Home Catering en Bruidstaarten Catering en Bruidstaarten Minas Gerais Catering en Bruidstaarten Belo Horizonte - BH

Carolina Sá Buffet & Eventos

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Catering en Bruidstaarten Catering en Bruidstaarten Minas Gerais Catering en Bruidstaarten Belo Horizonte - BH

Carolina Sá Buffet & Eventos

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
vertalen

Om uw gasten een menu te geven dat tot in de kleinste details is uitgedacht om iedereen die aanwezig is tevreden te stellen. Dit is een van de toezeggingen van Carolina Sa Buffet & Events .

Met de toewijding om van elk evenement een absoluut succes te maken, ontwikkelen buffetprofessionals van Carolina Sá gepersonaliseerde menu's , in de juiste mate, inclusief een grote variëteit aan veganistische, vegetarische of beperkte voedselopties.

Meer dan 100 medewerkers van chefs, gastronomen, koks, sweetmeats, nutrologos, sommeliers, obers, receptionisten en ceremonialisten staan klaar om aan alle behoeften van de klant te voldoen.

Neem nu gewoon contact op met Carolina Sá Buffet & Events , plan een proeverij en ervaar alle geneugten die uw bruiloft tot een onvergetelijke gebeurtenis zullen maken.

FAQ´s

Biedt u een cateringservice aan?
Complete cateringservice
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Carolina Sá Buffet & Eventos

3.8
3 reviews
3 reviews
Professionaliteit
(2)
(1)
Prijs/kwaliteit
(2)
(1)
Aanrader?
(2)
(1)
dalton.colombo
Door Dalton
1
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

In januari 2020 hebben we een contract getekend met Carolina Sá Buffet & Eventos, waar we voor onze bruiloft een klein buffet voor 80 gasten hebben gehuurd. Vanwege de pandemie waren we genoodzaakt de bruiloft te annuleren en kwamen we met de eigenaar Carolina overeen om het bedrag terug te betalen. Uiteraard begrijpen we het hele moeilijke scenario en accepteren we alle door Carolina gevraagde voorwaarden. In september/2020 hebben wij haar voorstel aanvaard om het bedrag vanaf januari/2021 in 12 termijnen terug te storten.

Tot (maart 2024) is het bedrag niet geretourneerd. Er waren verschillende onvervulde beloften en talloze contactpogingen zonder antwoord. Wat ons van streek maakte, was dat we zo vaak werden genegeerd. We waren altijd begripvol en bereid om over elke voorwaarde te onderhandelen die bij haar paste. In feite is de waarde van ons contract klein: R$6.800.

Eind vorig jaar werden tegen hoge kosten drie niet-opeenvolgende termijnen betaald, en vanaf dat moment zaten we weer zonder antwoorden. 

Misbruik rapporteren
sabrinah.guimaraes
Door Sabrina Guimarães
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Geen woorden om dit onberispelijke werk van de Carolina Sa te beschrijven ... We ontvingen lovende douches van onze gasten. Alles werd constant geserveerd, warm en lekker zout, koud bier, heerlijke zoetigheden en niet te vergeten de beleefdheid en vriendelijkheid van de obers, de beleefde maitre d 'en onze serveerster een fantastisch persoon, altijd bezorgd over de bruid en bruidegom ... Ik moet je gewoon bedanken dat je deel uitmaakt van zo'n belangrijk moment in ons leven ...

Misbruik rapporteren
pedrohrocha87
Door Pedro Henrique
5
Ik heb dit bedrijf overwogen voor onze bruiloft
vertalen

Ik en mijn verloofde deden de proeverij en hielden van alles van het eten tot de receptie en het gesprek, we hadden geen twijfels op elk moment van wat we wilden voor onze bruiloft. Carol is een engel van de persoon en wanneer we vragen moeten sturen en we worden bijgewoond met de grootste toewijding en genegenheid in de wereld.

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 31550-620

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact