• Prijsklasse Midden

Great Weddings in France gelooft dat elk bruidspaar dat droomt van een bruiloft in Frankrijk, die droom werkelijkheid kan laten worden. Een sfeervolle, persoonlijke bruiloft geheel passend bij jullie eigen stijl.

Great Weddings in France maakt jullie dromen waar en is de lokaal gevestigde, rots in de branding. Zo hebben jullie een persoonlijk aanspreekpunt met alle kennis van de cultuur, prachtige locaties en de beste leveranciers. Alles voor het verzorgen van de mooiste en persoonlijkste dag uit jullie leven, in het prachtige Frankrijk.

Of het nu gaat om het uit handen nemen van de volledige organisatie van de bruiloft, het zoeken naar de perfecte locatie of het overnemen van het ceremoniemeesterschap, wij zijn de expert als het gaat om Great Weddings in France.

De lady behind Great Weddings in France is Gretha Wijbenga: "Ik woon en werk in de Franse Bourgogne, samen met mijn man en mijn twee labradors. In 2007 ben ik vertrokken naar Frankrijk voor de liefde en sindsdien is de Franse Bourgogne mijn thuis. Mijn drive om mensen bij elkaar te brengen, mijn liefde voor échte verbinding en het ontmoeten van nieuwe mensen heeft uiteindelijk Great Weddings in France doen opbloeien. Met Great Weddings in France organiseer ik bruiloften voor Internationale bruidsparen. Ik geloof dat elk bruidspaar dat droomt van een bruiloft in Frankrijk, die droom werkelijkheid kan laten worden. Een sfeervolle, persoonlijke bruiloft geheel passend bij de stijl van het bruidspaar. Stellen die ervoor kiezen om hun bruiloft in Franse sferen te vieren, te midden van vrienden en familie. Geen standaard feest, maar nét even anders, uniek, net als het bruidspaar zelf. Niks is leuker dan daar aan mee te mogen werken!"

Bezoeker, laat een review achter over Great Weddings in France en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Great Weddings in France

0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
vanaf 70 euro per uur of pakketprijzen.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Midden