Cakeworks Studio

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Cakeworks Studio

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Cakeworks Studio, Luxury bespoke wedding cake boutique.

Bruidstaarten van Cakeworks Studio worden op maat ontworpen en uitgevoerd tot in de perfectie in zowel smaak als stijl. Met ongelofelijk veel passie en oog voor detail maakt Petra ware juweeltjes van taart. Alle producten zijn volledig huisgemaakt met recepten die zorgvuldig zijn gecreëerd. De taarten van Cakeworks Studio zijn echt anders, verfrissend, hedendaags met  vernieuwende smaken en een ruime keuze uit verrassende vullingen.

Naast bruidstaarten maakt Cakeworks Studio ook heerlijke sweettables. Zij is gespecialiseerd in o.a. de klassieke Macarons de Paris

Cakeworks Studio combineert  de efficiëntie en service van het Amerikaanse met het verfijnde van het Franse en uit dat in drie belangrijke wetten,Smaak, smaak & smaak.

Aanstaande bruidsparen worden uitgenodigd in mijn kleurrijke studio, voor een gesprek, en proeverij.

We bespreken de sfeer van de dag, en welke wensen jullie hebben ten aanzien van de taart.  Kleurgebruik, een thema of andere persoonlijke details die terug moeten komen in de taart komen aan bod.  Ik maak een schetsontwerk tijdens het gesprek. Deze zal worden gebruikt voor het opstellen van de offerte.

Het gesprek kan uiteraard ook in het engels worden gedaan, evenals de offerte.

FAQ´s

Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Bij het gunnen van de opdracht wordt 25% in rekening gebracht van de totaalfactuur. Voor het restant wordt ca. 3 weken van tevoren een factuur verstuurd , welke een week van tevoren op rekening van Cakeworks Studio dient te zijn bijgeschreven.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2006
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus

Meningen over Cakeworks Studio

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 2011 HC

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact