Home Bruidsboeketten Bruidsboeketten Zuid-Holland Bruidsboeketten Capelle Aan den Ijssel
Home Bruidsboeketten Bruidsboeketten Zuid-Holland Bruidsboeketten Capelle Aan den Ijssel

Bruidsboeket-Online is onderdeel van Bruidswerkspecialist.
De zijde boeketten die wij aanbieden kunnen direct worden besteld in onze webshop. Want sinds dit jaar hebben wij een zeer goed lopende webshop waarin wij bijna 100 verschillende bruidsboeketten, autodecoraties en overig bruidswerk aanbieden. De klant kiest gemakkelijk, overzichtelijk en kan nog kiezen voor extra opties als de lintkleur en/of parels in de knoppen, een bruidsmeisjesboeket en type corsage.

Met de hoeveelheid bruidsboeketten en los bestelde autodecoraties aan trouw ondernemers en weddingplanners durven wij te stellen dat wij de grootste leverancier in bruidsbloemwerk zijn van de provincie  Zuid-Holland en misschien zelfs wel van heel Nederland. Wij ontvangen klanten uit letterlijk alle provincies van Nederland en ook zien wij steeds meer klanten uit België, regio Vlaanderen de winkel bezoeken.

Wij maken, leveren en monteren al het bruiswerk zelf. Dit kan zowel op de trouwlocatie als het restaurant. Wij kunnen bruidsbloemwerk doorbrengen van de middag naar de avond locatie en onderscheiden ons daarmee ten opzichte van alle andere specialisten op het gebied van bruidsbloemwerk. 

Bruidswerkspecialist deed in 2014 mee aan het RLT4 programma ''Ja, wij willen'' en in 2015 met het Net5 programma ''Wat vrouwen willen''.

Bezoeker, laat een review achter over Bruidsboeket-Online en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Bruidsboeket-Online

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 2907 ED

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier