Bert's Animal Verhuur

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Bert's Animal Verhuur

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Bert’s Animal Verhuur is gespecialiseerd in activiteiten en attracties met dieren. Alle dieren die wij verhuren, komen van onze eigen boerderij en worden door ons zelf getraind. Het merendeel van de dieren is op de boerderij geboren of is al jong bij ons gekomen. Al onze begeleiders kennen de dieren door en door. Ze kunnen veel over de dieren vertellen en nemen altijd de meest geschikte dieren mee naar een activiteit. Al onze activiteiten worden in sfeer neergezet door middel van decoratiemateriaal dat we zelf meebrengen. Na afloop van een activiteit wordt al het materiaal weer keurig opgeruimd en meegenomen. Kwaliteit en deskundigheid staan bij ons hoog in het vaandel en u mag dan ook het beste van het beste verwachten.

Een kleine selectie van wat wij, in relatie tot een bruiloft, kunnen bieden:

Bruidsduiven

Wist u dat een duivenpaartje hun hele leven bij elkaar blijven? Het vrijlaten van duiven op een bruiloft staat symbool voor liefde, trouw en vrede. Onze prachtige duiven maken uw bruiloft compleet.

Dieren op uw bruiloft

Er zijn nog veel meer mogelijkheden om uw bruiloft te sieren. Wat denk u bijvoorbeeld van het laten brengen van de ringen door eendjes, een varken, ara of zelfs een alpaca. Of het vervoeren van het bruidspaar op paarden, kamelen, ezels of heel bijzonder: rendieren met arrenslee. De gasten kunnen vervoerd worden in onze ruime huifkar, getrokken door een trekker of een kleine huifkar getrokken door paarden of ezels.

Voor de grote dierenvrienden is het ook mogelijk om bijvoorbeeld het huis van het bruidspaar te vullen met allerhande dieren.

Prins op witte ezel en prins op witte paard

Wat is nu romantische dan uw geliefde ten huwelijk vragen als prins op het witte paard. Mocht u de prins op het witte paard te gewoontjes vinden dan kunt u als prins natuurlijk ook een witte ezel betreden.

Vrijgezellenfeest

Een origineel vrijgezellenfeest organiseren? Is de vrijgezel dol op dieren dan bent u bij Bert’s animal verhuur aan het juiste adres. Op de boerderij of op locatie zijn tal van activiteiten mogelijk om een geslaagd vrijgezellenfeest te organiseren, zoals;

- Knuffelen met de biggetjes,
- Workshop ganzenhoeden,
- Safari,
- Kamelen ringsteken,
- Dik trom race,
- Schwientje tik.

Of als het niet gek genoeg kan;

- Kamelenrace,
- Kamelen ren-je-rot.

Meningen over Bert's Animal Verhuur

1.0
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
socialismstrikesback
Door Karlus
1
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Dierenmishandeling, doe hier geen zaken mee en meld aub zo snel mogelijk bij de politie

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 6629 KJ

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact