boek je een proefsessie dan wordt deze in rekening gebracht. Ben je na afloop tevreden, ontvang je de restante factuur nader je trouwdatum.
Welke diensten biedt u aan?
Bruid haarstyling, Bruidsmake-up
Werkt u ook aan huis?
Ik kom ook aan huis
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2002

Meningen over Beautiful Morning

4.9
41 reviews
41 reviews
Professionaliteit
(39)
(2)
Prijs/kwaliteit
(36)
(4)
(1)
Aanrader?
(38)
(3)
kaoutar.skq
Door Violetera
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Gewoon mezelf, maar net wat stralender. Dat is hoe ik mijn bruidslook voor ogen zag. Ik draag zelf niet graag veel make-up en krijg ook makkelijk uitslag als ik net niet het juiste op mijn gezicht smeer. Dus de juiste visagiste vinden betekende voor mij niet alleen iemand de perfecte look kan creëren, maar ook iemand die de juiste producten gebruikt.Gelukkig ken ik Li, en had ze mij al eerder opgemaakt dus het kon niet anders dan dat zij mij ook voor mijn grote dag zou stylen.En wat heeft ze geweldig werk geleverd. Van iedereen complimenten op mijn styling gehad, en het zat tot het einde van de avond helemaal perfect, zelfs na het vele dansen en harde wind buiten (dank voor de touch-up kit).Wat ook vooral opviel, was dat mijn gezicht aan het einde van de avond erg zacht aanvoelde. Alsof ik geen make-up op had de hele dag, maar een heerlijk voedende crème. En om het af te maken met de make-up remover en maskertje die ik kreeg, had Li de volgende morgen de volle 100% eer gedaan aan de ‘beautiful morning’.

Misbruik rapporteren
Wow Violetera pleasure was all mine, zoals ik al zei op je bruiloft, het was mij een eer om jou op te mogen maken. Ik ben zo blij dat je je eigen stijl van less is more hebt gekozen. Je zag er ook super stralen uit! Dus aan jou een dikke Thank You!!!!
nima1
Door Poornima
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik vond li via google zoeken naar visagist in Rhoon, Het was voor mij belangrijk dat de artiest mij eerst vraagt wat ik mooi vind en mij dan adviseert wat er mogelijk is, de eerste communicatie met Li verliep goed, onze proefsessie hadden we goed gesprek, ze zorgde ervoor dat ik me lekker in mijn vel voelde, ik zag er niet uit als iemand anders, maar gewoon mezelf in een frisse, stralende make-up. Ze is altijd goed voorbereid, geeft duidelijke instructies hoe de bruid haar huid moet voorbereiden voor de grote dag, mijn trouwdag was een erg warme dag, om 19:00 straalde mijn gezicht nog, hoefde niet eens een opfrisbeurt nodig te hebben lippenstift, zelfs na middernacht was de make-up nog intact. Twee dagen later heb ik geen puistjes, het laat alleen zien dat alle gebruikte producten van topklasse en schoon zijn. Ik raad Li aan alle bruiden aan, mis haar niet als je gaat trouwen op Kasteel van Rhoon.

Misbruik rapporteren
anoukbarendregt
Door Anouk
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Li heeft mij op mijn trouwdag geweldig mooi gemaakt, ik was erg blij met zowel mijn haar als make-up! Ook in de (professionele) voorbereiding/proefkapsel/proefmake-up en contact voorafgaand aan de bruiloft was alles goed geregeld. Het was duidelijk wat ik kon verwachten van Li. Ze werkt netjes en efficient én is erg gezellig! Lekker down-to-earth. Op mijn trouwdag werd het tóch een beetje haasten bij de voorbereidingen: Li leek daar geen enkel probleem mee te hebben en hielp me zelfs snel en kundig mijn trouwjurk in. Dankjewel Li, wie weet tot volgend jaar als wij gaan voor de deel 2 van de bruiloft!  

Misbruik rapporteren
Wat een onwijs gave review Anouk. Dankje
Bekijk meer

Adres

Stad:

Voor de proefsessie evenals de trouwdag kom ik bij je aan huis. Vieren jullie de bruiloft elders, geef dan de locatie door. Ik kom in ieder geval naar jouw gewenste locatie.

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact