Carolina Sá Buffet & Eventos

  • Prijsklasse Midden

Om uw gasten een menu te geven dat tot in de kleinste details is uitgedacht om iedereen die aanwezig is tevreden te stellen. Dit is een van de toezeggingen van Carolina Sa Buffet & Events .

Met de toewijding om van elk evenement een absoluut succes te maken, ontwikkelen buffetprofessionals van Carolina Sá gepersonaliseerde menu's , in de juiste mate, inclusief een grote variëteit aan veganistische, vegetarische of beperkte voedselopties.

Meer dan 100 medewerkers van chefs, gastronomen, koks, sweetmeats, nutrologos, sommeliers, obers, receptionisten en ceremonialisten staan klaar om aan alle behoeften van de klant te voldoen.

Neem nu gewoon contact op met Carolina Sá Buffet & Events , plan een proeverij en ervaar alle geneugten die uw bruiloft tot een onvergetelijke gebeurtenis zullen maken.

Bezoeker, laat een review achter over Carolina Sá Buffet & Eventos en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Carolina Sá Buffet & Eventos

4.9 2 reviews
Door Sabrina Guimarães
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Geen woorden om dit onberispelijke werk van de Carolina Sa te beschrijven ...
We ontvingen lovende douches van onze gasten.
Alles werd constant geserveerd, warm en lekker zout, koud bier, heerlijke zoetigheden en niet te vergeten de beleefdheid en vriendelijkheid van de obers, de beleefde maitre d 'en onze serveerster een fantastisch persoon, altijd bezorgd over de bruid en bruidegom ...
Ik moet je gewoon bedanken dat je deel uitmaakt van zo'n belangrijk moment in ons leven ...

Misbruik rapporteren
Door Pedro Henrique
Ik heb dit bedrijf overwogen voor onze bruiloft

Ik en mijn verloofde deden de proeverij en hielden van alles van het eten tot de receptie en het gesprek, we hadden geen twijfels op elk moment van wat we wilden voor onze bruiloft. Carol is een engel van de persoon en wanneer we vragen moeten sturen en we worden bijgewoond met de grootste toewijding en genegenheid in de wereld.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Adres

Stad: 31550-620
Gerelateerde tags:
  • Catering en Bruidstaarten
  • Midden