Home Decoratie en Styling Decoratie en Styling Lisboa Decoratie en Styling Prior Velho

Casa do Marquês | Decoração

Ga naar het gesprek Meer Informatie
Home Decoratie en Styling Decoratie en Styling Lisboa Decoratie en Styling Prior Velho

Casa do Marquês | Decoração

Ga naar het gesprek Meer Informatie
vertalen

Casa do Marquês, opgericht in 1989, is er trots op een voortrekkersrol te spelen in de horeca- en evenementensector in Portugal. Meer dan 30 jaar succes zijn een weerspiegeling van een uitstekende service gebaseerd op de kwaliteit, innovatie en toewijding van haar hele team, dat op het gebied van evenementen reikt van catering tot het creëren van turnkey evenementen, inclusief aankleding.

Casa do Marquês is van mening dat de aankleding de persoonlijkheid van uw bruiloft bepaalt. Het glas, het servet, de marker, het middenstuk, de lounge en zoveel andere details die, wanneer ze op de juiste manier worden gecombineerd, de perfecte omgeving creëren voor de meest onvergetelijke gelegenheden.

De "ja"-cultuur, de totale aanpassing van zijn commerciële voorstellen en de permanente kwaliteit van zijn service, versterken de betrokkenheid van het bedrijf bij zijn klanten.

------

Casa do Marquês, opgericht in 1989, is er trots op een voortrekkersrol te spelen in de horeca- en evenementensector in Portugal. Meer dan 30 jaar succes zijn een weerspiegeling van een service van uitmuntendheid gebaseerd op de kwaliteit, innovatie en toewijding van al haar team, dat op het gebied van evenementen zich uitstrekt van catering tot het creëren van turn-key evenementen, duidelijk voorbij decoratie.

Casa do Marquis is van mening dat het decor de persoonlijkheid van uw huwelijk bepaalt. Het glas, het servet, de marker, het koffiecentrum, de lounge en zoveel andere details die, indien correct gecombineerd, de perfecte omgeving creëren voor de meest onvergetelijke gelegenheden.

De cultuur van "ja", het totale maatwerk van zijn commerciële voorstellen en de permanente kwaliteit in zijn dienstverlening, versterken de betrokkenheid van het bedrijf bij zijn klanten.

FAQ´s

Heeft u bepaalde producten te huur?
Altaar, Tenten, Prieel, Tafels, Stoelen, Servies, Bestek, Linnengoed, Pallets, Verlichting, Geluidsapparatuur, Meubels, Anders
Is er een showroom om voorbeelden van de montage te kunnen zien?
Showroom
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1989

Meningen over Casa do Marquês | Decoração

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 2685

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact