Home Weddingplanners Weddingplanners Bolívar Weddingplanners Cartagena

Carmen Cecilia Cayon Event Planning

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Weddingplanners Weddingplanners Bolívar Weddingplanners Cartagena

Carmen Cecilia Cayon Event Planning

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
vertalen

Het werk van Carmen Cecilia Cayon Event Planning bestaat uit het ontwerpen, plannen en begeleiden van elk detail in uw bruiloft of speciale gebeurtenis. Het biedt een persoonlijke service en wordt gekenmerkt door het creëren van unieke ervaringen.

In het ontwerp van de gedroomde huwelijken , werkt Carmen Cecilia met haar team naast het paar tijdens de maanden voorafgaand aan de bruiloft , en geeft het uitgebreide advies dat nodig is in verschillende aspecten, zoals: Ontwikkeling van het algemene concept van de ceremonie, het feest en andere evenementen geassocieerd met de bruiloft. Het geeft advies over de selectie en contractering van ideale locaties, selectie en contractering van menu's, wijnen en likeuren, selectie en contractering van muziek voor de ceremonie en het feest, decoratie, decor en bloemdessin.

Carmen Cecilia specialiteit Cayon Event Planning zijn bestemming bruiloften overal in de wereld, het hoofdkantoor is in Cartagena,   charmante stad die jaarlijks duizenden paren uit de hele wereld aantrekt. Op dezelfde manier heeft het een kantoor in de Verenigde Staten om zijn klanten een wereldwijde service te bieden.

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Carmen Cecilia Cayon Event Planning

4.8
3 reviews
3 reviews
Professionaliteit
(3)
Prijs/kwaliteit
(3)
Aanrader?
(3)
andreasalazarar
Door Andrea
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen
Ze maakten deel uit van de beste dag van mijn leven. Bedankt voor zoveel !!!
Misbruik rapporteren
jarcanta
Door Jorge
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk
vertalen

Hallo, goedemiddag Mijn naam is Jorge Andrés Restrepo en ik schrijf je vanuit Cali ... Ik wil heel respectvol mijn orkest genaamd "La Banda de George" aanbieden, perfect voor het huwelijk, voor de gelegenheid waar ze er een nodig hebben. Het is echt een uitstekende groep gevormd door 12 professionele muzikanten die de volgende genres op een nette manier kunnen interpreteren om het evenement tot een succes te maken: Salsa, merengue, tropisch, vallenato, bachata, plancha, pop, tropipop, rock, ska, champeta , reggaeton, onder anderen. Ik hoop dat je ons een kans kunt geven, want je zult er geen spijt van krijgen! Heel erg bedankt Jorge Andrés Restrepo 3133682626 Instagram: @ jorgeandres81 Facebook: / labandadegeorge

Misbruik rapporteren
tatianaangel
Door TATIANA
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk
vertalen

DE EERSTE, DE BESTE! CCC EVENTS MAAKT DE MEEST SPECTACULAIRE EVENEMENTEN IN NOORD, MIDDEN- EN ZUID-AMERIKA.

Misbruik rapporteren

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact