Casa de Reguengos

 • Prijsklasse Midden
 • Website

Casa de Reguengos is de ideale plek om uw bruiloft , doop of een ander evenement voor bedrijven of individuen te organiseren , met de ervaring die is opgebouwd gedurende 21 jaar activiteit, en met alle striktheid en verfijning die hun lang hebben gewend klanten.

Casa de Reguengos ligt op slechts 30 minuten van Lissabon en op 4 km van Malveira, in een bosrijke omgeving van 50 hectare met een prachtig uitzicht op de omgeving . Een ideale plek om een perfect leven te leiden, omringd door het gezelschap van uw familie, vrienden en kennissen. Een ruimte die op polyvalenties rekent, zoals ruimte voor kinderen, parkeren, panoramische vergezichten ... Ongetwijfeld een charmante plaats om een van de belangrijkste dagen van ons leven te leven .

Bezoeker, laat een review achter over Casa de Reguengos en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

4.9 8 reviews
Door margaridaramosbatista
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Het was onze vijfde keuze vanaf het eerste moment! De buitenruimte is mooi met de bouw van de lounge. De binnenruimte is erg groot, met grote ramen die een immens natuurlijk daglicht geven. De verfijning en schoonheid van de ruimte hebben ons meteen overwonnen! Om deel te nemen aan dit alles heeft een zeer professionele staf! Waren meedogenloos om onze dag perfect te maken! Ik moet twee mensen noemen - D. Mimi en Joana - die ons van dichtbij hebben gevolgd en alle planning eenvoudiger hebben gemaakt. Op de dag van de bruiloft was alles geweldig. Ze volgden alle richtlijnen die we gaven met betrekking tot de decoratie en indeling van de kamer en de ruimte. Het hoofd van de kamer was altijd beschikbaar voor alles wat er nodig was. Het eten is absoluut fenomenaal - iets dat de gasten enorm hebben toegeeflijk en ons de felicitaties voor de keuze van het menu hebben gegeven. Er is voldoende eten en veel kwaliteit. Het zoete en koude buffet was onberispelijk: uitstekende kwaliteit en goed geëtiketteerd zodat er geen sprake van was wat we aan het eten waren.
Veel felicitaties voor de prachtige Quinta die ze hebben en voor al het personeel, dat is de beste die er is! Ze maakten onze dag nog perfecter! We zijn erg blij met de keuze! Sterk aanbevelen aan alle mensen!

Misbruik rapporteren
Door carladuartevinagre
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Toen ik het Casa de Reguengos voor het eerst betrad, vertelde ik de bruidegom dat we hier om twee redenen (onder vele anderen) zouden trouwen: een onmiddellijke perceptie dat het serviceniveau ver boven het gemiddelde zou liggen en het uitzicht absoluut bevrijdende ruimte.

Na dit eerste bezoek kennen we nog veel andere ruimtes, maar het Huis van Reguengos was altijd de duur van de vergelijking, dus we zijn er uiteindelijk opnieuw op uit geweest en hebben de reservering gemaakt. Ik kan zeggen dat vanaf het eerste bezoek, via de reservering, via de e-mails uitgewisseld, door zoveel bezoeken en door de dag van de bruiloft, alles ging heel professioneel.

Alle mensen met wie we de Casa de Reguengos (kantoor, kamerchef, kamerpersoneel, enz.) Beroofd hadden, waren ongelooflijk vriendelijk, wat heeft bijgedragen aan een werkelijk prachtige dag. We kunnen eerlijk gezegd niets mis doen in onze hele ervaring met Casa de Reguengos.

We bevelen deze ruimte daarom sterk aan voor alle aangegeven redenen en ook voor twee andere niet genoemd en zeer relevant in dit soort evenementen: diversiteit en kwaliteit van eten!

Een geweldige ontvangst in het personeel van Casa de Reguengos.

Misbruik rapporteren
Door marcocosta
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Zonder twijfel was een van de beste boerderijen in Portugal alles perfect was spectaculair, zeer attent personeel en beschikbaar voor alles wat nodig was.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Zwembad, Parkeren, Uitzicht op natuur, Toegang Mindervaliden
Wat is het maximale aantal gasten dat u kunt ontvangen?
400
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Ja, de meubels zijn bij de gehuurde ruimte inbegrepen
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Inclusief catering
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Is het toegestaan voor het bruidspaar om een bruidstaart van een externe leverancier te gebruiken?
Het bruidspaar mag zelf een bruidstaart meebrengen van een door hen zelf gekozen leverancier
Mag het bruidspaar zelf voor consumpties van de gasten zorgen, of is het verplicht deze af te nemen bij de trouwlocatie?
Het bruidspaar mag eigen consumpties verzorgen
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik, slechts één evenement per dag
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
2.000€ no acto da reserva, 60% do valor um mês antes do evento, restante pagamento no dia do evento.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1996
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
In de natuur
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Ceremonie Locatie
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen
Markeer dit vakje als een receptie of feest buiten tot de mogelijkheden behoort.
Receptie en/of feest in de open lucht

Adres

Stad: 2665-419
Stad:
Gerelateerde tags:
 • Feest- en Trouwlocaties
 • Buitenplaats
 • Terras
 • Parkeren
 • Toegang Mindervaliden
 • Uitzicht op natuur
 • Inclusief catering
 • Midden
 • Exclusief gebruik
 • Zwembad
 • In de natuur
 • Ceremonie Locatie
 • Buiten Trouwen
 • Receptie en/of feest in de open lucht