Bij Maud Uitjes Tilburg

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Bij Maud Uitjes Tilburg

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Jullie worden ontvangen bij BIJMAUD midden in het (uitgaans)centrum van Tilburg. De professionele, gezellige en huiselijke ambiance, samen met de kundige en gastvrije begeleiding, maakt jullie tijd bij BIJMAUD tot een geslaagde vrijgezellendag! 

Kookworkshop

Tijdens deze ‘Vrijgezellenfeest Kookworkshop’ gaan jullie in teams een grote diversiteit aan de lekkerste gerechten bereiden. Met een feestelijk en rijk gevulde tafel als eindresultaat gaan jullie van elkaars kookkunsten proeven.

Escape room

Escape Room 013 Tilburg is een uniek project, speciaal gebouwd voor de grote adrenaline kick. Eenmaal binnen worden jullie onderdeel van een real-life-thriller... Probeer door teamwork, speurwerk, vindingrijkheid, door angsten te overwinnen en een flinke dosis lef, samen met je vrienden, familie of collega's binnen het uur te ontsnappen. De klok is overal . . . net als de dochter van de slager . . .

City Games

Voor een gekke en hilarische dag in centrum van Tilburg in Brabant is deze real-life citygame Crazy 88 het beste uitje. Even tijd voor heel iets anders...

Meningen over Bij Maud Uitjes Tilburg

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 5038 DD

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact