10

Omschrijving

Bloemen Service Nederland: dankbaar voor de titel “Beste bruidsbloemist van Nederland” bij de Dutch Wedding Awards. 

De zoektocht naar jullie perfecte decoratie op bloemengebied start vaak op internet. Wij merken dat er bijna geen bloemisten te vinden zijn die je zonder afspraak al een een hoop inspiratie kunnen bieden met daarbij ook een prijsindicatie. Laten we eerlijk zijn we willen vaak voordat we ergens heen gaan toch gewoon alvast ideetjes op hebben gedaan en ook weten hoe dat kostenplaatje er ongeveer uit zal zien...?! Wij hebben goed naar jullie geluisterd en onze webshop hierop ingericht. Natuurlijk worden de meeste bestellingen echt in een persoonlijk gesprek op maat pas duidelijk, maar toch is het fijn om alvast een beetje voorbereid te kunnen zijn. 

Met een team van gepassioneerde mensen stylen wij uw bruiloft van top tot teen. Bruidsboeketten, complete ceremonie aankleding, haarbloemen, prieel verhuur en aankleding, corsages, eyecatchers op zuilen, auto decoratie etc. Bloemenservice Nederland kan op bloemengebied alles voor uw bruiloft verzorgen. Daarnaast bieden wij verschillende styling items aan die uiteraard matchen bij jullie bloemwerk en kleur keuze.Denk hierbij aan lantaarns, linten aan stok en diverse wedding bordjes en aanduidingen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons werk? Ga dan naar onze site en laat je inspireren door de wondere wereld van onze bruidsstylisten! www.bloemenservicenederland.nl


Fleurige groeten, 

Annemarie Hoekstra & het team

Details

Reviews (0)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

0.0 0 meningen

Laatste vermeldingen in magazine

Foto: Melike Doganbas
De beste bloemboetieks uit Zuid-Holland!
Een selectie van de beste bloemenboetieks van 2016 uit Nederland!
Een selectie van de beste bloemenboetieks van 2016 uit Nederland!
Foto: Trouwfotografie Freya
Een beetje Ibiza in Nederland met deze prachtige styled shoot
Bloemenzo Joyce. Foto: Louise Boonstoppel Fotografie
Dit zijn de meest gebruikte bloemsoorten voor een zomerbruiloft

Adres van Bloemenservice Nederland in Zuid-Holland:

Veenderveld 112a 2371 TX Roelofarendsveen