HuurEenOldtimer.nl

Ga naar het gesprek Meer Informatie

HuurEenOldtimer.nl

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Bij HuurEenOldtimer kunnen jullie de mooiste oldtimers en trouwauto’s huren voor jullie grote dag! Wij beschikken over een breed assortiment oldtimers waarmee jullie een spetterende entree kunnen maken op jullie trouwdag. We hebben drie Volkswagen Kever Cabriolet’s. In het wit, lichtblauw en mintgroen. Daarnaast hebben we een MGB, een Porsche 356 Speedster (replica), een Fiat 500, verschillende Volkswagenbusjes en Kevers en een Volvo Amazon.

Bij HuurEenOldtimer hebben jullie de unieke mogelijkheid om zelf te rijden en/of gebruik te maken van onze handige breng en/of haalservice. Zodat jullie geen omkijken hebben naar jullie trouwvervoer wat ophalen en terugbrengen betreft. Hebben jullie liever een chauffeur? Maak dan gebruik van onze chauffeursdienst. Maar jullie mogen je uiteraard ook door een vriend of familielid laten rondrijden. Iedereen met een rijbewijs mag in onze oldtimers rijden! Ook kunnen jullie de oldtimer persoonlijk maken met een gepersonaliseerde kentekenplaat of raamsticker met jullie trouwdatum of jullie voornamen. Dit zal prachtig staan op jullie trouwfoto’s.

 

Nieuw bij HuurEenOldtimer: Retro Photobooth in een Volkswagenbus! 

 

HuurEenOldtimer ligt zeer centraal gelegen. Onze loods vinden jullie in Nieuwegein (Utrecht), vlak langs de A27. Jullie zijn altijd welkom om onze oldtimers een keer live te komen bewonderen en de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard kunnen jullie ook eerst een kijkje op onze internetpagina nemen. Zie www.HuurEenOldtimer.nl We zien jullie aanvraag graag tegemoet! 

 

* OPEN AVOND * Elke donderdagavond tussen 19.00 & 21.00 uur is er de mogelijkheid om zonder afspraak langs te komen om alle oldtimers te bezichtigen in onze loods. 

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Betalen vooraf via online bankieren, waarborg via 10 dagen voor de huurdatum.
Stelt u vervoer beschikbaar?
Klassieke auto´s, Sport auto´s
Rekent u per uur, per evenement of per kilometer?
Per evenement
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2010

Meningen over HuurEenOldtimer.nl

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 3439 MP

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact