Carola Doornbos Fotografie

14

Omschrijving van het bedrijf

Ik vind het heerlijk om jullie sprookjesdag te mogen fotograferen. Vanaf het moment van aankleden tot het JA-woord, vanaf de grond tot aan de lucht, ik ben er bij!

Als fotograaf denk ik graag met jullie mee en kan ik jullie ook helpen met de planning, andere leveranciers en nog veel meer tips. Mijn stijl is het beste te omschrijven als romantisch en editorial. En ook met mijn drone kan ik te gekke plaatjes vanuit de lucht maken van jullie trouwlocatie.

Aan het einde lever ik graag een mooi fotoboek bij jullie af. Dit is met mijn grafische achtergrond ook echt een feestje om te mogen doen. Elke keer als je door het album bladeren tover ik graag een glimlach op jullie gezicht.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met mij op :) 

Details

 • Midden
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Midden
 • Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?

  950
 • Wat voor soort diensten biedt u aan?

  Fotografie
 • Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?

  Anders
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  Via factuur
 • Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?

  2 maanden
 • Is het nodig om een afspraak te maken?

  Geen afspraak nodig
 • Rekent u reiskosten?

  Geen reiskosten
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2011
 • Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?

  De eerste foto's ontvangen jullie al een dag na de bruiloft. Wie is er nou niet nieuwsgierig!? Via een persoonlijke website maken jullie ZELF de keuze voor de foto's. Daarna ga ik aan de slag met de nabewerkingen.

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

 • x2
 • x10
 • x5

Reviews (9)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0 9 reviews
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Alleen maar complimenten voor deze fotografe! Tijdens het kenningsmakingsgesprek klikte het meteen. Al voor de bruiloft toonde Carola initiatief. Regelmatig kwam er een appje met nieuwe ideëen. Bij binnenkomst ging Carola gewoon haar gang, wat erg prettig was. De shoot verliep vlekkeloos, Carola voelt precies aan hoe lang je ergens foto's wilt maken en wanneer het tijd is om te gaan. Zelfs het maken van de groepsfoto's, wat nogal eens een vervelend proces kan zijn, ging bij haar enorm snel. Na de bruiloft ontvingen we al na een paar dagen de foto's. Kortom, een super positieve ervaring!

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Het enige wat ik kan zeggen is dat ik ontzettend blij ben met de foto´s én alles daarom heen. Carola voelt aan wat werkt en maakt in korte tijd prachtige foto´s. Ik raad haar aan iedereen aan!
Misbruik rapporteren
Door 40315
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Toen Carola ´s ochtends tijdens onze trouwdag binnenkwam, ging ze direct met veel enthousiasme aan de slag. Er werden wat meubels verschoven, een houten ladder uit de schuur gehaald... Alles voor het perfecte plaatje! Tijdens de fotoshoot gaf ze duidelijke aanwijzingen, waardoor je ziet dat ze oog voor details heeft. Door haar openheid en spontaniteit wist ze de gasten goed aan te sturen tijdens de groepsfoto´s. Tijdens de gehele dag was ze onopvallend, maar met veel passie aanwezig. Ze stuurde ons de dag na de bruiloft zelfs al een paar bewerkte foto´s! Ze heeft alle mooie en speciale momenten van de dag prachtig vastgelegd en we zijn zeer blij met het resultaat! We kunnen niet wachten om het fotoboek te ontvangen.
Misbruik rapporteren
Door benjamin12
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Carola is een topper! Ze heeft niet alleen talent voor het maken van foto´s, maar ook managed ze alles eromheen erg goed. Hoe moet je staan, waar moet je staan, het uit de buurt houden van auto´s, zorgen voor een perfecte achtergrond... En alles wat ze doet, doet ze met een enorme charme! Al de dag na de bruiloft ontvingen we de eerste foto´s. De communicatie met Carola verliep uitstekend. Tijdens het voorgesprek legde ze alle mogelijkheden uit en een paar weken voor de bruiloft deden we een fotolocatie tour. Van onze gasten kregen we te horen dat ze Carola erg prettig aanwezig vonden. Kortom... Boek deze dame!
Misbruik rapporteren
Door merel1
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Het belangrijkste tijdens onze zoektocht naar een trouwfotograaf vonden wij de klik. Vanaf het begin af aan zat dit helemaal goed met Carola. Ze was in de aanloop naar de bruiloft ontzettend goed meegedacht; het was tot de dag ervoor nog onduidelijk wat het weer zou doen, maar ze stuurde ons allemaal mogelijkheden en inspiratiefoto´s voor het geval het slecht weer zou zijn. Dit gaf ons het gevoel dat het, weer of geen weer, sowieso goed ging komen. Uiteindelijk scheen de zon, en ook tijdens de kleine bui die we hebben gehad zijn de foto´s fantastisch geworden. Tijdens het maken van de foto´s managed Carola de omgeving er goed, met een altijd charmante, doch duidelijke, toon."Meneer op de fiets, kunt u even wachten!" en "Ho mevrouw, we zijn éven foto's aan het maken hier!". Het eindresultaat laat onze trouwdag, de sfeer en de beste versie van onszelf zien. We zijn er ontzettend blij mee!
Misbruik rapporteren

Lees meer over dit bedrijf in ons online magazine

Prachtige kerstshoot met de focus op styling en lekkernijen, heerlijk!
Prachtige kerstshoot met de focus op styling en lekkernijen, heerlijk!
Van een prachtig aanzoek in Italië tot de betoverende bruiloft van Maurice en Jamy!
Van een prachtig aanzoek in Italië tot de betoverende bruiloft van Maurice en Jamy!
Carola Doornbos Fotografie
Styled Shoot: Garden of Love

Adres van Carola Doornbos Fotografie in Overijssel:

Deventer +31 622677666
 • #Midden
 • #Fotografie