• Prijsklasse Luxueus
  • Website

Cake 5 maakt exclusieve bruidstaarten met oog voor detail!
Wij zijn gespecialiseerd in bruidstaarten en 3D objecten van taart met als resultaat een unieke en persoonlijke taart die ook nog eens heerlijk smaakt! Wij werken op ambachtelijke wijze, met verse ingrediënten.

Om de perfecte bruidstaart te kunnen maken nodigen wij jullie graag uit voor een persoonlijk gesprek
Daarbij zal ook een (gratis) proeverij gehouden worden. Aan de hand van dit gesprek maken we een schetsontwerp voor jullie. Jullie keuzes staan centraal om de taart van jullie dromen te creëren. Deze proefsessie is geheel vrijblijvend en is een service van Cake 5. Wij berekenen hiervoor geen kosten.

Meer voorbeelden/inspiratie?
Op deze website hebben wij een paar foto's ter inspiratie geplaatst. Wil je meer van onze creaties zien dan nodigen we je graag uit om een kijkje te nemen op onze facebookpagina of instagrampagina. Neem ook gerust contact met ons op via het contact formulier en bekijk www.cake5.nl.

Bezoeker, laat een review achter over Cake 5 Exclusive Cakes en win tot 3.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

5.0 19 reviews
Door lynnvanmunster
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

De taart was echt geweldig. Alleen maar goede dingen gehoord van onze gasten. De communicatie was heel fijn en snel en ik ben gewoon heel blij dat wij Cake5 hebben gekozen voor de taart voor onze mooi dag. Bedankt Pim en Claudia!

Misbruik rapporteren
Door yfkemartens
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Een super aanrader!

Onwijs lieve mensen die goed naar je wensen luisteren en onze taart perfect hebben gemaakt!

mijn moeder is geen taart fan maar deze heeft ze compleet opgegeten zo lekker was de taart. 
Dus zoek je een mooie taart, absoluut bij cake5!

Misbruik rapporteren
Door fhuijboom1
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Op 7 februari 2020 zijn wij getrouwd en heeft Cake5 onze bruidstaart gemaakt. 

We zijn op locatie geweest, waar we een fijn gesprek hebben gehad over onze wensen en smaken hebben geproefd. Een fijn en hartelijk gesprek. Geheel naar onze wensen hebben ze een boomstam taart gemaakt.
Op onze bruiloft was onze taart echt helemaal te gek, en wow wat smaakte deze lekker! Onze verwachting zijn overtroffen. Bedankt Claudai & Pim, jullie zijn toppers in jullie vakgebied!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Onze prijzen zijn heel transparant, de prijzen die vermeldt staan op onze website zijn totaalprijzen per taart. Dus geen extra kosten voor het stapelen van lagen, het aantal bloemen of een bepaalde vulling. Geen minimum aantal personen, voor elk budget kunnen wij een persoonlijke bruidstaart leveren.
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Al jullie wensen worden door ons samengevat in een met de hand getekend schetsontwerp, ongeacht de grootte van de taart. Hebben jullie 20 of 150 gasten, elke taart krijgt de aandacht die zij verdiend! Onze taarten worden gevuld met lichte en luchtige vullingen zoals mousses en fruit, die ambachtelijk worden gemaakt met verse ingrediënten en een dunne laag fondant.

Adres

Stad: 5048 AB