Bird on your Cake

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Bird on your Cake

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Merel is het brein achter Bird on Your Cake, zij heeft na enige omzwervingen haar passie gevonden in het maken van de mooiste (en natuurlijk lekkerste) taarten en bruidstaarten! Met een diploma van de International Culinary Center in New York onder de arm kun je verzekerd zijn van echte expertise wanneer het aankomt op het maken van de meest illustere bruidstaart voor jullie speciale dag.

Vanwege haar excellente scholing kan Merel jullie helpen om een echt unieke taart voor jullie te maken. Wanneer je dus op zoek bent naar de perfecte en persoonlijke taart ben je hier aan het juiste adres, neem gauw contact op om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

FAQ´s

Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Om de opdracht en datum voor jullie Wedding Cake te bevestigen wordt er een aanbetaling van 50% van het totaal gefactureerd. De overige 50% wordt 6 weken voor de opdrachtdatum gefactureerd. Betalen kan middels bankoverschrijving.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Bird on your Cake

4.8
4 reviews
4 reviews
Professionaliteit
(4)
Prijs/kwaliteit
(4)
Aanrader?
(4)
rooslebesque
Door Roos
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Merel heeft onze bruidstaart en de cupcakes gemaakt. Alles was precies zoals wij het graag wilden hebben en het smaakte echt hemels lekker!

Merel, je bent echt geweldig goed in wat je doet. Wij bevelen jou van harte aan! 

Misbruik rapporteren
Wat lief, dankjewel!!
kellyhaze3
Door Kelly
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Merel is ontzettend professioneel, maar vindt het ook belangrijk om het bruidspaar goed te leren kennen om de beste taart samen te stellen. Onze taart was prachtig, exact wat we verwacht en overlegd hadden, en enorm lekker! Ik kan iedereen aanraden om haar service in te schakelen!

Misbruik rapporteren
Wat lief, dankjewel!!
jorindevanderpeet
Door Jorinde
5
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Merel maakt prachtige en heerlijke bruidstaarten. Haar stijl vind ik prachtig, dit is al te zien op haar website. Heel erg van nu en de smaak is voortreffelijk! En vergeet ook niet haar macarons en cupcakes. Merel is gepassioneerd en maakt er iets prachtigs van!

Misbruik rapporteren
Wat lief, dankjewel!!
Bekijk meer

Adres

Stad:
Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact