Cake Queen

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Cake Queen

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Op jullie mooiste dag mag natuurlijk een mooie, bijzondere en persoonlijke bruidstaart niet ontbreken. Cake Queen is gespecialiseerd in het maken van bruidstaarten, cupcakes & sweettables. Alles wordt door ons met veel passie en creativiteit ontworpen en bereid. Wat voor wensen jullie ook hebben, eigenlijk alles is mogelijk en niets is te gek! Wij zien geen problemen, maar juist uitdagingen.

 Afspraak Bruidsproeverij

Het bepalen van de smaak en het ontwerp gebeurt tijdens een bruidsproeverij in onze cakestudio. Onder het genot van een heerlijke "bruidsproeverij" en koffie/thee worden jullie wensen omtrent jullie bruidstaart besproken. Uit diverse smaken kan een keuze worden gemaakt. Hebben jullie op jullie dag een bepaalde kleurstelling of thema, of laten jullie liever details uit jullie trouwkaart terugkomen in de bruidstaart, alles is namelijk mogelijk. Op deze manier kunnen jullie dus jullie eigen persoonlijke bruidstaart samenstellen. Wij zullen een schets maken van hoe jullie bruidstaart eruit komt te zien. Kosten van de bruidsproeverij zijn € 25,00 (2 personen). Wanneer jullie besluiten de taart door ons te laten verzorgen, zullen deze kosten weer in mindering worden gebracht. 

Prijzen bruidstaart & cupcakes

De prijs van een bruidstaart gaat vanaf € 4,50 per persoon, afhankelijk van jullie wensen is er een meerprijs van toepassing. Hierbij kunnen jullie denken aan o.a. verse of handgemaakte bloemen en toppers die op uw taart worden aangebracht. Daarnaast is het ook mogelijk bruidscupcakes voor u te verzorgen, deze gaan vanaf € 2,50 per persoon. Een combinatie van een bruidstaart met cupcakes is natuurlijk ook mogelijk, deze kunnen dan op elkaar worden afgestemd.

 Sweettables

Wij verzorgen ook "Sweettables". Een mooie, gezellige tafel aangekleed in dezelfde stijl als jullie bruidstaart en/of cupcakes met o.a. prachtige koekjes, macarons, cakepops & chocolollies. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

 Bedankjes

Nog op zoek naar bedankjes, ook deze kunnen wij voor jullie verzorgen denk hierbij bijvoorbeeld aan mooi gedecoreerde koekjes, chocolollies of overheerlijke bonbons verpakt & desgewenst voorzien van een kaartje & lintje.

Enthousiast geworden, maak dan snel een afspraak voor zo'n heerlijke proeverij en kom langs in onze cakestudio in Amersfoort. Stuur een mail naar taarten@cakequeen.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jullie op om een afspraak te maken.

 Ervaring

In september 2011 heb ik mijn PME Master Certificaat behaald en in april 2012 die van PME Instructor. Dit is een opleiding waarin de Engelse taartdecoratie wordt behandeld en hierin geef ik dus ook les. Hierdoor beschik ik over voldoende kennis om de meest uitlopende taartdecoratietechnieken toe te passen. In 2014 heb ik de opleiding basis patisserie afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik veel kennis opgedaan over diverse vullingen, waardoor jullie bruidstaart er niet alleen mooi uitziet, maar ook heerlijk en verrassend smaakt.

Wij hopen jullie graag te ontmoeten tijdens een heerlijke bruidsproeverij.

Alle prijzen zijn exclusief 6% BTW.

FAQ´s

Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Op het moment van opdrachtbevestiging ontvangt het bruidspaar de factuur. Daarbij wordt verzocht tot een aanbetaling van 25%. Het resterende bedrag dient 14 dagen voor de trouwdatum over te zijn gemaakt.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2012
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar

Meningen over Cake Queen

3.9
3 reviews
3 reviews
Professionaliteit
(2)
(1)
Prijs/kwaliteit
(2)
(1)
Aanrader?
(2)
(1)
joycewinter
Door Joyceline
5
Ik heb dit bedrijf overwogen voor onze bruiloft

Super mooie taarten en heel prettig contact!

Misbruik rapporteren
hugo.boog
Door Alien
1.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Mijn ervaring was erg slecht. Het eerste telefonische gesprek met Agnes ging goed. Daarna 7 dagen later (pas) een offerte via App. Na een reactie van mij pas een dag later antwoord. Op een cruciaal onderdeel van de opdracht had Agnes nooit geantwoord dat het in orde was, dus nam ik in de ochtend voor het ophalen van de bestelling maar contact op om te vragen of het nou allemaal wel was gelukt. Voor €120 per taart verwacht ik toch wel enige mate van professionaliteit. En achteraf bleek dat het cruciale onderdeel van de opdracht niet conform mijn genoemde wensen was. Had zij in het begin op tijd gereageerd, dan was dit anders geweest.

Ook onprofessioneel van Agnes is het toezeggen om foto's te sturen van het eindresultaat om het vervolgens nooit te doen.

Misbruik rapporteren
alinevanaltena
Door Aline
5
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Het zijn prachtige bruidstaarten en zeer smakelijk.

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 3818 KG

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact