Cake 5 Exclusive Cakes

Top
leverancier
  • Prijsklasse Luxueus
  • Website

Cake 5 maakt exclusieve bruidstaarten met oog voor detail!
Wij zijn gespecialiseerd in bruidstaarten en 3D objecten van taart met als resultaat een unieke en persoonlijke taart die ook nog eens heerlijk smaakt! Wij werken op ambachtelijke wijze, met verse ingrediënten.

Om de perfecte bruidstaart te kunnen maken nodigen wij jullie graag uit voor een persoonlijk gesprek
Daarbij zal ook een (gratis) proeverij gehouden worden. Aan de hand van dit gesprek maken we een schetsontwerp voor jullie. Jullie keuzes staan centraal om de taart van jullie dromen te creëren. Deze proefsessie is geheel vrijblijvend en is een service van Cake 5. Wij berekenen hiervoor geen kosten.

Meer voorbeelden/inspiratie?
Op deze website hebben wij een paar foto's ter inspiratie geplaatst. Wil je meer van onze creaties zien dan nodigen we je graag uit om een kijkje te nemen op onze facebookpagina of instagrampagina. Neem ook gerust contact met ons op via het contact formulier en bekijk www.cake5.nl.

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 7 reviews
Door michelle_daleweij
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Na een prettig kennismakingsgesprek en proeverij heeft Cake 5 voor ons een fantastische bruidstaart gemaakt. De smaakcombinaties waren geweldig en de taart kwam qua uiterlijk helemaal over met onze ideeën en wensen. Bedankt Pim en Claudia!

Misbruik rapporteren
Door christelbloemen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Cake5 heeft een supermooie taart geleverd in stijl van onze trouwkaart. Hij was heerlijk. 

Misbruik rapporteren
Door jacquelinekroot
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat een leuk gesprek hadden we met Pim. Hij luistert goed en hoort ook wat je niet zegt. We kwamen na wat geklets erachter dat we een heus thema hadden voor onze bruiloft (eigenlijk wisten we dat zelf niet eens haha). De schets was meteen goed en het eindresultaat overtrof de verwachting. Hij was super lekker en helemaal ons ding. Communicatie omtrent de levering verliep uitstekend. Hier kun je gerust je bruidstaart bestellen. Je wordt niet teleurgesteld!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Onze prijzen zijn heel transparant, de prijzen die vermeldt staan op onze website zijn totaalprijzen per taart. Dus geen extra kosten voor het stapelen van lagen, het aantal bloemen of een bepaalde vulling. Geen minimum aantal personen, voor elk budget kunnen wij een persoonlijke bruidstaart leveren.
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Al jullie wensen worden door ons samengevat in een met de hand getekend schetsontwerp, ongeacht de grootte van de taart. Hebben jullie 20 of 150 gasten, elke taart krijgt de aandacht die zij verdiend! Onze taarten worden gevuld met lichte en luchtige vullingen zoals mousses en fruit, die ambachtelijk worden gemaakt met verse ingrediënten en een dunne laag fondant.

Adres

Stad: 5048 AB
Gerelateerde tags:
  • Taart en Zoetigheid
  • Luxueus