• Catering prijs Een scherpe prijs. Offerte op aanvraag,
  • Prijsklasse Betaalbaar

Begeman's Retro Food verzorgt de catering doormiddel van Foodtrucks op uw evenement. 

U stapt in het huwelijksbootje, of wilt een huwelijksfeest organiseren, en u zoekt iets unieks?

Dan bent u bij Begeman's Retro Food op het goede adres. In een unieke stijl staan de cateraars bij u op locatie met een Foodtruck met ambachtelijke producten. Een heerlijk steekijsje in de zomer om uw gasten wat verkoeling te bieden, of met een verfrissende unieke cocktail? Of toch warme stroopwafels bij de koffie, en de kinderen die ze lekker mogen versieren. Het is allemaal mogelijk.

Geeft u uw feest nou binnen, of buiten, onze exclusieve kleine Foodtrucks zijn naast praktisch ook een Eyecatcher, en een mooie aankleding van de ruimte.

Wij snappen dan ook als geen anders dat u van ons verwacht dat wij het puntje op uw I zijn, en daarom vinden wij de beleving die wij meegeven net zo belangrijk als kwaliteit van onze de producten.

Wij komen graag langs voor een gesprek, om mee te denken in mogelijkheden, en om alles van tevoren goed, en duidelijk af te stemmen. Ook bieden wij een gratis cocktailproeverij aan om zo de juiste cocktail samen te stellen als u daarvoor kiest. 

Waarom nu een Foodtruck op uw huwelijk?

  • U weet zeker dat u iets unieks heeft.
  • U heeft gespecialiseerde en gezellige cateraars op uw bruiloft.
  • Niet alledaagse producten.
  • Er wordt nog lang over gesproken.
  • Betaalbaar en efficient.

Bij uw reservering, ontvangt u een leuk cadeau van ons, wantja trouwen doe je maar één keer!

Like ons op Facebook voor leuke foto's, inspiratie en leuke nieuwtjes!

Bezoeker, laat een review achter over Begemans Retro Food en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Begemans Retro Food

4.9 1 mening
Door Suzanne
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Tijdens de bruiloft van mijn vriendin op de Amshof kwam ik jullie tegen. 

Na het eten kwam opeens een gave ijscowagen de Engelse tuin binnengereden, iedereen stond op en begonnen spontaan een rijtje te vormen, ha ha! 

Jullie maakten jullie klaar, terwijl je de kinderen even bezig hield, want die konden niet wachten, prachtig gezicht, toen alles stond, en een LP zachtjes begon te draaien op de ijsco wagen deelde je iedereen een super lekker ijsje uit! Ik kende het niet eens, maar ohw wat was het steekijs lekker! 

Ik ben al getrouwd, maar anders kozen we zeker voor dit concept op onze bruiloft! 

Succes ! 

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is het maximale aantal gasten dat u kunt ontvangen?
2000 man
Wat is de minimale prijs (per persoon) voor bruiloft catering?
Een scherpe prijs. Offerte op aanvraag,
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Welke andere diensten biedt u aan?
Anders
Wat is het minimaal aantal gasten om catering te verzorgen?
N.v.t. Ook op kleine bruiloften hoort een betaalbare Foodtruck.
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Na goedkeuring van onze offerte, krijgt u na onze diensten tijdens uw bruiloft via de mail een factuur. Deze factuur dient via de bank overgemaakt te worden.
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Wij komen bij u op bezoek om alles goed te regelen, en bieden u gratis onze cocktail proeverij aan. De bruid kan zo kiezen welke cocktail zei op hun feest wil hebben. Op het laatste huwelijksfeest van 2017 werd er ook gekozen voor onze cocktail als welkom drankje, en een week daarna kregen ze van verschillende gasten complimenten over die heerlijke cocktail van die leuke cateraar. En daar gaat het om, beleving, kwaliteit en humor op een zeer beleefde manier.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
Since 2016

Adres

Stad: 9636 GS

Vergelijkbare leveranciers

Catering | Groningen
Reageert
snel

Wanneer de CuliKever langs komt op je huwelijk ben je verzekerd van een totaalpakket op het gebied van catering, zo zorgt de CuliKever voor een mooie retro huiskamer sfeer waar jullie kunnen genieten van de overheerlijke barbecue. De CuliKever- kar is de foodtruck waar CuliKever mee begonnen is. Het... Zie +

Catering | Groningen

Met Jasmijn Catering zijn jullie er zeker van dat al jullie gasten op jullie bruiloft met een volle buik naar huis gaan! Jasmijn Catering verzorgt de catering op jullie grote dag en is gespecialiseerd in de Mediterraanse & Noord Afrikaanse keuken.  Voor meer informatie kunnen jullie contact opnemen... Zie +

Catering | Burgum
Reageert
snel

Een unieke sweet table voor op jullie bruiloft verzorgen wij! Allemaal lekkers, kleine taartjes, koekjes en natuurlijk een mooie grote taart om aan te snijden, veel is mogelijk! En dit ook nog in combinatie met styling, zodat het echt een eyecather wordt op jullie bruiloft! Zie +

Catering | Assen

Klaas Culinair levert een zeer speciale dienst: een kok aan huis. Of het nou voor een familiediner is of je bruiloft, Klaas staat klaar om jouw culinaire zorgen uit handen te nemen. Er is veel mogelijk, van een buffet of een walking dinner tot heerlijk smullen met een onvervalste Big Green Egg! Voor... Zie +

Gerelateerde tags:
  • Catering
  • Betaalbaar