• Prijsklasse Midden
  • Website

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Willen jullie trouwen in Midden-Frankrijk? In een schitterende landelijke omgeving, met historische plaatsen, oude kastelen en landhuizen en de ongedwongen Franse 'joie de vivre'. Een heerlijke omgeving voor een perfecte, sfeervolle bruiloft. Of je nu kiest voor een stijlvol kasteel waar je je een echte prins en princes waant, of juist een romantische boerenschuur met een ongedwongen landelijk karakter, de mogelijkheden zijn enorm. En vaak betekent trouwen in Frankrijk een weekend samenzijn met je naaste vrienden en familie, zelfs met een beetje het 'vakantiegevoel', heel persoonlijk en ongedwongen.

Is Frankrijk voor jullie hét ultieme land voor jullie droomhuwelijk? Maar hebben jullie geen idee hoe dat te organiseren met de afstand, de taal, de cultuur? Ik help jullie graag.

De afgelopen jaren heb ik diverse bruiloften mogen organiseren in onze Franse streek. Zowel voor Nederlandse, Franse als zelfs een Australisch bruidspaar, heb ik hun mooiste dag/weekend mogen begeleiden. Omdat de bruiloft in Frankrijk plaatsvindt, vaak meerdere dagen duurt, zal de organisatie meer van jullie vragen. En ondanks de taal en cultuurverschillen, willen jullie natuurlijk wel zeker zijn van een tot in de puntjes verzorgde bruiloft. Dan is het handig om samen te werken met een weddingplanner die al jaren in het gebied woont, ervaring heeft en de taal goed spreekt, zodat jullie vanaf een afstand één aanspreekpunt hebben voor de gehele organisatie. Jullie kunnen in je eigen taal overleggen en het voorkomt dat je onnodig vaak op en neer moet rijden naar Frankrijk.

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

0.0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Midden