Wij zijn gespecialiseerd in gepersonaliseerde bruidstaarten en maken deze op ambachtelijke wijze. Jullie huwelijksdag wordt een hele bijzondere dag met vele mooie momenten. Daarbij hoort natuurlijk een prachtige persoonlijke bruidstaart. Een bruidstaart die met liefde en plezier gemaakt wordt met verse ingrediënten.

Daarvoor nodigen wij jullie graag uit voor een persoonlijk gesprek. Aan de hand van dit gesprek maken we een schetsontwerp van de taart voor jullie. Jullie keuzes staan centraal om de taart van jullie dromen te creëren. Deze proefsessie is geheel vrijblijvend en is een gratis service van Cake 5 Exclusive Cakes. 

Wij maken graag 3D objecten van taart met als resultaat een unieke en persoonlijke taart die ook nog eens luchtig en fris van smaak is.

Wij berekenen vaste prijzen per project. Hierbij inbegrepen zijn alle kosten voor decoraties. Je wordt dus nooit verrast door een kostenverhoging als je bijvoorbeeld iets meer bloemen wilt hebben. Zodoende hoeven jullie (en wij) geen concessies te doen op het ontwerp en worden jullie ook niet verrast met extra kosten voor het stapelen van de taartlagen of meer bloemen; dit is allemaal bij de prijs inbegrepen.

Dus geen minimum bestelbedrag of stuksprijs per bloem.

Uitzonderingen zijn eetbaar bladgoud, extreme 3D bouwwerken (bijv. gebouwen of voertuigen) of special effects zoals bewegende onderdelen. 

Het ontwerpen inclusief maken van een persoonlijke taarttopper (3D print of lasersnijder) kost € 35,-.

De bezorgkosten worden los van de taart berekend. Dat is afhankelijk van de afstand. Als we weten waar de bruiloft is kunnen we je meteen vertellen wat de kosten zijn. In de regio van Tilburg worden er geen bezorgkosten berekend.

Wil je meer van onze creaties zien dan nodigen we je graag uit om een kijkje te nemen op onze instagram of facebookpagina. Neem ook gerust contact met ons op via bovenstaand formulier en bekijk [website].

Voor de 50e verjaardag van onze Koning Willem Alexander in Tilburg hebben we zijn verjaardagstaart mogen maken! Daar hebben we samen met het koninklijk paar en de familie tijdens een privébijeenkomst heerlijk van genoten. Het complete verhaal kun je lezen op onze Facebook pagina. Dat was voor ons echt "de kers op de taart"!

FAQ´s

Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Onze prijzen zijn heel transparant, de prijzen die vermeldt staan op onze website zijn totaalprijzen per taart. Dus geen extra kosten voor het stapelen van lagen, het aantal bloemen of een bepaalde vulling. Geen minimum aantal personen, voor elk budget kunnen wij een persoonlijke bruidstaart leveren.
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Bezoeker, laat een review achter over Cake 5 Exclusive Cakes en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Cake 5 Exclusive Cakes

5.0
67 reviews
67 reviews
Professionaliteit
(66)
(1)
Prijs/kwaliteit
(60)
(7)
Aanrader?
(65)
(2)
joriss82
Door Joris
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hebben bij Cake5 een taart besteld voor onze winterse bruiloft en deze is simpel weg geweldig geworden. De taart was ontzettend lekker en zag er super uit. Geheel volgens onze wensen, qua groen en bloemen goed kortgesloten met de styling waardoor het echt een geheel werd qua styling en taart. Gouden macarons, soort sneeuw van suiker op de taart... prachtig!Naast dat alles was de aanloop naar onze bruiloft ook top. Pim en Claudia zijn een goed team, houden je op de hoogte van hun plannen en nemen je wensen goed mee in hun design.Kijk niet verder, haal je bruiloft taart bij Cake5!

Misbruik rapporteren
dmjschrama
Door Laura
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Cake5 heeft een fantastische, onwijs mooie taart gemaakt voor ons precies zoals wij die wilde. De communicatie verliep super fijn en geen wens was te gek. Bezorging verliep zonder problemen, de taart heeft onze dag helemaal afgemaakt!

Misbruik rapporteren
esthervanprooijen1
Door Esther
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We hebben op onze trouwdag genoten van een geweldige taart van Cake 5. Onze wensen voor de taart zijn perfect omgezet naar eerst het ontwerp en daarna de échte taart. Helemaal top!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 5048 AB

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier