Bruiloftboom

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Bruiloftboom

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Bruiloftboom is een webshop, waar je gemakkelijk je eigen gastenboek kunt samenstellen. Kies het ontwerp, de kleuren, lettertypes, stempels en de lijst uit en maak er zo een uniek ontwerp van dat helemaal past bij de bruiloft, het leuke feestje of een afscheidsfeestje voor iemand die met pensioen gaat. Er zijn veel verschillende ontwerpen om uit te kiezen. Ilustraties, bomen, bruidsparen op de maan, teveel om op te noemen. Ook kun je de ontwerpen op verschillende producten laten printen, zoals papier, of canvas poster, of canvas in een houten frame of canvas met een baklijst. Ook kun je het laten printen op een dik karton wat je tegen de muur kunt zetten. Er zijn veel kleuren stempels om het gastenboek mee af te maken. Zoek de juiste kleur die ook bij het interieur past, dat is erg belangrijk. Vooaf ontvang je natuurlijk altijd eerst een digitale proefdruk en deze kan altijd nog gewijzigd worden. Pas als het ontwerp helemaal af is wordt de poster gedrukt. Je kunt er ook voor kiezen om zelf te printen. Dat is vaak goedkoper omdat je ook geen verzendkosten hebt. 

Neem snel een kijkje op de site en zit het juiste ontwerp er niet bij,  heb je zelf iets anders in je hoofd? Mail het even door, dan kijk ik of ik het ontwerp voor je kan maken. Veel plezier!

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
IDEAL of achteraf betalen op rekening
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop beschikbaar
Wat zijn de openingstijden?
24-7 het is een webshop!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2011

Meningen over Bruiloftboom

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 2231 BE

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact