Bruidsboeket & Zo

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Bruidsboeket & Zo

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Een bruidsboeket zoals jij hem wilt!

Een bruidsboeket is meer dan alleen een los bosje bloemen. Het behoort toch wel tot 1 van de belangrijkste accessoires op jullie huwelijk. Je ziet de bloemen op veel foto's terug en bepalen voor een groot gedeelte ook de sfeer van jullie wedding. Wij zijn er in gespecialiseerd om samen met jou een bruidsboeket samen te stellen wat echt bij jullie past. Bij jullie dag maar nog veel belangrijker: bij jullie persoonlijk!

Maar hoe kies je nou een bruidsboeket? Er is zoveel mogelijk!
Ga eerst af op wat jij mooi vindt, qua stijl, kleur of misschien wel een bepaalde bloemsoort. Dan helpen wij je met de details, zoals beschikbaarheid van de bloemen, jullie thema van de dag of een kleur accent. Zo krijg je een uniek bruidsboeket, passend bij jullie huwelijksdag.

Je bruidsboeket wordt door ons door middel van draadgebonden techniek gemaakt. Dit zorgt ervoor dat jouw bruidsboeket de gehele dag mooi blijft, en je je boeket niet steeds hoeft af te knippen en in het water moet zetten.  Dat zou heel onhandig zijn en je hebt een nat handvat als gevolg.  Omdat wij al meer dan 20 jaar ervaring hebben binnen deze techniek betaal je bij ons geen hoge arbeidskosten. Meer weten over deze techniek? Lees het hier!

Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk. Daarom ben je van harte welkom om het bruidsbloemwerk persoonlijk te komen bespreken.
Bij Bruidsboeket & Zo ook in de avond uren!

Weet je al wat je wilt? Vul dan het offerte formulier in op onze website en regel alles gewoon wanneer het jou uitkomt via de e-mail. Gemakkelijk en snel!

 

FAQ´s

Welke diensten biedt u aan?
Bruidsboeket, Bloemstyling Trouwlocatie, Bloemstyling Algemeen, Hoofddeksels, Corsages, Auto decoratie, Anders
Werkt u met een catalogus of kunnen de boeketten gepersonaliseerd worden?
Wij hebben een catalogus, Gepersonaliseerde boeketten
Bent u ook beschikbaar voor bloemendecoratie en styling op locatie?
Ja, ik regel ook bloemen op locatie
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Na goedkeuring van de offerte plannen wij je huwelijksdatum in de agenda. Je ontvangt tevens een factuur welke twee weken voor de huwelijksdatum dient te zijn voldaan. Wij vertellen je er graag meer over op onze website. Zie evt. onze algemene voorwaarden via de website.
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Wat zijn de openingstijden?
Wil je graag persoonlijk het bruidsbloemwerk bespreken? Stuur dan een mail. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact op. Je bent van harte welkom! Wij werken op afspraak en op de volgende dagen: Maandag en dinsdagochtend 9.00 - 12.00 uur. Maandag t/m woensdagavond v.a. 20.00 uur. Op zaterdag alleen wanneer er niet voor een bruidspaar gewerkt wordt, vraag naar de mogelijkheden. GRATIS online offerte kan ook. Ga naar de website, vul het offerte formulier in en stuur wat voorbeelden mee, Gaan wij voor je aan de slag!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2011

Meningen over Bruidsboeket & Zo

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
tessa_is_lief
Door tessa goossens
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Bianca wist onze wensen en ideeen om te zetten naar de werkelijkheid. Ze dacht mee in wat voor bloemen er in het seizoen beschikbaar waren zodat we voor een goede prijs toch de uitstraling hadden die we zochten. Ze hield ons met beide benen op de grond. De inspiratie die wij haar gaven heeft zij meegenomen en onze verwachtingen overtroffen. Mijn, inmiddels, man zei letterlijk toen we het bruidsboeket ophaalden ' ik heb nog nooit zo'n mooi bloemstuk gezien' ( en hij houdt van bloemen, dus dat zegt wel wat) . Ik zou haar zeker aanraden! 

Misbruik rapporteren

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact