Wij zijn gespecialiseerd in gepersonaliseerde bruidstaarten en maken deze op ambachtelijke wijze. Jullie huwelijksdag wordt een hele bijzondere dag met vele mooie momenten. Daarbij hoort natuurlijk een prachtige persoonlijke bruidstaart. Een bruidstaart die met liefde en plezier gemaakt wordt met verse ingrediënten.

Daarvoor nodigen wij jullie graag uit voor een persoonlijk gesprek. Aan de hand van dit gesprek maken we een schetsontwerp van de taart voor jullie. Jullie keuzes staan centraal om de taart van jullie dromen te creëren. Deze proefsessie is geheel vrijblijvend en is een gratis service van Cake 5 Exclusive Cakes. 

Wij maken graag 3D objecten van taart met als resultaat een unieke en persoonlijke taart die ook nog eens luchtig en fris van smaak is.

Wij berekenen vaste prijzen per project. Hierbij inbegrepen zijn alle kosten voor decoraties. Je wordt dus nooit verrast door een kostenverhoging als je bijvoorbeeld iets meer bloemen wilt hebben. Zodoende hoeven jullie (en wij) geen concessies te doen op het ontwerp en worden jullie ook niet verrast met extra kosten voor het stapelen van de taartlagen of meer bloemen; dit is allemaal bij de prijs inbegrepen.

Dus geen minimum bestelbedrag of stuksprijs per bloem.

Uitzonderingen zijn eetbaar bladgoud, extreme 3D bouwwerken (bijv. gebouwen of voertuigen) of special effects zoals bewegende onderdelen. 

Het ontwerpen inclusief maken van een persoonlijke taarttopper (3D print of lasersnijder) kost € 35,-.

De bezorgkosten worden los van de taart berekend. Dat is afhankelijk van de afstand. Als we weten waar de bruiloft is kunnen we je meteen vertellen wat de kosten zijn. In de regio van Tilburg worden er geen bezorgkosten berekend.

Wil je meer van onze creaties zien dan nodigen we je graag uit om een kijkje te nemen op onze instagram of facebookpagina. Neem ook gerust contact met ons op via bovenstaand formulier en bekijk [website].

Voor de 50e verjaardag van onze Koning Willem Alexander in Tilburg hebben we zijn verjaardagstaart mogen maken! Daar hebben we samen met het koninklijk paar en de familie tijdens een privébijeenkomst heerlijk van genoten. Het complete verhaal kun je lezen op onze Facebook pagina. Dat was voor ons echt "de kers op de taart"!

Bezoeker, laat een review achter over Cake 5 Exclusive Cakes en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Cake 5 Exclusive Cakes

4.9 63 reviews
Door Merel
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Prachtige bruidstaart mogen ontvangen! Helemaal naar wens en ondanks dat we niet precies wisten wat we wilden, heeft Cake5 ervoor gezorgd dat er een prachtig eindresultaat is!

Misbruik rapporteren
Door Esmée
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat een prachtige en heerlijke bruidstaart heeft Cake5 verzorgt op onze bruiloft! De communicatie was ook top. 

Pim heeft ons ook getrouwd, wat een geweldige ceremonie hebben we gehad! Het was precies zoals wij het graag wilde: informeel en gezellig. Pim heeft onze input verwerkt tot een mooi persoonlijk verhaal en alle gasten bij de ceremonie betrokken. We hebben van onze gasten dan ook veel complimenten ontvangen over de leuke ceremonie. Ook is het erg fijn dat Pim zijn eigen geluidsappartuur verzorgt.

Wij raden Cake5 en CakeBABS aan iedereen aan!

Misbruik rapporteren
Door Richard en Karlijn
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Prachtige taart die ook nog eens heerlijk smaakt! Wat betreft bepaalde afspraken liep het iets anders dan gepland, maar is dit uiteindelijk netjes met Pim opgelost! Dus al met al goed geregeld en fantastische toevoeging voor onze receptie geweest! 

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Onze prijzen zijn heel transparant, de prijzen die vermeldt staan op onze website zijn totaalprijzen per taart. Dus geen extra kosten voor het stapelen van lagen, het aantal bloemen of een bepaalde vulling. Geen minimum aantal personen, voor elk budget kunnen wij een persoonlijke bruidstaart leveren.

Adres

Stad: 5048 AB