• Prijsklasse Midden

Bruiloftboom is een webshop, waar je gemakkelijk je eigen gastenboek kunt samenstellen. Kies het ontwerp, de kleuren, lettertypes, stempels en de lijst uit en maak er zo een uniek ontwerp van dat helemaal past bij de bruiloft, het leuke feestje of een afscheidsfeestje voor iemand die met pensioen gaat. Er zijn veel verschillende ontwerpen om uit te kiezen. Ilustraties, bomen, bruidsparen op de maan, teveel om op te noemen. Ook kun je de ontwerpen op verschillende producten laten printen, zoals papier, of canvas poster, of canvas in een houten frame of canvas met een baklijst. Ook kun je het laten printen op een dik karton wat je tegen de muur kunt zetten. Er zijn veel kleuren stempels om het gastenboek mee af te maken. Zoek de juiste kleur die ook bij het interieur past, dat is erg belangrijk. Vooaf ontvang je natuurlijk altijd eerst een digitale proefdruk en deze kan altijd nog gewijzigd worden. Pas als het ontwerp helemaal af is wordt de poster gedrukt. Je kunt er ook voor kiezen om zelf te printen. Dat is vaak goedkoper omdat je ook geen verzendkosten hebt. 

Neem snel een kijkje op de site en zit het juiste ontwerp er niet bij,  heb je zelf iets anders in je hoofd? Mail het even door, dan kijk ik of ik het ontwerp voor je kan maken. Veel plezier!

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

0.0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de openingstijden?
24-7 het is een webshop!
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
IDEAL of achteraf betalen op rekening
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop beschikbaar
Internationale bezorging mogelijk?
Bezorging binnen Nederland
Wat zijn uw tarieven?
-
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Het is allemaal begonnen met 1 gastenboek voor een vriendin in 2011! Als grafisch vormgever werk ik zelfstandig en ik heb het gastenboek op mijn site gezet, sindsdien zijn er zoveel aanvragen dat ik er een kant-en-klare formule voor moest ontwikkelen. Een webshop waar de gastenboeken, kleuren en lettertypes zelf gekozen kunnen worden zodat het een uniek ontwerp wordt.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2011

Adres

Stad: 2231 BE