• Website

Bruidswerkspecialist is onderdeel van van der dussen. Feitelijk zijn het dus twee bedrijven in een pand. Onder de geregistreerde handelsnaam Bruidswerkspecialist bedienen wij jaarlijks tussen de 400 en 500 bruidsparen. Daarom hebben wij in het docoratie gedeelte in de winkel een zitje voor ontvangst van bruidsparen. Hier kan de bruid of het bruidspaar samen of met ons er bij het bruidsboeket gaan uitkiezen aan de hand van honderden foto's uit eigen werk. Zo ziet de klant geen plaatje uit een boekje maar echt alleen ons eigen bloemwerk.  Feitelijk is de klant na binnenkomst al overtuigd van onze expertise. De pop met bruidsjurk en bruidsboeket is daarin een echte eyecatcher!

Ieder bruidspaar krijgt indien gewenst een nette offerte mee om te vergelijken of er even over na te denken. Wij zijn transparant in onze prijs en krijgen ruim 90 van de 100 offertes terug als tevreden klant!

Bruidswerkspecialist deed in 2014 mee aan het RLT4 programma ''Ja, wij willen'' en in 2015 met het Net5 programma ''Wat vrouwen willen''.

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

0.0 0 reviews

FAQ´s

Adres

Stad: 2907 ED

Vergelijkbare leveranciers