Santé!

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Santé!

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Prijs vanaf: 1.500 €
  • Bedrijfskenmerk: Planning /Styling/Verhuur

Jullie gaan trouwen. Wat een feest!

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Nu breekt een spannende tijd aan richting het huwelijksfeest. Het plannen en organiseren van de grote dag. Hoe zorg je ervoor dat jullie bruiloft geen - dertien in een dozijn - trouwfeest wordt?

Jullie feest wordt gegarandeerd bijzonder, stijlvol en uniek! Of jullie het bruiloftsfeest nu willen vieren op het zonnige strand van Texel, op een romantisch kasteel of op de 55e verdieping van het wereldberoemde Empire State Building in New York, met een weddingplanner en ceremoniemeester van Celestial Weddings by Santé! aan jullie zijde wordt het echt het sprookjeshuwelijk van jullie dromen. Geen betere start voor jullie huwelijk!

Maak eens een voorstelling van jullie bruiloft. Voel je de liefde bruisen? Vrienden, bekenden en familieleden verwachten van jullie geen doorsnee trouwfeest. Op jullie trouwdag worden jullie gasten overweldigd door alle details. Iedereen voelt zich volledig betrokken bij het vieren van jullie verbintenis, zonder zich met de organisatie bezig te hoeven houden. 
De fantastische sfeer, jullie originele ideeën en de attente gestes maken een onuitwisbare indruk waar jaren later nog over wordt gesproken.
Op de grote dag hoeven jullie je nergens zorgen over te maken. Jullie schitteren en zijn het stralend middelpunt van jullie huwelijksfeest. Lijkt je dat niet geweldig?

 

FAQ´s

Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
Planning /Styling/Verhuur
Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
1.500 €
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Werkt u alleen of met een professioneel team?
We zijn een team
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Voor planning en organisatie en styling en verhuur gelden verschillende betalingsvoorwaarden
Wat zijn de openingstijden?
Maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur
Welke talen worden er bij jullie gesproken?
Duits, Engels, Nederlands
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2009
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Santé!

4.8
3 reviews
3 reviews
Professionaliteit
(3)
Prijs/kwaliteit
(3)
Aanrader?
(3)
kimmieschagen
Door Kim
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Als je 5 juni gevraagd word door je aanstaande en besluit op 14 september te gaan trouwen, tja dan moet je best nog wat dingen regelen!! de locatie was een prachtige tuin van mijn vriendin, Met Martine besloot ik de locatie te bewonderen. Zei vertelde me veel samen te werken met Astrid. Aangezien ik zelf altijd heel goed weet wat ik wil, hebben we met elkaar een strak en top plan gemaakt. We hoopten natuurlijk op mooi weer want ja dat maakt alles nog net even wat mooier. De dag voor de bruiloft alles klaar gemaakt, om Martine de bloemen en Astrid de locatie op de dag van de ceremonie helemaal klaar te maken. Onze dag begon met een shoot en rond 4 uur kwamen we op de locatie aan. Wauuwww de tranen sprongen in onze ogen, het was nog mooier als we ons voor konden stellen. We aten met een kleine groep, de tafel was perfect aangekleed. Waarna we om 7 uur trouwden de opstelling de bloemen alle spullen die Astrid kan bieden. We waren onder de indruk. De gasten met ons want er was niks waarvan we de volgende dag dachten dit had anders gemoeten. Ondanks dat ik een control freak ben, adviseer ik een ieder laat Martine en Astrid lekker hun gang gaan! Want je bent verzekerd van een top bruiloft ... Het liefst zou ik het nog een keer doen ;-) maar dat komt wel als we 25 jaar getrouwd zijn 

Misbruik rapporteren
nellie.ras
Door Jeroen en Nellie
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hebben mede dankzij Astrid en haar team een fantastische bruiloft gehad. Van de voorbereiding en het meedenken tot en met de dag zelf. Het was voor de ceremoniemeesters ook fijn om een aantal zaken met een gerust hart uit handen te kunnen geven. (bv de muziek en het begeleiden van de gasten) Wij (en onze gasten) waren vooral onder de indruk van de snelheid waarmee de prachtige ceremonie-locatie werd omgebouwd tot sprookjesachtig mooi dinerlocatie. Ook de samenwerking tussen Santé, Martine (bloemkunstenaar) en hotel Texel was top. we kunnen het ieder bruidspaar aanraden om met  Astrid in zee te gaan! Nellie en Jeroen 

Misbruik rapporteren
SarahDiercks
Door Sarah
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

en fantastische bruiloft gehad mede door Celestial Weddings! Astrid droeg zorg voor de ceremonie en de aankleding, en dat was heerlijk om uit handen te geven. Onze gasten vertelde ons dat alles lekker relax ging en goed georganiseerd was. Een mooi compliment voor ons en Astrid en haar team! Astrid werkt veel samen met Bloemstyliste Martine Groot. En dat maakt het ook makkelijker voor het bruidspaar.

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 1781 HC

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact