Carlo Lanza

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Carlo Lanza

Ga naar het gesprek Meer Informatie

CARLO LANZA

'Details maken de man'

De sokken en kousen van Carlo Lanza staan voor; ambachtelijke producten, Italiaanse kwaliteit, exclusiviteit en persoonlijk contact. Hieronder licht ik graag toe waarom juist deze pijlers belangrijk zijn.

Italiaanse kwaliteit

Alle Carlo Lanza sokken worden gefabriceerd in Italië. Ook bij toekomstige uitbreiding van het assortiment zullen de producten altijd afkomstig zijn uit Italië. Op dit moment ben ik mijzelf de Italiaanse taal eigen aan het maken omdat er nog veel Italiaanse ateliers niet buiten de landsgrenzen durven te treden vanwege de taalbarrière.

Ambacht

Alle sokken worden met de hand afgewerkt. Bij de Carlo Lanza sokken voel je dan ook geen vervelende naad bij de teen. Het naadloze design, de afwerking, de kwaliteit, de pasvorm, aan alle details wordt evenveel aandacht besteed. Aan alle details is gedacht Bij de Carlo Lanza sokken en kousen koop u ambachtelijke producten.

Exclusiviteit

Dit is een zeer belangrijke pijler aangezien het merk en de producten van Carlo Lanza zich niet lenen voor massaproductie en distributie. Gek genoeg is mijn ultieme doel dan ook niet om veel geld te verdienen. Het gaat mij juist om intensieve relaties op te bouwen met bijvoorbeeld mijn winkelklanten. Per stad kies ik ook 1 (maximaal 2) winkels die exclusief distributeur worden van mijn merk. Hiermee wil ik voorkomen dat de sokken op iedere hoek van de straat verkrijgbaar zijn.

Online zijn de Carlo Lanza sokken alleen verkrijgbaar op Mannen in Stijl als exclusief partner.

Kijk voor meer informatie op mijn website.

Meningen over Carlo Lanza

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 8448 NN

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Afspraak maken
Ga naar het gesprek Afspraak maken