Bloemenstudio Lia

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Bloemenstudio Lia

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Trouwen is een van de belangrijkste gebeurtenissen van jullie leven. Alles moet tot in de puntjes verzorgd zijn. Het bruidswerk moet net als de rest van de dag onvergetelijk zijn en met liefde worden gemaakt.

Bij BloemenstudioLia kunnen jullie terecht voor alle soorten bruidsboeketten van klassiek tot modern met daarbij passend de corsages, een mooie polscorsage, bloemen voor de bruidskinderen, een bloemstuk voor op de auto en de aankleding van de trouw en feestlocatie.
Aan de hand van fotoboeken en een persoonlijk gesprek wordt gezocht hoe we de mooiste dag van jullie leven extra vorm kunnen geven. Door de vele mogelijkheden van de bloemen, vormen en stijlen levert Bloemenstudio Lia voor elke bruiloft een gepast bloemenarrangement.

Bij Bloemenstudio kun je terecht voor;

• Bruidsboeketten
• Corsages
• Polscorsages
• Autostuk
• Bloemen bruidskinderen
Rozenblaadjes

Kijk op http://www.bloemenstudiolia.nl/Bruidsbloemen.html voor meer informatie!

Meningen over Bloemenstudio Lia

4.7
4 reviews
4 reviews
Professionaliteit
(4)
Prijs/kwaliteit
(3)
(1)
Aanrader?
(4)
luuk.stevens
Door Luuk
4.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lia heeft voor ons onder andere het bruidsboeket, guirlande voor op de auto en een corsage gemaakt. Ze is erg vriendelijk en haar hulp persoonlijk. Naar aanleiding van wat foto’s hebben we onze wensen besproken. Je ziet gelijk dat ze veel verstand van bloemen heeft. De namen en informatie van de gewenste bloemen worden er meteen bij gepakt.

Het resultaat mocht er zijn. Het boeket was prachtig. De guirlande paste goed bij de auto. En de corsage bij het pak. De bloemen zijn ook de hele dag mooi gebleven en bleven goed in de guirlande zitten.

We raden bloemenstudio Lia erg aan aan toekomstige bruidsparen.

Misbruik rapporteren
irisleguijt
Door Iris
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lia is super, ze is heel goed in haar vak. Bij Lia heb ik mijn bruidsboeket gekozen, maar zij heeft ook de styling van de locatie gedaan. Ze luisterde goed naar onze wensen en nam de tijd voor alles. Het boeket was zo mooi en rook heerlijk. Ook de locatie zag er fantastisch uit, mooi verzorgd. Ik ben heel blij met de service van Lia, ze maakt prachtige boeketten!

Misbruik rapporteren
jtgdoornbosch
Door Jetteke
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Zeer behulpzame en vriendelijk dame die snel wist wat wij wilden. Ze heeft twee prachtige, grote wildboeketten gemaakt die ook de dagen erna mooi bleven. Veel complimenten gehad over de bloemen. We mochten de grote en meerdere kleine vaasjes van haar lenen voor het feest. We zijn zeer blij met Lia! 

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 1562 LL

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact