&Bloemen

Ga naar het gesprek Meer Informatie

&Bloemen

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Jullie gaan trouwen!

Dat betekent een mooie jurk, een mooi pak, champagne, taart en natuurlijk bloemen! Ook voor de styling van al uw bruidsbloemen bent u van harte welkom bij &bloemen.

Wij maken HET boeket, uw bruidsboeket, maar ook voor de corsages en de aankleding van uw trouwlocatie kunt u bij ons terecht. Door de extra aandacht die &bloemen geeft ontstaat er aan de hand van uw wensen altijd een bijzonder en persoonlijk eindplaatje.

Karien heeft na haar afstuderen, enkele maanden in Kyoto, Japan gewerkt. ”Deze ervaring neem ik nog elke dag met mij mee. De eenvoud en rust heb ik mee teruggenomen in mijn winkel. Het proberen om de bloem het zo veel mogelijk zelf te laten doen. Niet opsmokken door er andere materialen aan toe te voegen. De natuur is al mooi genoeg van zichzelf”, aldus Karien. Ook heeft ze in Kyoto veel gewerkt aan trouwboeketten, bruidsboeket, en alle andere bruidsbloemen. Soms wel acht trouwerijen op 1 dag. Van mega grote bloemstukken bij de ingang van de kerk, tot een dank boeket voor de ouders.

Van trouwboeket, corsages, boeketten, bloemstukken in de kerk tot strooiblaadjes… ze kunnen alles voor jullie maken in jullie eigen wensen, stijl en budget.

FAQ´s

Welke diensten biedt u aan?
Bruidsboeket, Bloemstyling Trouwlocatie, Bloemstyling Algemeen, Hoofddeksels, Corsages, Auto decoratie
Werkt u met een catalogus of kunnen de boeketten gepersonaliseerd worden?
Wij hebben een catalogus, Gepersonaliseerde boeketten
Bent u ook beschikbaar voor bloemendecoratie en styling op locatie?
Ja, ik regel ook bloemen op locatie
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Vooruit betaling via bank, pin of contant.
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Wat zijn de openingstijden?
Openingstijden van de winkel lopen anders dan bespreking bruidsbloemen. Werk graag op afspraak zodat wij alle focus hebben op het bruidspaar. Bespreking in de avonduren is ook een mogelijkheid. Openingstijdens van de winkel staan vermeld op www.enbloemen.nl
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2007

Meningen over &Bloemen

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 9531 AZ

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact