Carola Doornbos Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Carola Doornbos Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 950 €

Ik vind het heerlijk om jullie sprookjesdag te mogen fotograferen. Vanaf het moment van aankleden tot het JA-woord, vanaf de grond tot aan de lucht, ik ben er bij!

Als fotograaf denk ik graag met jullie mee en kan ik jullie ook helpen met de planning, andere leveranciers en nog veel meer tips. Mijn stijl is het beste te omschrijven als romantisch en editorial. En ook met mijn drone kan ik te gekke plaatjes vanuit de lucht maken van jullie trouwlocatie.

Aan het einde lever ik graag een mooi fotoboek bij jullie af. Dit is met mijn grafische achtergrond ook echt een feestje om te mogen doen. Elke keer als je door het album bladeren tover ik graag een glimlach op jullie gezicht.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met mij op :) 

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
950 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Via factuur
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2011
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Carola Doornbos Fotografie

4.9
10 reviews
10 reviews
Professionaliteit
(10)
Prijs/kwaliteit
(10)
Aanrader?
(10)
debbie-steur
Door Debbie
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Carola is een hele leuke gezellige en spontane fotografe. Ik had direct een klik met haar. Ik heb tot nu toe drie keer een business shoot met haar gedaan en alle keren was het feest! Carola is professioneel, neemt direct de regie in handen, ze geeft aan hoe je moet zitten of staan, lachen of wegkijken, ze maakt grapjes waardoor je gewoon op je gemak bent en de foto’s dus heel natuurlijk zijn. De foto’s zijn echt waanzinnig mooi geworden. Ik heb haar verteld hoe ik het wilde en zo zijn ze ook geworden. Niet meer twijfelen of zoeken naar een andere fotografe, Carola is your girl!

Misbruik rapporteren
irisstrijkert
Door Iris
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Alleen maar complimenten voor deze fotografe! Tijdens het kenningsmakingsgesprek klikte het meteen. Al voor de bruiloft toonde Carola initiatief. Regelmatig kwam er een appje met nieuwe ideëen. Bij binnenkomst ging Carola gewoon haar gang, wat erg prettig was. De shoot verliep vlekkeloos, Carola voelt precies aan hoe lang je ergens foto's wilt maken en wanneer het tijd is om te gaan. Zelfs het maken van de groepsfoto's, wat nogal eens een vervelend proces kan zijn, ging bij haar enorm snel. Na de bruiloft ontvingen we al na een paar dagen de foto's. Kortom, een super positieve ervaring!

Misbruik rapporteren
alexandra2-55688
Door Alexandra
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Het enige wat ik kan zeggen is dat ik ontzettend blij ben met de foto´s én alles daarom heen. Carola voelt aan wat werkt en maakt in korte tijd prachtige foto´s. Ik raad haar aan iedereen aan!
Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact