Bonte Raaf

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Bonte Raaf

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Ja! Ze heeft ja gezegd, of hij, of jullie samen…

En nu willen jullie natuurlijk een opvallende, unieke uitnodiging. Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij werken nauw samen met het aanstaande bruidspaar om samen iets bijzonders te creëren.

Van klassieke bruiloft tot anders dan anders. Altijd in de sfeer die bij jullie past en met oneindig veel mogelijkheden. Van save the date-kaart of bijzonder gastenboek tot menukaart of bedankje. Ook unieke corsagebuttons kunnen wij in de stijl van jullie huwelijk leveren.

Kijk maar eens bij de voorbeelden op onze website of neem contact met ons op. Wij gaan graag de uitdaging aan om samen iets unieks te creëren. Wij denken mee en denken verder waardoor er altijd een ontwerp ontstaat dat het hart raakt.

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Overmaken per bank.
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop beschikbaar
Moeten bruidsparen kiezen uit een catalogus, of zijn gepersonaliseerde aanvragen ook mogelijk?
Gepersonaliseerde uitnodigingen
Is de leverprijs van de bestelling inclusief het drukken?
De kosten voor het drukken zijn inbegrepen
Wat is de gemiddelde levertijd van een bestelling?
2 weken
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015

Meningen over Bonte Raaf

4.8
5 reviews
5 reviews
Professionaliteit
(5)
Prijs/kwaliteit
(5)
Aanrader?
(5)
d.koele
Door Desi
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wauw, wat een top bedrijf! Twee dagen voor we gingen trouwen bedacht ik me dat we nog helemaal geen gastenboek hadden. Ik had het leuke gastenboek van Bonte Raaf al eens voorbij zien komen. Op hun site las ik dat de gastenboeken binnen een week geleverd werden, maar dat je contact kan opnemen als je het sneller nodig hebt. Ik heb ze die avond rond 22.00 uur nog gemaild met de vraag of ik het gastenboek met standaard tekst de volgende dag bij ze kon ophalen. Ze mailden een half uur daarna dat ik het gastenboek nog kon bestellen (zelfs gepersonaliseerd!!) en dat ze er de volgende ochtend meteen mee aan de slag zouden gaan. De volgende dag rond de middag kon ik het al ophalen! Precies op tijd voor de bruiloft.

Wat een service! En dat is nog niet alles.. Toen we thuiskwamen na de bruiloft vonden we een felicitatie kaartje in de brievenbus.

Echt toppers! Nogmaals bedankt! Door jullie snelle service en moeite hebben jullie onze bruiloft weer een beetje mooier gemaakt. En het gastenboek is prachtig met de leuke invulkaarten.

Misbruik rapporteren
anouschka.vblitterswijk
Door Anouschka
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Snelle reacties, aardig personeel en een prachtig gastenboek ontvangen! Zou het aan iedereen aanraden

Misbruik rapporteren
lotte2911
Door Lotte
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Zo blij waren we toen we ons gastenboek ontvingen! Het was een cadeautje om open te maken. En wat hebben we leuke reacties gekregen op de invulkaarten! Om maar niet te beginnen over wat onze gasten hebben geschreven, we raakten niet uitgelezen. Een geweldig concept. We kregen een jaar later zelfs nog een felicitatiekaart!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 5551 SP

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact