• Prijsklasse Luxueus
  • Website

Cake 5 maakt exclusieve bruidstaarten met oog voor detail!
Wij zijn gespecialiseerd in bruidstaarten en 3D objecten van taart met als resultaat een unieke en persoonlijke taart die ook nog eens heerlijk smaakt! Wij werken op ambachtelijke wijze, met verse ingrediënten.

Om de perfecte bruidstaart te kunnen maken nodigen wij jullie graag uit voor een persoonlijk gesprek
Daarbij zal ook een (gratis) proeverij gehouden worden. Aan de hand van dit gesprek maken we een schetsontwerp voor jullie. Jullie keuzes staan centraal om de taart van jullie dromen te creëren. Deze proefsessie is geheel vrijblijvend en is een service van Cake 5. Wij berekenen hiervoor geen kosten.

Meer voorbeelden/inspiratie?
Op deze website hebben wij een paar foto's ter inspiratie geplaatst. Wil je meer van onze creaties zien dan nodigen we je graag uit om een kijkje te nemen op onze facebookpagina of instagrampagina. Neem ook gerust contact met ons op via het contact formulier en bekijk www.cake5.nl.

Bezoeker, laat een review achter over Cake 5 Exclusive Cakes en win tot 3.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

5.0 28 reviews
Door eindhoven27
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Onze bruidstaart was top!!! Helemaal zoals we wilde. En.... ook erg lekker!!!

De bespreking over de taart ging heel relaxt

Cake5 is echt een aanrader!!!!

Misbruik rapporteren
Door joycemeulblok
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Top bedrijf! Wij wisten niet precies wat voor taart we wilde, maar doormiddel van een paar vragen wist Pim precies een taart naar onze wens te maken. Niets meer dan lof.

Misbruik rapporteren
Door jennick.demaeseneer
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Het mooie aan het lekkere koppelen. Dat weten Pim en Claudia van Cake 5 voor mekaar te krijgen. Beiden kunnen ze gedachten lezen, althans de onze. Hoe wij het zagen, zetten zij neer op tafel. Een taart om letterlijk je vingers van af te likken.

Ze blinken uit in:

1) Ontwerp: hoe moeilijk is het soms om je chaotische gedachten op papier te kunnen zetten? Een bloemetje hier, een vlaggetje daar,... Toch waren wij met het eerste ontwerp meteen tevreden. 

2) Perfectie en detaillering: gladgestreken fondant, perfecte kleurencombinatie- en overgang én als extra detail werd er gewerkt met eetbare hibiscusbloemen en een echte paradijsvogelbloem. Wij herbeleefden het aanzoek in Zuid-Afrika! 

3) Smaak: daar is dan het moment van proeven. Jeetje, hoe moeilijk is die keuze bij jullie. Alle smaken hebben een wel heel bijzondere en heerlijke nasmaak waardoor het haast onmogelijk was om te kiezen. De exotische smaak had dan ook onze voorkeur aangezien ons thema tropical was. Mhmmm, ik heb alweer zin om er een stukje van te eten. 

4) Persoonlijke wensen: wat ik heel belangrijk vind, is dat je niet wordt gedwongen in een bepaalde richting. Het eerste contact met Pim voelde dan ook meteen goed aan. Hij denkt met je mee, maar dringt niets op. Er werd zoveel mogelijk rekening gehouden met hoe wij onze taart wilden. Een bloemetje meer? Geen probleem, ze hebben het zo voor elkaar. 

Onze taart was niet zomaar geweldig. Hij was boven onze eigen verwachting. Als de gasten naar je toekomen en zeggen dat ze nog nooit zo een lekkere taart hebben gegeten dan mag je als taartenmaker trots zijn op je kunde. Wij zijn trots op jullie en kunnen alleen maar hopen dat we nog veel lekkers kunnen smullen.

Tropische groeten, Björn en Jennick

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Onze prijzen zijn heel transparant, de prijzen die vermeldt staan op onze website zijn totaalprijzen per taart. Dus geen extra kosten voor het stapelen van lagen, het aantal bloemen of een bepaalde vulling. Geen minimum aantal personen, voor elk budget kunnen wij een persoonlijke bruidstaart leveren.
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Al jullie wensen worden door ons samengevat in een met de hand getekend schetsontwerp, ongeacht de grootte van de taart. Hebben jullie 20 of 150 gasten, elke taart krijgt de aandacht die zij verdiend! Onze taarten worden gevuld met lichte en luchtige vullingen zoals mousses en fruit, die ambachtelijk worden gemaakt met verse ingrediënten en een dunne laag fondant.

Adres

Stad: 5048 AB