Cake 5 Exclusive Cakes

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Cake 5 Exclusive Cakes

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Wij zijn gespecialiseerd in gepersonaliseerde bruidstaarten en maken deze op ambachtelijke wijze. Jullie huwelijksdag wordt een hele bijzondere dag met vele mooie momenten. Daarbij hoort natuurlijk een prachtige persoonlijke bruidstaart. Een bruidstaart die met liefde en plezier gemaakt wordt met verse ingrediënten.

Daarvoor nodigen wij jullie graag uit voor een persoonlijk gesprek. Aan de hand van dit gesprek maken we een schetsontwerp van de taart voor jullie. Jullie keuzes staan centraal om de taart van jullie dromen te creëren. Deze proefsessie is geheel vrijblijvend en is een gratis service van Cake 5 Exclusive Cakes. 

Wij maken graag 3D objecten van taart met als resultaat een unieke en persoonlijke taart die ook nog eens luchtig en fris van smaak is.

Wij berekenen vaste prijzen per project. Hierbij inbegrepen zijn alle kosten voor decoraties. Je wordt dus nooit verrast door een kostenverhoging als je bijvoorbeeld iets meer bloemen wilt hebben. Zodoende hoeven jullie (en wij) geen concessies te doen op het ontwerp en worden jullie ook niet verrast met extra kosten voor het stapelen van de taartlagen of meer bloemen; dit is allemaal bij de prijs inbegrepen.

Dus geen minimum bestelbedrag of stuksprijs per bloem.

Uitzonderingen zijn eetbaar bladgoud, extreme 3D bouwwerken (bijv. gebouwen of voertuigen) of special effects zoals bewegende onderdelen. 

Het ontwerpen inclusief maken van een persoonlijke taarttopper (3D print of lasersnijder) kost € 35,-.

De bezorgkosten worden los van de taart berekend. Dat is afhankelijk van de afstand. Als we weten waar de bruiloft is kunnen we je meteen vertellen wat de kosten zijn. In de regio van Tilburg worden er geen bezorgkosten berekend.

Wil je meer van onze creaties zien dan nodigen we je graag uit om een kijkje te nemen op onze instagram of facebookpagina. Neem ook gerust contact met ons op via bovenstaand formulier en bekijk [website].

Voor de 50e verjaardag van onze Koning Willem Alexander in Tilburg hebben we zijn verjaardagstaart mogen maken! Daar hebben we samen met het koninklijk paar en de familie tijdens een privébijeenkomst heerlijk van genoten. Het complete verhaal kun je lezen op onze Facebook pagina. Dat was voor ons echt "de kers op de taart"!

FAQ´s

Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Onze prijzen zijn heel transparant, de prijzen die vermeldt staan op onze website zijn totaalprijzen per taart. Dus geen extra kosten voor het stapelen van lagen, het aantal bloemen of een bepaalde vulling. Geen minimum aantal personen, voor elk budget kunnen wij een persoonlijke bruidstaart leveren.
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus

Meningen over Cake 5 Exclusive Cakes

5.0
91 reviews
91 reviews
Professionaliteit
(90)
(1)
Prijs/kwaliteit
(81)
(10)
Aanrader?
(89)
(2)
bruiloft8
Door cindy
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Pim is een geweldig gezellige en professionele man! Het eerste gesprek voelde gelijk heel vertrouwd aan. We kwamen eigenlijk alleen voor een kennismaking en het proeven van de smaken taart. Maar we besloten direct om onze bruidstaart bij Pim te bestellen en hem te vragen ook onze babs te worden. Want dat is wat Pim ook geweldig leuk doet naast het maken van emorm lekkere taarten. We vergeten zijn vrouw hierbij niet, want zij zorgt er voor dat de taart er ook geweldig uitziet! Als babs wist Pim precies de gevoelige snaar te raken, afgewisseld met de nodige dosis humor. Onze ceremonie was precies zoals we hoopten en met de heerlijke en prachtige taart er achter aan heeft Pim (met Claudia) onze dag echt compleet gemaakt!"

Misbruik rapporteren
k.soechitram
Door Kiran
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Na de taartproeverij wisten wij het zeker. Pim & Claudia van Cake5 zijn zorgvuldig ingegaan op onze wensen en hebben deze vertaald naar een prachtige en verrukelijke taart. Wij vonden het vooral ook fijn dat ze de taart mee aansneden. 

Misbruik rapporteren
matthijsy
Door Matthijs
5
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Cake 5 heeft voor ons een geweldige bruidstaart gemaakt. Buiten dat de taart een plaatje was en verrukkelijk smaakte, was het hele traject naar het eindresultaat ook erg prettig. De eigenaren Pim en Claudia hebben flexibel meegedacht in onze specifieke wensen en bij vragen of wijzigingen reageren ze snel en duidelijk. Dat je bij Cake 5 wat meer betaald is het dan ook meer dan waard.

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 5048 AB

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact