Home Foto en Video Foto en Video Zürich Foto en Video Winterthur

Beka Bitterli Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Foto en Video Foto en Video Zürich Foto en Video Winterthur

Beka Bitterli Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 2.400 CHF
vertalen

Lieve bruid en bruidegom,

elke bruiloft is individueel en de jouwe is iets speciaals voor mij. Ik zou je graag leren kennen en je grote dag in een heel persoonlijk verhaal vertellen. Met prachtige, natuurlijke en authentieke foto's. Dit zijn foto's die deze dag opnieuw vertellen en geven je de mogelijkheid om het tot het laatste detail opnieuw te creëren.

De eerste ontmoeting zal persoonlijk met mij plaatsvinden. Tijdens deze vergadering bespreken we uw plannen in een ontspannen sfeer en samen zullen we ontdekken welk aanbod het beste aansluit op uw behoeften.

Schrijf me of bel me! Ik zou heel graag je ontmoeten!

Felicitaties aan de verloving, beste bruidspaar en blij blijven met het verzamelen van ideeën :-)

Beka

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
2.400 CHF
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Artistiek
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Beka Bitterli Fotografie

4.9
11 reviews
11 reviews
Professionaliteit
(11)
Prijs/kwaliteit
(10)
(1)
Aanrader?
(11)
suizita_86
Door Steffi
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We zijn al lang op zoek naar een geschikte fotograaf voor onze bruiloft, omdat we ook zelf foto's maken en daarom moesten onze foto's aan bepaalde criteria voldoen. Beka heeft niet alleen een ongelooflijk oog voor het mooie, maar ook kwalitatief (lichtomstandigheden, compositie van de foto, scherpte, enz.) Haar foto's getuigen van een hoog niveau van professionaliteit.

Naast de topkwaliteit van onze foto's wilden we ook geen opdringerige fotograaf die gewoon haar "snapshots" probeert te "snapten" en magische momenten vernietigen. Beka geeft een paar tips, maar laat dan gewoon ruimte en tijd over zodat natuurlijke beelden kunnen worden gemaakt. Door Beka's liefdevolle manier, haar interesse in mensen en haar aanstekelijke lach, 'fuseerde' ze zogezegd met ons huwelijksfeest. Veel van onze gasten vroegen ons na de bruiloft, wie was onze goede vriend die de foto's nam?

Om deze redenen leggen Beka's foto's vast wat ze beloven: natuurlijke emoties - zonder permanente snapshots en constante instructies of zelfs een "berisping" van de gasten (alles is al ervaren op bruiloften ...).

Voor ons is Beka echt een vriend geworden die bij alle belangrijke gelegenheden aanwezig moet zijn :-) Om deze reden was er al een zwangerschapsshoot met ongelooflijke foto's en we zouden haar graag bij ons hebben wanneer we onze dochter dopen had gehad, maar helaas was ze die dag al geboekt - dus wees snel en krijg de beste fotograaf!

Misbruik rapporteren
marianne.oeschger
Door Marianne
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Beka maakt prachtige, natuurlijke en levendige foto's. We zijn helemaal opgewonden! Zij is de perfecte trouwfotograaf met haar vrolijke, ongecompliceerde, natuurlijke, ingetogen en toch altijd aanwezige manier! Ze is onopdringerig overal aanwezig en zet alle momenten in het juiste licht. Onze gasten waren heel blij met haar. We kunnen Beka alleen maar aanbevelen! Hartelijk dank voor de geweldige foto's!

Misbruik rapporteren
sarah.harzenmoser
Door Sarah
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Beka maakt gewoon prachtige en zeer emotionele foto's. We zijn heel blij met de vele prachtige foto's die ze van onze bruiloft heeft gemaakt. Ze slaagt er gewoon in om iedereen in het juiste licht te zetten en alle momenten te fotograferen zonder opdringerig te zijn. Al onze gasten waren onder de indruk van Beka en haar sympathieke aard en zijn verliefd geworden op de foto's die ze heeft gemaakt. We hadden ook het fotoalbum van onze bruiloft door haar gedaan en we hadden het moeilijk met de selectie van foto's, omdat alle foto's zo geweldig zijn.

Nogmaals bedankt aan je Beka en we bevelen je heel veel aan! Grüessli Sarah & Florian

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 8400

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact