10

Omschrijving

Bij Bergsche Plas kan uw gehele bruiloft verzorgd worden. Maak een afspraak met de ervaren Party Manager om jullie wensen en de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek te bespreken. Bergsche Plas ligt midden in het bos, gelegen aan het water, waardoor u net buiten Rotterdam kunt genieten van de prachtige natuur en uw privacy. Direct naast het restaurant is voldoende parkeergelegenheid, waardoor Bergsche Plas voor iedereen toegankelijk is.

Het huwelijk kan worden voltrokken op het schiereilandje omringt door water, om vervolgens de bruidstaart aan te snijden en te proosten met jullie gasten. Aansluitend kunnen jullie tijdens een receptie de felicitaties in ontvangst nemen. Tijdens deze receptie kunnen er diverse hapjes geserveerd worden om de lekkere trek te stillen. Voor het diner zijn er verschillende suggesties van een uitgeserveerd diner, een buffet of een barbecue. Natuurlijk kan de avond feestelijk worden afgesloten bij Bergsche Plas. Er kunnen verschillende hapjes en drankjes naar wens geserveerd worden en er zijn de juiste contacten voor de aankleding en muziek.

Details

 • Midden
 • Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?

  Terras, Parkeren, Uitzicht op natuur
 • Wat is het maximale aantal gasten dat u kunt ontvangen?

  600
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Midden
 • Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?

  1:00
 • Is het toegestaan voor het bruidspaar om een bruidstaart van een externe leverancier te gebruiken?

  Het bruidspaar mag zelf een bruidstaart meebrengen van een door hen zelf gekozen leverancier
 • Mag het bruidspaar zelf voor consumpties van de gasten zorgen, of is het verplicht deze af te nemen bij de trouwlocatie?

  Het bruidspaar mag GEEN eigen consumpties verzorgen
 • Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?

  Exclusief gebruik, slechts één evenement per dag
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  Alle vormen zijn mogelijk.
 • Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.

  De Bergsche Plas is een locatie waar we graag zorgen voor een ongedwongen sfeer, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt en optimaal kan genieten van een mooie dag! Daarom staan we ook altijd klaar om een handje te helpen, mee te denken en jullie wensen mogelijk te maken. Wij kunnen ook de styling verzorgen en hebben goede samenwerkingen, waardoor iedere bruiloft op maat wordt uitgevoerd.
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2011

Reviews (12)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0 12 meningen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Wat een mooie locatie! Iris heeft ervoor gezorgd dat de aankleding precies was zoals we hadden voorgesteld. Ze luistert naar je en denkt ook mee. We hebben tijdens onze trouwdag nergens zorgen over hoeven maken, alles was geregeld en de service was ook top! Voor de avond hadden we ook een tent gehuurd en de avond was geweldig! Dankjewel.
Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Onze gasten raakten niet uitgepraat over de locate, wat een fantastische locatie! Alles was goed geregeld, het eten, het personeel, alles was top. Dankjewel, we hebben genoten!
Misbruik rapporteren
Door ann1982
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Onze bruiloft bij de Bergsche Plas was beter dan dat we hadden kunnen dromen! Alles was perfect geregeld. Het personeel was daarnaast ook geweldig!
Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Onze trouwdag was top, dankzij Bergsche Plas! Alles was van top tot teen geregeld en de service was ook geweldig! Daarnaast is de locatie adembenemend en het contact met Bergsche Plas was ook aangenaam!
Misbruik rapporteren
Door a.s
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Wij hebben onze bruiloft gehouden bij de Bergsche Plas en wat was dat fantastisch! Vanaf de start werd er naar ons geluisterd en werd er met ons meegedacht! Daarnaast was het personeel op de dag zelf geweldig, we hadden het niet anders gewild, dankjewel Rianne, Iris en al het personeel voor het realiseren van onze droomdag!
Misbruik rapporteren

Laatste vermeldingen in magazine

Foto: Boompjes Rotterdam
De beste trouwlocaties van Zuid-Holland!
De beste en mooiste buiten trouwlocaties van 2016 uit Nederland!
De beste en mooiste buiten trouwlocaties van 2016 uit Nederland!

Adres van Bergsche Plas in Zuid-Holland:

Rottebandreef 50 2661 GR Bergschenhoek
 • #Terras
 • #Parkeren
 • #Uitzicht op natuur
 • #Midden
 • #Exclusief gebruik