ZIWA
2018
  • Prijsklasse Midden
  • Website

Mijn naam is Chantal de Wit eigenaresse van beautysalon beyoutiful.
Vanaf 2010 ben ik visagiste en vanaf 2014 ook haarstyliste.
Beyoutiful is award winnaar voor beste bruidsvisagiste en haarstyliste van de provincie Gelderland.

Ik verzorg bruidskapsels en visagie door heel nederland maar ook in het buitenland.
Gaan jullie trouwen en wil jij als bruid een bruidsmake-up van een visagiste of een compleet pakket met bruidskapsel?
Dan maak ik graag van jou de mooiste versie van jezelf! 

Beautysalon beyoutiful heeft de speciale aanbieding voor proefmake-up in de salon inclusief bruidsmake-up op locatie voor €175.
Wil je graag ook je bruidskapsel door mij verzorgd hebben dan worden de kosten voor de proefafspraak in de salon en bruidskapsel en make-up op locatie €325.

Zijn er gasten die ook graag een mooi kapsel of visagie willen? Ook dat is mogelijk!
De kosten zijn voor kapsel of visagie €40 en beide voor €70.

Ben je geinteresseerd geraakt? Neem dan contact met mij op via de website.
Je kunt gemakkelijk en snel het formulier invullen op www.beautysalonbeyoutiful.nl.


Citaat zankyou;
Beautysalon Beyoutiful wordt gerund door de vrolijke Chantal de Wit. Sinds het behalen van haar diploma schoonheidsspecialist in 2009 heeft ze niet stilgezeten en heeft sindsdien een reeks aan verdere certificaten weten te behalen die haar vaardigheden heeft uitgebreid met nieuwe diensten zoals visagie, nagelstyling en diverse massagemethodes.

Met zo´n brede kennis kan zij zich perfect aanpassen aan jullie wensen en benodigdheden voor jullie trouwdag. Met Beyoutiful loop je perfect voorbereid naar het altaar op jullie speciale dag!

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

4.7 3 reviews
Door libel2412
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Chantal heeft mijn bruins make-up en kapsel verzorgd. Ik draag nooit make-up en was erg bang voor een dicht geplamuurd gevoel en een look die niet als mij voelde. Maar al bij de proefsessie stond ik verbluft, Chantal gebruikt professionele producten die in de huid trekken ilv erop liggen, dus niets geen dicht geplamuurd gevoel :) en mijn look was super naturel maar accentueerde alle pluspunten in mijn gezicht waardoor ik de nog mooiere versie van mezelf werd. Ook met mijn haar, wat met een kort en a-symetrische coupe niet gemakkelijk is wist ze door een slag aan te brengen er absoluut iets fantastisch van te maken wat dicht bij mezelf lag. Mijn man stond mij stralend te bewonderen bij het ophalen :) Ook heeft ze de make-up van mijn ceremoniemeester en het kapsel van mijn schoonzusje verzorgd, ook die zagen er de hele dag super mooi uit. Chantal bedankt voor je bijdrage aan een onvergetelijke dag.

Misbruik rapporteren
Door hendrijntjeschouten
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Deze vrouw weet wat ze doet! Ik las veel positiefs over Chantal in recensies en nu ik het zelf ervaren heb kan ik hier alleen maar 'ja en amen' opzeggen. 

Op 1 oktober heeft Chantal mijn haar en make-up gedaan. Voor die tijd ben ik bij haar langs gegaan voor de proef. Het was gezellig en ik voelde me vrij om mezelf te zijn. Toen ik de jurk aan had en mezelf zag in de spiegel kon ik niet anders dan alleen maar lachen omdat ik me zelf zo mooi voelde en ook nog steeds zo mezelf. 

Dankjewel Chantal en ik weet zeker dat je nog heel veel andere heel blij gaat maken! 

Misbruik rapporteren
Door donja_angel
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Chantal is een lieve spontane meid, haar aanwezigheid is prettig en zij brengt een relexte sfeer. Ze staat open voor je mening en probeerd zo goed mogelijk mee te denken. Het idee voor mijn bruidskapsel had zij bij de proef sessie goed gerealiseerd. Ze dacht mee over mogelijkheden en had een goede visie. Op de dag zelf vroeg ik of een stukje wat straker mocht omdat ik deze na de proef sessie al snel los had hangen, op eigen initatief heeft zij er een vlecht van gemaakt wat ik eigenlijk niet zo mooi vond maar deze was al verweven in alle andere vlechten. Deze vlecht is ook los gaan laten wat een echt irritatie puntje is op al mijn fotos. Mijn tip voor mensen die bij haar hun bruidslook laten doen zorg dat zij presies doet wat jij wil bij de proefsessie en verander geen dingen op de dag zelf. De gezichtmakeup vind ik er professioneel uit ziet en het bleef goed zitten. Ze gebruikte echter geen blush en gaf mij hier ook niet echte de optie toe en blend de verschillende onderdelen niet heel goed. De wenkbrouwen wilde ik een beetje ingevuld zodat het een geheel was maar niet donkerder. Dit deed zij niet, wat zij mij aanbood is met een dikke kwast en poedere er over heen wat niet erg mooi is. Mijn favotite onderdeel van make-up is eyeline en dit deed zij bij de proefsessie erg dik en kort wat totaal niet past mijn mijn oog vorm. Ik vroeg haar om een dunnere lijn waarop zij met oogschaduw over mijn oog ging wat er rommelig uit zag. Ik durfde dit dan ook niet aan op mijn grote dag en besloot geen eyeliner te doen wat ik erg jammer vind achteraf. wel heeft zij met een donkerdere oogschaduw een streepje gezet wat het iets beter maakte. De oogschaduw vind ik erg onproffesioneel. Zij gebruikt 2 kleuren en blend deze nauwelijks er was een duidelijke streep zichtbaar om mijn ooglid. de kleuren waren niet heel mooi en waren niet in overleg. Mijn oog make-up leek niets op wat ik wilde en achteraf had ik dat beter zelf kunnen doen. 

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Er word een aanbetaling van €50 gevraagd. Het resterende bedrag mag de bruid betalen op de dag van de bruiloft
Welke diensten biedt u aan?
Bruid haarstyling, Bruidsmake-up, Nagel verzorging, Ontharing, Schoonheidsverzorging, Massage, Anders
Werkt u ook aan huis?
Ik kom ook aan huis
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn uw tarieven?
€175
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Ik maak graag de mooiste versie van jezelf!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014

Adres

Stad: