ZIWA
WINNAAR 19
  • Prijsklasse Midden
  • Website

Ik vind het heerlijk om jullie sprookjesdag te mogen fotograferen. Vanaf het moment van aankleden tot het JA-woord, vanaf de grond tot aan de lucht, ik ben er bij!

Als fotograaf denk ik graag met jullie mee en kan ik jullie ook helpen met de planning, andere leveranciers en nog veel meer tips. Mijn stijl is het beste te omschrijven als romantisch en editorial. En ook met mijn drone kan ik te gekke plaatjes vanuit de lucht maken van jullie trouwlocatie.

Aan het einde lever ik graag een mooi fotoboek bij jullie af. Dit is met mijn grafische achtergrond ook echt een feestje om te mogen doen. Elke keer als je door het album bladeren tover ik graag een glimlach op jullie gezicht.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met mij op :) 

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 9 reviews
Door irisstrijkert
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Alleen maar complimenten voor deze fotografe! Tijdens het kenningsmakingsgesprek klikte het meteen. Al voor de bruiloft toonde Carola initiatief. Regelmatig kwam er een appje met nieuwe ideëen. Bij binnenkomst ging Carola gewoon haar gang, wat erg prettig was. De shoot verliep vlekkeloos, Carola voelt precies aan hoe lang je ergens foto's wilt maken en wanneer het tijd is om te gaan. Zelfs het maken van de groepsfoto's, wat nogal eens een vervelend proces kan zijn, ging bij haar enorm snel. Na de bruiloft ontvingen we al na een paar dagen de foto's. Kortom, een super positieve ervaring!

Misbruik rapporteren
Door alexandra2-55688
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Het enige wat ik kan zeggen is dat ik ontzettend blij ben met de foto´s én alles daarom heen. Carola voelt aan wat werkt en maakt in korte tijd prachtige foto´s. Ik raad haar aan iedereen aan!
Misbruik rapporteren
Door 40315
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Toen Carola ´s ochtends tijdens onze trouwdag binnenkwam, ging ze direct met veel enthousiasme aan de slag. Er werden wat meubels verschoven, een houten ladder uit de schuur gehaald... Alles voor het perfecte plaatje! Tijdens de fotoshoot gaf ze duidelijke aanwijzingen, waardoor je ziet dat ze oog voor details heeft. Door haar openheid en spontaniteit wist ze de gasten goed aan te sturen tijdens de groepsfoto´s. Tijdens de gehele dag was ze onopvallend, maar met veel passie aanwezig. Ze stuurde ons de dag na de bruiloft zelfs al een paar bewerkte foto´s! Ze heeft alle mooie en speciale momenten van de dag prachtig vastgelegd en we zijn zeer blij met het resultaat! We kunnen niet wachten om het fotoboek te ontvangen.
Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
950
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Anders
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Via factuur
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
5 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2011
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
De eerste foto's ontvangen jullie al een dag na de bruiloft. Wie is er nou niet nieuwsgierig!? Via een persoonlijke website maken jullie ZELF de keuze voor de foto's. Daarna ga ik aan de slag met de nabewerkingen.

Adres

Stad:
Gerelateerde tags:
  • Trouwfotografen
  • Midden
  • Fotografie