Blush Weddings

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Blush Weddings

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Iedereen is samen om de liefde te vieren en er klinkt een: JA, ik wil’!

En ja, ik wil ook wel – jullie weddingplanner of ceremoniemeester zijn. Want deze once in a lifetime beleving is geweldig en blijft voor altijd een herinnering waar je heerlijke kriebels van krijgt. Dat gevoel, die vibe en die ervaring gun ik iedereen.

De bruiloft van jullie dromen plannen naast alle drukte van het werk, gezin of van de dag, dat kan behoorlijk stressvol zijn. Door samen te werken met Blush Weddings besparen jullie veel tijd (en geld) en kunnen jullie onbezorgd toeleven naar deze prachtige dag.

Als weddingplanner, ceremoniemeester of stylist zet ik alle puntjes op de i. Met veel liefde, enthousiasme, creativiteit en een scherp oog voor detail. Mijn lat ligt hoog. Alleen het beste is goed genoeg voor jullie huwelijksdag. De dag waarvan je droomt en waarop de liefde wordt gevierd, gedeeld en ontvangen. Een dag om nooit te vergeten, jullie mooiste herinnering.

Nieuwsgierig? Ik wel!

Ik ben ongelofelijk benieuwd naar jullie love story. Stuur een mailtje of laat een berichtje achter en ik neem snel contact met je op. #PLOP!

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Blush Weddings

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 54822 DW

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact