Buitenplaats Sparrendaal

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Buitenplaats Sparrendaal

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Op een schitterende locatie in Driebergen-Rijsenburg, dichtbij de bosrijke omgeving van het natuurgebied de Utrechtse Heuvelrug, bevindt zich Buitenplaats Sparrendaal. Deze historische buitenplaats heeft in de 250 jaar van haar bestaan een rijke geschiedenis opgebouwd.

Sparrendaal is enige jaren geleden volledig gerestaureerd en wordt nu verhuurd op exclusieve basis. De fraai aangelegde tuin is direct vanaf het bordes toegankelijk.
Met een capaciteit van 5 tot 200 mensen is deze unieke plaats een uitstekende locatie voor evenementen, huwelijk of feestelijke bijeenkomsten, waarbij de privacy van u en uw gasten is gegarandeerd.

Buitenplaats Sparrendaal is een officiele trouwlocatie en mede dankzij de unieke ambiance zal uw 'ja-woord' een onuitwisbare indruk achterlaten op u en uw gasten.

Buitenplaats Sparrendaal wordt exclusief voor uw bruiloft gereserveerd en u kunt genieten van de prachtige zalen, de mooie tuin en de vele idillische plekken. In en rondom Buitenplaats Sparrendaal is volop gelegenheid voor het maken van een unieke fotoreportage. 

Ook kunt u op deze fantastische locatie buiten trouwen! Wanneer het zomers mooi weer is, is er niks mooiers dan op Sparrendaal in de tuin elkaar het 'ja-woord' te geven!

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Dansvloer, Cultureel Belang, Uitzicht op natuur
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus

Meningen over Buitenplaats Sparrendaal

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 3971 KE

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact