Beautiful Morning

Top
leverancier
  • Prijsklasse Midden
  • Website

Hoi Mrs to be!

Super gaaf dat je mijn pagina gaat doornemen voor meer informatie.

Ik ben Li, Make-up Artist en Hairstylist met als specialisatie de natuurlijke bruid. Zowel als aanstaande bruid als ook vrouw zijnde wil ik dat jij herkenbaar bent op jullie trouwdag. Mijn motto is less is more en dare to be yourself. Waarom? Nou, jouw partner heeft JOU gekozen en houdt van jou zoals JIJ BENT! 

Zoek je een visagiste die jouw kan laten stralen, de glow kan geven, dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik hou ervan als de huid huid mag zijn en dikke plamuur is ver te zoeken op de manier hoe ik werk. Skin finish is mijn ding. De natural bride met een wow factor, gezonde dewy look of indien gewenst een matte uitstraling - daar sta ik voor!

Ik kijk naar jouw beste kanten en deze ga ik ook benadrukken. Ik neem de tijd voor jou en ben er voor je op jouw meest onvergtelijke dag.

Tot Emails of WhatsApp!

Geniet van je dag,

Li

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 35 reviews
Door sanjastjepanovic
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Complimenten Li!

Naast dat het erg gezellig was om jou over de vloer te hebben, ben ik ontzettend te spreken over je werk voor zowel haar als make-up!

Ik heb ontzettend veel complimenten gekregen op mijn huwelijk en was zelf ook meer dan tevreden over het resultaat! Ook de bloemenkroon heb je op een fantastische manier in het kapsel verwerkt!

Misbruik rapporteren
Wat ontzettend fijn om te lezen Sanja! Dankjewel
Door 2100acklen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Li heeft op 13 en 14 september mijn make up en haar gedaan en op beide dagen was ik erg blij hoe alles eruit zag!  Li is duidelijk en geeft ook helder advies. Ik raad haar zeker aan! 

Misbruik rapporteren
Top Olivia, dankjewel. Ik vond het ook hartstikke gezellig.
Door manon_kyra
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Li heeft mijn make-up en haar verzorgd voor mijn bruiloft. Ik ben heel blij dat ik Li hiervoor heb gevraagd. Ik heb veel complimenten gekregen over mijn haar en make-up. Li is professioneel en denkt mee over wat het beste past. De proefsessie vooraf was heel fijn om samen tot een look te komen. Buiten dat Li ontzettend kundig is, is ze ook heel gezellig. Ik beveel Li zeker aan! 

Misbruik rapporteren
Yay Manon, je maakt mij blij.

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
De factuur wordt ca. 14 dagen voor de afspraak verstuurd. Deze dienst voor de opdracht te zijn voldaan. Na ontvangst van de betaling is de boeking definitief. Ik factureer alleen wat je afneemt, bijvoorbeeld: boek je een proefsessie dan wordt deze in rekening gebracht. Ben je na afloop tevreden, ontvang je de restante factuur nader je trouwdatum.
Welke diensten biedt u aan?
Bruid haarstyling, Bruidsmake-up
Werkt u ook aan huis?
Ik kom ook aan huis
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn uw tarieven?
Vanaf 199
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Elke ontmoeting met een bruid is uniek. Voor iedereen is "de klik" heel persoonlijk. Ik hoop dat jij en ik elkaar kunnen vertrouwen dat we samen de ochtend of middag heel leuk zullen maken. Ontspannen beginnen en super mooi eruit komen zodat hij/zij de ring op je vinger kan schuiven!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2002

Adres

Stad:

Voor de proefsessie evenals de trouwdag kom ik bij je aan huis. Vieren jullie de bruiloft elders, geef dan de locatie door. Ik kom in ieder geval naar jouw gewenste locatie.

Gerelateerde tags:
  • Haar en Make-up
  • Midden
  • Bruid haarstyling
  • Bruidsmake-up
  • Ik kom ook aan huis