6

Omschrijving van het bedrijf

De winkel kort samengevat is onderverdeeld in Bloemidee2907 en Bruidswerkspecialist. Feitelijk zijn het dus twee bedrijven in een pand. Onder de geregistreerde handelsnaam Bruidswerkspecialist bedienen wij jaarlijks tussen de 400 en 500 bruidsparenHet grootste deel daarvan komt in de winkel. Onze winkel is daarin redelijk uniek en compleet ingericht voor de ontvangst van bruidsparen. Op de vide (1e verdieping) hebben wij deze ontvangstruimte gesitueerd. Hier kan de bruid of het bruidspaar samen of met ons er bij het bruidsboeket gaan uitkiezen aan de hand van honderden foto's uit eigen werk. Zo ziet de klant geen plaatje uit een boekje maar echt datgene wij kunnen maken. Feitelijk is de klant na binnenkomst al overtuigd van onze expertise. De pop met bruidsjurk en bruidsboeket is daarin een echte eyecatcher!

Ook staan er standaard tussen de 20 en 30 kant en klare bruidsboeketten klaar die zijn gemaakt uit de hoogst mogelijke kwaliteit zijde. En met zijde bedoelen wij kunstbloemen. Want niet alles is mooi in zijde en daarom kiezen wij soms voor alternatieven die mooier en meer natuurgetrouw overkomen. Deze zijde boeketten kunnen direct worden gekocht.

Ieder bruidspaar krijgt indien gewenst een nette offerte mee om te vergelijken of er even over na te denken. Wij zijn transparant in onze prijs en krijgen ruim 90 van de 100 offertes terug als tevreden klant!

Bruidswerkspecialist deed in 2014 mee aan het RLT4 programma ''Ja, wij willen'' en in 2015 met het Net5 programma ''Wat vrouwen willen''.

Details

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x5

Reviews (0)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

0.0 0 reviews

Lees meer over dit bedrijf in ons online magazine

Foto: Melike Doganbas
De beste bloemboetieks uit Zuid-Holland!
Een selectie van de beste bloemenboetieks van 2016 uit Nederland!
Een selectie van de beste bloemenboetieks van 2016 uit Nederland!
De mooiste bloemen op jullie bruiloft van deze bloemisten uit Rotterdam
De mooiste bloemen op jullie bruiloft van deze bloemisten uit Rotterdam

Adres van Bruidswerkspecialist in Zuid-Holland:

Kleine Inez erf 9 2907 ED Capelle Aan den Ijssel