Cake 5 Exclusive Cakes

ZIWA 2018
20

Omschrijving

Cake 5 maakt exclusieve bruidstaarten met oog voor detail!
Wij zijn gespecialiseerd in bruidstaarten en 3D objecten van taart met als resultaat een unieke en persoonlijke taart die ook nog eens heerlijk smaakt! Wij werken op ambachtelijke wijze, met verse ingrediënten.

Om de perfecte bruidstaart te kunnen maken nodigen wij jullie graag uit voor een persoonlijk gesprek
Daarbij zal ook een (gratis) proeverij gehouden worden. Aan de hand van dit gesprek maken we een schetsontwerp voor jullie. Jullie keuzes staan centraal om de taart van jullie dromen te creëren. Deze proefsessie is geheel vrijblijvend en is een service van Cake 5. Wij berekenen hiervoor geen kosten.

Meer voorbeelden/inspiratie?
Op deze website hebben wij een paar foto's ter inspiratie geplaatst. Wil je meer van onze creaties zien dan nodigen we je graag uit om een kijkje te nemen op onze facebookpagina of instagrampagina. Neem ook gerust contact met ons op via het contact formulier en bekijk www.cake5.nl.

Details

 • Luxueus
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Luxueus
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  Onze prijzen zijn heel transparant, de prijzen die vermeldt staan op onze website zijn totaalprijzen per taart. Dus geen extra kosten voor het stapelen van lagen, het aantal bloemen of een bepaalde vulling. Geen minimum aantal personen, voor elk budget kunnen wij een persoonlijke bruidstaart leveren.
 • Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.

  Al jullie wensen worden door ons samengevat in een met de hand getekend schetsontwerp, ongeacht de grootte van de taart. Hebben jullie 20 of 150 gasten, elke taart krijgt de aandacht die zij verdiend! Onze taarten worden gevuld met lichte en luchtige vullingen zoals mousses en fruit, die ambachtelijk worden gemaakt met verse ingrediënten en een dunne laag fondant.

Reviews (1)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

4.9 1 mening
Door nickdelaat
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

we horen heel vaak “zonde om aan te snijden ;-) “ en super lekker.

Misbruik rapporteren

Laatste vermeldingen in magazine

De perfecte bruidstaart van de beste leveranciers uit Noord-Brabant
De perfecte bruidstaart van de beste leveranciers uit Noord-Brabant
Foto: Esther van Geenen fotografie
De nationale ZIWA winnaars van 2018!

Adres van Cake 5 Exclusive Cakes in Noord-Brabant:

Kraaivenstraat 36-02 5048 AB Tilburg
 • #Luxueus