Cake 5 Exclusive Cakes

Top
leverancier
  • Prijsklasse Luxueus
  • Website

Cake 5 maakt exclusieve bruidstaarten met oog voor detail!
Wij zijn gespecialiseerd in bruidstaarten en 3D objecten van taart met als resultaat een unieke en persoonlijke taart die ook nog eens heerlijk smaakt! Wij werken op ambachtelijke wijze, met verse ingrediënten.

Om de perfecte bruidstaart te kunnen maken nodigen wij jullie graag uit voor een persoonlijk gesprek
Daarbij zal ook een (gratis) proeverij gehouden worden. Aan de hand van dit gesprek maken we een schetsontwerp voor jullie. Jullie keuzes staan centraal om de taart van jullie dromen te creëren. Deze proefsessie is geheel vrijblijvend en is een service van Cake 5. Wij berekenen hiervoor geen kosten.

Meer voorbeelden/inspiratie?
Op deze website hebben wij een paar foto's ter inspiratie geplaatst. Wil je meer van onze creaties zien dan nodigen we je graag uit om een kijkje te nemen op onze facebookpagina of instagrampagina. Neem ook gerust contact met ons op via het contact formulier en bekijk www.cake5.nl.

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 15 reviews
Door maartje9_8
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij werden netjes uitgenodigd om onze wensen te bespreken en de mogelijkheden te proeven. Ze zijn open over de prijzen en denken erg graag met je mee. Kort na ons gesprek ontvingen wij de schetsen. Hier wilden wij nog wat wijzigingen in aanbrengen, dit was geen probleem. We ontvingen de nieuwe schets en mogelijke twijfels over de kleur werden weggenomen door Pim. De taart was op de dag zelf precies zoals wij voor ogen hadden en smaakte heerlijk! Je ziet dat er veel tijd en aandacht aan is besteed. Wij, maar ook onze gasten waren enthousiast. De taart heeft een mooie indruk achter gelaten op de hele dag!

Misbruik rapporteren
Door tif_tiffanny_tif28
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hebben destijds een gesprek gehad met Pim de Laat en meteen voelde wij een klik. Pim is een topper en luister goed naar al je wensen. Het contact verliep super en niet onbelangrijk, de taarten waren super! Wij hebben gekozen voor een taarten tafel met diverse taarten. Elke taart was lekker en we hebben enorm genoten. Super veel complimenten gehad, maar deze zijn dus allemaal voor jullie Pim & Claudia de Laat.

Nogmaals super bedankt!

Veel liefs,
Robin & Tiffanny de Keijzer

Misbruik rapporteren
Door timvalentijn
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Super bruidstaart voor onze bruiloft. Fijne communicatie en je kunt zie. Dat ze passie in het vak steken!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Onze prijzen zijn heel transparant, de prijzen die vermeldt staan op onze website zijn totaalprijzen per taart. Dus geen extra kosten voor het stapelen van lagen, het aantal bloemen of een bepaalde vulling. Geen minimum aantal personen, voor elk budget kunnen wij een persoonlijke bruidstaart leveren.
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Al jullie wensen worden door ons samengevat in een met de hand getekend schetsontwerp, ongeacht de grootte van de taart. Hebben jullie 20 of 150 gasten, elke taart krijgt de aandacht die zij verdiend! Onze taarten worden gevuld met lichte en luchtige vullingen zoals mousses en fruit, die ambachtelijk worden gemaakt met verse ingrediënten en een dunne laag fondant.

Adres

Stad: 5048 AB