Home Uitnodigingen en Stationery Uitnodigingen en Stationery Zuid-Holland Uitnodigingen en Stationery Nieuwerkerk Aan den Ijssel

Blitz Ontwerpt

Ga naar het gesprek Meer Informatie
Home Uitnodigingen en Stationery Uitnodigingen en Stationery Zuid-Holland Uitnodigingen en Stationery Nieuwerkerk Aan den Ijssel

Blitz Ontwerpt

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Alle trouwkaarten series ontwerp én illustreer ik speciaal voor jullie als bruidspaar. Je kunt bij mij dus niet uit de boeken bestellen, maar alles is op maat gemaakt, waardoor jullie een originele trouwkaart zullen hebben. Ook ontwerp ik bijpassende items, zoals bijvoorbeeld (gepersonaliseerde) menukaarten, save-the-date kaarten, stickers, inlegvellen, milestones, bedankjes en meer.
Super tof om een hele serie te kunnen ontwerpen, maar ook voor alleen de trouwkaart kun je bij mij terecht. 

Ik lever hoog kwaliteit drukwerk en enveloppen. En wist je dat ik ook trouwalbums ontwerp? Zo kun je bijvoorbeeld de stijl van je trouwkaartenserie doortrekken in je album. Ook de albums zijn van professionele kwaliteit met prachtige flat-lay pagina's. Je kunt kiezen voor een lederen kaft, kunstleder, stof en nog veel meer. Prachtig om jullie naam en/of datum op de voorkant te embossen.

Wil je mijn getuigen zijn ansichtjaartje
En willen jullie je getuigen op een originele maniet vragen? In mijn shop zijn schattige ansichtjaartjes verkrijgebaar met de tekst 'Wil je mijn getuige zijn?' Organiseer een etentje en leg de kaartjes op de borden, of geef een cadeautje met het kaartje erbij. In mijn shop vind je nog meer leuke ansichtkaarten en Kerstkaarten van mijn ontwerp.

Willen jullie meer informatie of vrijblijvend een prijs aanvragen voor jullie trouwkaart of ander product? Neem dan contact met mij op, ik help jullie graag!

Of ben je op zoek naar een ander uniek grafisch ontwerp of originele illustraties? Wil je bijvoorbeeld een bijzondere zakelijke Kerstkaart, geboortekaart, logo, drukwerk, webdesign of anders? Ik ontwerp het graag voor je, zowel voor particulieren als bedrijven. 

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Betaling op factuur. In de shop kun je kiezen voor iDeal betaling, of betaling achteraf.
Moeten bruidsparen kiezen uit een catalogus, of zijn gepersonaliseerde aanvragen ook mogelijk?
Gepersonaliseerde uitnodigingen
Is de leverprijs van de bestelling inclusief het drukken?
De kosten voor het drukken zijn inbegrepen
Op wat voor manier(en) kan een bestelling gedrukt worden?
Offset printen, Digitaal printen
Wat zijn de openingstijden?
Je kunt mij doordeweeks en in het weekend bereiken.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2011

Meningen over Blitz Ontwerpt

4.8
4 reviews
4 reviews
Professionaliteit
(4)
Prijs/kwaliteit
(4)
Aanrader?
(4)
daphne2017
Door daphne
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Prachtige stijl van ontwerpen. Liseth is heel breed in haar assortiment, dus er is altijd wel een product dat je een toevoeging kunt laten zijn voor welke gelegenheid dan ook. Ik heb prettig met Liseth samen gewerkt en kan haar van harte aanbevelen.

Misbruik rapporteren
l.vanhaalen
Door Lilian
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Liseth heeft voor ons een prachtig trouwboek ontworpen. Het boek heeft door de lederen kaft een mooie luxe uitstraling en ziet er door de dikkere pagina's zeer professioneel uit.

Aangezien wij niet in de buurt wonen van haar studio hebben we veel telefoon en mail contact gehad, dit is als heel prettig ervaren. Voordat het naar het boek naar de drukker ging hebben we alles nog eens goed nagelopen.

Liseth is een enthousiaste ontwerpster die echt met je mee denkt. Door een prettige samenwerking hebben wij een prachtig boek ontvangen. Bedankt Liseth! 

Misbruik rapporteren
oevera1311
Door Ada
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Liseth heeft voor ons de save the date, uitnodigingen en bedankjes voor ons 40 jarig huwelijksfeest ontworpen!!

Ze waren heel origineel en super mooi!! We hebben er veel positieve reakties op gekregen. Het hele ontwerp was perfect bij ons en de locatie van ons feest!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 2911 CV

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact