Beautysalon Beyoutiful

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Beautysalon Beyoutiful

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Mijn naam is Chantal Osnabrugge eigenaresse van beautysalon beyoutiful.
Vanaf 2010 ben ik visagiste en vanaf 2014 ook haarstyliste.
Beyoutiful is award winnaar voor beste bruidsvisagiste en haarstyliste van de provincie Gelderland.

Ik verzorg bruidskapsels en visagie door heel nederland maar ook in het buitenland.
Gaan jullie trouwen en wil jij als bruid een bruidsmake-up van een visagiste of een compleet pakket met bruidskapsel?
Dan maak ik graag van jou de mooiste versie van jezelf! 

Beautysalon beyoutiful heeft de speciale aanbieding voor proefmake-up in de salon inclusief bruidsmake-up op locatie voor €175.
Wil je graag ook je bruidskapsel door mij verzorgd hebben dan worden de kosten voor de proefafspraak in de salon en bruidskapsel en make-up op locatie €325.

Zijn er gasten die ook graag een mooi kapsel of visagie willen? Ook dat is mogelijk!
De kosten zijn voor kapsel of visagie €40 en beide voor €70.

Ben je geinteresseerd geraakt? Neem dan contact met mij op via de website.
Je kunt gemakkelijk en snel het formulier invullen op www.beautysalonbeyoutiful.nl.


Citaat zankyou;
Beautysalon Beyoutiful wordt gerund door de vrolijke Chantal de Wit. Sinds het behalen van haar diploma schoonheidsspecialist in 2009 heeft ze niet stilgezeten en heeft sindsdien een reeks aan verdere certificaten weten te behalen die haar vaardigheden heeft uitgebreid met nieuwe diensten zoals visagie, nagelstyling en diverse massagemethodes.

Met zo´n brede kennis kan zij zich perfect aanpassen aan jullie wensen en benodigdheden voor jullie trouwdag. Met Beyoutiful loop je perfect voorbereid naar het altaar op jullie speciale dag!

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Er word een aanbetaling van €50 gevraagd. Het resterende bedrag mag de bruid betalen op de dag van de bruiloft
Welke diensten biedt u aan?
Bruid haarstyling, Bruidsmake-up, Nagel verzorging, Ontharing, Schoonheidsverzorging, Massage, Anders
Werkt u ook aan huis?
Ik kom ook aan huis
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014

Meningen over Beautysalon Beyoutiful

4.5
8 reviews
8 reviews
Professionaliteit
(7)
(1)
Prijs/kwaliteit
(7)
(1)
Aanrader?
(7)
(1)
lisettekoster89
Door Lisette
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Na wékenlang zoeken naar een geschikte fotograaf vonden wij Chantal van Beyoutiful Fotografie. Dankzij haar fijne Instagram profiel werd ik direct enthousiast. Even later planden wij een telefonische afspraak met Chantal in en eigenlijk wisten we het na het fijne, gezellige en duidelijke gesprek zeker: Chantal wordt onze fotograaf! Chantal heeft ook een beautysalon en kon oók mijn haar en make-up verzorgen op onze grote dag; super handig!!!! 

In de herfst van 2021 hadden Arjan en ik een proef photoshoot op de prachtige vliegbasis in Soesterdijk. Arjan en ik vonden het best spannend en ongemakkelijk, want; hoe vaak sta je nou voor een camera? Ook was het ijskoud en liep ik in een heel dun jurkje, haha. Maar Chantal maakte er een feestje van; ze zorgde dat wij konden ontspannen en echt plezier hadden! 

Ook tijdens mijn proefkapsel en proef bruidsmake-up was Chantal mega lief, meedenkend en geduldig. Ik ben je hiervoor nog steeds dankbaar, lieve Chantal! 

Op de dag zelf was Chantal super professioneel. Mijn haar en make-up was mooi gedaan, ze had me ook geholpen met het verwerken van de sluier in mijn haar (+ het eruit halen ervan, halverwege de dag), maar ook als fotograaf ging ze mega professioneel en onopvallend te werk. 

Inmiddels hebben we een preview ontvangen en wachten we op de rest van de foto's en ons trouwalbum. De preview ziet er al helemaal geweldig uit en we kunnen niet wachten tot we de rest van de foto's en het album mogen bewonderen! 

Chantal, je bent een topper! Hopelijk kun je nog heel veel bruidsparen blij maken met jouw fijne services! Wij zullen je sowieso bij ieder toekomstig bruidspaar aanraden! 

Misbruik rapporteren
birte.staden
Door Birte
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Als het zou kunnen dan zou ik Chantal nog meer sterren willen geven! Chantal was echt fantastisch! Onze grote dag was 18 mei 2019 en dankzij Chantal zag ik er perfect uit voor deze speciale dag. Make-up en Haar zatten echt de hele dag perfect! Bij de proefafspraak nam Chantal veel tijd om het perfecte bruidskapsel voor mij te vinden, omdat ik zo veel ideeën had duurde het wat langer, maar dat was geen enkel probleem voor Chantal. Zij wist precies wat ik in gedachten had. En op de dag zelf was het bruidskapsel precies zoals ik het wilde en nog veel mooier dan verwacht!! Naast mij heeft zij ook nog mijn moeder en vriendinnetjes met haar en make-up verzorgt. Elke kapsel was anders maar super mooi gedaan. En wat was zij snel: jij kon zien, dat zij heel professioneel is. Chantal is super vriendelijk en rustig, wat heel fijn is op dit toch wel spannende moment :). Dankjewel Chantal!

Misbruik rapporteren
brenda.niebeek
Door Brenda
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Heel erg blij dat ik bij Chantal terecht ben gekomen. Ik zocht naar iemand die zowel mijn bruidskapsel als make-up kon doen. Vooraf een aantal ideeën doorgestuurd, hier wist Chantal goed raad mee tijdens de proefsessie ondanks dat ik in mijn ogen vrij lastig haar heb. Ze weet precies wat ze moet doen en is professioneel. Geeft je de ruimte om aan te geven als je iets anders wilt. Wat mij betreft een echte aanrader en zeker 5 sterren waard! 

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact