Domaine de Blanche Fleur

 • Catering prijs 120 €
 • Prijsklasse Luxueus
 • Capaciteit 180
 • Website

Het Domaine de Blanche Fleur is ideaal gelegen tussen de Luberon en de Alpilles, op 20 minuten van Avignon. Het verwelkomt uw bruiloft in een authentieke en verfijnde ruimte.

Middeleeuws gebouw, met een meervoudig verleden, het Domaine de Blanche Fleur heeft zijn ziel van weleer gevonden. De 15e-eeuwse residentie, op een eiland van de Sorgue, is van oorsprong een papierfabriek.

Seculiere of religieuze ceremonies en cocktails vinden plaats in de voorkant van de kleine kapel of in de tuinen aan de rivier. Deze imposante bastide is voorzien van een Oranjerie en salons , een echte uitnodiging om elkaar te ontmoeten.

Het kiezen van Blanche Fleur voor dit uitzonderlijke evenement is het kiezen van een complete service om je thuis te laten voelen, met je geliefden, in een uitzonderlijke omgeving, rustig, groen en vol geschiedenis. De tijd van uw bruiloft, het Domaine de Blanche Fleur is geprivatiseerd, dus volledig gesloten voor externe klanten.

De ontvangstruimte, de oranjerie is volledig beglaasd en kijkt uit over de tuinen en het zwembad. Het is geschikt voor maximaal 180 zitplaatsen. De dansvloer is binnen gepland. U kunt er ook voor kiezen om buiten op de binnenplaats te dineren, onder de guingettes met verlichting.

Je kunt het domein een weekend huren: van vrijdag 16 uur tot zondag 16 uur. Comfortabele en ideale formule om te rusten en u in alle rust voor te bereiden. Ontvang en houd een diner met een paar familieleden op vrijdagavond en maak kennis met een brunch op zondagmorgen.

De tuinen en de Sorgues die grenzen aan het veld, zorgen voor schaduw en frisheid op het hoogtepunt van de hitte van de zomer. De inrichting van de kamers combineert Provençaalse traditie en modern comfort.

Het hele team van Blanche Fleur neemt graag deel aan je geluk op deze belangrijke dag.

Bezoeker, laat een review achter over Domaine de Blanche Fleur en win tot 3.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

5.0 31 reviews
Door petiterose22
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We zijn op 7 december 2019 getrouwd in dit prachtige gebied. Het was magisch, vooral wanneer het weer ons toelaat om onze ceremonie buiten in de zon in december te houden. Onze bruiloft verliep zoals we hadden gedroomd en we zouden niets veranderen als we het opnieuw moesten doen, als het misschien nog langer duurt dan een weekend !!! Blanche fleur is een plek waar we aan veel eisen kunnen voldoen en die volledig aan de onze heeft voldaan, die talrijk waren ... Het is een plek waar we in de winter kunnen trouwen dankzij de verschillende kamers. Onze gasten werden gewonnen en feliciteerden ons met deze keuze die veel karakter heeft en die magisch wordt wanneer de nacht valt dankzij de discrete lichten die de tuinen verlichten en de fantastische ontvangstruimte die onze favoriet was! Het is ruim, licht, met grote balken en lichte slingers, het is magisch. Sophie, de beheerder van het domein, is altijd in een goed humeur, attent en vindt altijd oplossingen. We bedanken haar voor haar vriendelijkheid tijdens de voorbereidingen voor onze bruiloft. Ze lijkt zich ook te omringen met kwaliteitsaanbieders die hebben deelgenomen aan de realisatie van de bruiloft van onze dromen. We raden deze plek zonder aarzeling aan. Bedankt, deze dag blijft in onze herinneringen gegrift :-)

Misbruik rapporteren
Door caitlinncollins
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij zijn er om u te helpen er het beste van te maken! Deze plaats was echt de hemel op aarde. We wilden een plek waar we een paar nachten samen konden zijn. Mijn familie kwam uit Duitsland en het was de perfecte plek om elkaar te leren kennen. Het terrein is prachtig en de kamers zijn ruim en mooi. De oranjerie is ook zo mooi voor het diner. We hadden ook een goede tijd met het zwembad!

Misbruik rapporteren
Door louis10
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Onze bruiloft in Blanche Fleur was geweldig.

We wilden in de Provence trouwen in een grote villa met een zwembad en een mooie tuin. We wilden geen groot leeg kasteel of een hotel gekoppeld aan een wijngaard waar we hun wijn zouden moeten kopen of kurkgeld zouden betalen voor de receptie. White Flower heeft een grote oranjerie, wat een geweldige plek is voor een grote lunch of diner.

Ze doen veel dingen, ze hebben veel ervaring, ze zijn nodig en ze hebben een goede baan, air trainer, DJ, taxi, fotograaf. De foto's die we van Gabrieli hebben gekregen zijn uitstekend.

We hadden veel poolpartijen die een leuke omgeving samenbrachten.

Er zijn ook veel mooie bloemen en planten bij White Flower, dus we hoeven niet zoveel toe te voegen als we willen. De kamers zijn zeer ruim, comfortabel en elegant.

Sophie was een heerlijke gastheer, erg behulpzaam, vriendelijk en vriendelijk.

We houden van onze bruiloft bij White Flower en we bevelen Blanche Fleur aan iedereen aan.

Louis en Genevra

Sydney

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Prieel, Dansvloer, Zwembad, Parkeren, Cultureel Belang, Accomodatie voor gasten, Kinder speelplaats
Wat is het maximale aantal gasten dat u kunt ontvangen?
180 invités
Wat is de minimale prijs (per persoon) voor bruiloft catering?
120
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Exclusief meubilair om ruimte mee te huren
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Alleen cateringservice van partners
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
4:00
Kunt u speciale menu´s aanbieden op aanvraag?
Kosher, Vegetarisch, Kindermenu, Allergie
Is het toegestaan voor het bruidspaar om een bruidstaart van een externe leverancier te gebruiken?
Het bruidspaar mag zelf een bruidstaart meebrengen van een door hen zelf gekozen leverancier
Mag het bruidspaar zelf voor consumpties van de gasten zorgen, of is het verplicht deze af te nemen bij de trouwlocatie?
Het bruidspaar mag eigen consumpties verzorgen
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik, slechts één evenement per dag
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
50% à la signature du contrat et 50% un mois avant votre réception.
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
A Blanche Fleur, l'ambiance est champêtre et bucolique, idéale pour de belles photos. Le domaine se situe sur une île, entouré de rivières. Le parc et la cour, façon petite place de village avec sa chapelle et sa fontaine, offrent des espaces différents pour accueillir cérémonie, et cocktail. Le diner peut avoir lieu en extérieur, sous les lumières "guiguette", ou dans la grande salle de l'Orangerie, avec sa jolie charpente apparente. Blanche Fleur pour votre mariage, c'est votre "maison de famille", pour la durée de votre week end. Toute l'équipe de Blanche Fleur est là pour vous accompagner dans votre plus beau jour !
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2011
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
In de natuur
Wat is het minimum aantal gasten op het trouwfeest?
2
Wat is het maximale aantal zitplaatsen voor tijdens de ceremonie?
180
Wat is het maximale aantal gasten bij een trouwceremonie?
200
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Locatie Religieuze Plechtigheid, Ceremonie Locatie
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen
Heeft de trouwlocatie exclusiviteit met bepaalde leveranciers, of mag het bruidspaar zelf hun leveranciers kiezen? Zo ja, met welke leveranciers is er exclusiviteit?
Oui, Libre choix de DJ et/ou musiciens.
Hoeveel kamers zijn er beschikbaar voor gasten die blijven overnachten?
30
Markeer dit vakje als een receptie of feest buiten tot de mogelijkheden behoort.
Receptie en/of feest in de open lucht

Adres

Stad: 84470
Gerelateerde tags:
 • Feest- en Trouwlocaties
 • Buitenplaats
 • Terras
 • Prieel
 • Dansvloer
 • Parkeren
 • Kinder speelplaats
 • Cultureel Belang
 • Externe Catering
 • Kosher
 • Vegetarisch
 • Kindermenu
 • Allergie
 • Luxueus
 • Exclusief gebruik
 • Zwembad
 • Accomodatie voor gasten
 • In de natuur
 • Locatie Religieuze Plechtigheid
 • Ceremonie Locatie
 • Buiten Trouwen
 • Receptie en/of feest in de open lucht