• Catering prijs 4.500 €
  • Prijsklasse Midden

Al 33 jaar lang werkt Gastronômia aan het buffet van de meesters om van je feest een onvergetelijk moment te maken !! We nemen onze Gastronômia naar de plaats van zijn voorkeur of we stellen een andere ruimte voor.

Rustieke ruimte: de architectuur verwijst naar een vintage en opvallend ontwerp, gebouwd met historische elementen, de Villa is een pand uit de jaren 40 dat de residentie was van een Italiaanse familie, gelegen in het hart van Mooca. Verras uw gasten. sensationeel, evenals een goede smaak en verfijning, ondertekend door chef-kok Beth Viollin in de uitwerking van gerechten die elke smaak aan de meest veeleisende tevreden stellen.

Het Buffet van de Meesters biedt persoonlijke service en alle infrastructuur die nodig is om een superbruiloft-banket te houden, waardoor de volledige tevredenheid van zijn klanten wordt gegarandeerd. U hoeft nu alleen nog maar contact op te nemen en een vergadering te plannen. Markeer uw bruiloft met onweerstaanbare smaken.

Bezoeker, laat een review achter over Buffet dos Mestres en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Buffet dos Mestres

4.9 6 reviews
Door Priscilla
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Geweldig personeel! Professionals altijd afgestemd en vriendelijk met de gasten, en natuurlijk het eten van hoge kwaliteit en smaak, alle gasten waren zeer goed bediend

Misbruik rapporteren
Door Roberta
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ze wiegden! Taty gaf me totale dekking, vanaf het sluiten van het contract tot na het evenement, voldeed aan al mijn verwachtingen en niet te vergeten dat alle gasten geprezen, professionele mtos zijn ... Het eten was geweldig, alles met veel. Gewoon zijn 1000 opmerking, als je opnieuw zou huren, zal ik niet twee keer nadenken, ze zullen bedankt worden personeel van de meesters voor het maken van mijn dag specialer

Misbruik rapporteren
Door claudia
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Onze bruiloft was perfect!
Buffet betrouwbaar, eerlijk, zeer goede prijs, alle diensten inbegrepen, we hoeven ons nergens zorgen over te maken. Het beste menu dat we hebben gezien met betrekking tot andere buffetten, ze hebben verschillende keuzes van items die worden geserveerd en allemaal erg lekker, al inclusief drankje. Gedurende het feest dienden ze op hun gemak, heerlijke cake. De organisatie, presentatie en smaak maakten ons zeer tevreden, elke minuut van ons feestje waard.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is het maximale aantal gasten dat u kunt ontvangen?
500
Wat is de minimale prijs (per persoon) voor bruiloft catering?
4500
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Kunt u speciale menu´s aanbieden op aanvraag?
Vegetarisch
Welke andere diensten biedt u aan?
Decoratie, Bruidstaart
Wat is het minimaal aantal gasten om catering te verzorgen?
80
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Parcelado da assinatura do contrato até a festa.
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
33 anos de experiência na área de gastronômia e organização de eventos. Espaço diferenciado estilo Vila Italiana.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1985

Adres

Stad:
Gerelateerde tags:
  • Catering en Bruidstaarten
  • Vegetarisch
  • Midden
  • Exclusief gebruik
  • Decoratie
  • Bruidstaart