Home Weddingplanners Weddingplanners Bolívar Weddingplanners Cartagena

Bodas & Glamour s.a.s

Tamara de Alba en Fulgencio Enrique Bodas & Glamour

Een ideale optie! Om stress te vergeten en te genieten van een droomhuwelijk !

De essentiële doelstelling van ons bedrijf Tamara de Alba en Fulgencio Enrique Bodas & Glamour. sas is om onze vriendjes een ordelijke planning en uitvoering van B odes Glamorous! Elegant en high-end, met in ons voordeel de prachtige en historische stad Cartagena de Indias als een romantische en koloniale setting.

Het plannen en uitvoeren van een bruiloft kan vermoeiend en zeer stressvol zijn voor de bruid, en dit is bekend bij alle bruiden die de talloze voorbereidingen hebben getroffen die nodig zijn om zo'n belangrijk evenement van deze aard te organiseren.

Daarom is het ideaal om Tamara de Alba en Fulgencio Enrique Bodas & Glamour in te huren. sas één van de beste en meest gekwalificeerde W edding Planners in Cartagena! en Colombia!.

Naast onze persoonlijke aandacht met al onze vriendjes Tamara de Alba en Fulgencio Enrique Bodas & Glamour. sas kanaliseert objectief de administratie, planning, integrale realisatie van uw bruiloft, met ons hele werkteam markeren we het grote verschil en high-end exclusiviteit! in onze huwelijken, met het authentieke stempel van Tamara de Alba en Fulgencio Enrique Bodas & Glamour. sas


U hoeft zich nergens zorgen over te maken! omdat "Uw bruiloft onze passie is".

Telefoons: (57) 315 481 9714 301 224 3198

"Uw bruiloft onze passie"

Bezoeker, laat een review achter over Bodas & Glamour s.a.s en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Bodas & Glamour s.a.s

5.0 10 reviews
Door Denivid
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Ik ben erg blij en dankbaar voor het Wedding & Glamour-team, ze zijn echt professionals in alles, ik was blij met mijn bruiloft. Bedankt voor je steun en buitengewoon advies, GOD blijft je zegenen.

Misbruik rapporteren
Door Jerah
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

We willen je bedanken en zoals je ons vertelde dat we onze getuigenis achterlaten, omdat ze de beste dank zijn! Bedankt

Misbruik rapporteren
Door Jerah
Ik heb dit bedrijf overwogen voor onze bruiloft

Opgewonden met de bruiloft dankzij het team van BodasyGlamour, bedankt Ful en Tama, we hielden van de decoratie en de hele leiding van de bruiloft super dankbaar :)

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Mediante un contrato de prestación de servicios se reservaran a los proveedores y a Tamara Alfaro BodasyGlamour s.a.s con un 50% del costo total de la Boda y el restante mínimo una semana antes de la realización del evento de la Boda
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1986
Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
10000000

Adres

Stad: 130001