• Prijsklasse Midden

Jullie gaan trouwen. Wat een feest!

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Nu breekt een spannende tijd aan richting het huwelijksfeest. Het plannen en organiseren van de grote dag. Hoe zorg je ervoor dat jullie bruiloft geen - dertien in een dozijn - trouwfeest wordt?

Jullie feest wordt gegarandeerd bijzonder, stijlvol en uniek! Of jullie het bruiloftsfeest nu willen vieren op het zonnige strand van Texel, op een romantisch kasteel of op de 55e verdieping van het wereldberoemde Empire State Building in New York, met een weddingplanner en ceremoniemeester van Celestial Weddings by Santé! aan jullie zijde wordt het echt het sprookjeshuwelijk van jullie dromen. Geen betere start voor jullie huwelijk!

Maak eens een voorstelling van jullie bruiloft. Voel je de liefde bruisen? Vrienden, bekenden en familieleden verwachten van jullie geen doorsnee trouwfeest. Op jullie trouwdag worden jullie gasten overweldigd door alle details. Iedereen voelt zich volledig betrokken bij het vieren van jullie verbintenis, zonder zich met de organisatie bezig te hoeven houden. 
De fantastische sfeer, jullie originele ideeën en de attente gestes maken een onuitwisbare indruk waar jaren later nog over wordt gesproken.
Op de grote dag hoeven jullie je nergens zorgen over te maken. Jullie schitteren en zijn het stralend middelpunt van jullie huwelijksfeest. Lijkt je dat niet geweldig?

 

Bezoeker, laat een review achter over Celestial Weddings en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Celestial Weddings

4.9 3 reviews
Door Kim
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Als je 5 juni gevraagd word door je aanstaande en besluit op 14 september te gaan trouwen, tja dan moet je best nog wat dingen regelen!! 
de locatie was een prachtige tuin van mijn vriendin, Met Martine besloot ik de locatie te bewonderen. Zei vertelde me veel samen te werken met Astrid. Aangezien ik zelf altijd heel goed weet wat ik wil, hebben we met elkaar een strak en top plan gemaakt. We hoopten natuurlijk op mooi weer want ja dat maakt alles nog net even wat mooier. De dag voor de bruiloft alles klaar gemaakt, om Martine de bloemen en Astrid de locatie op de dag van de ceremonie helemaal klaar te maken. Onze dag begon met een shoot en rond 4 uur kwamen we op de locatie aan. Wauuwww de tranen sprongen in onze ogen, het was nog mooier als we ons voor konden stellen. We aten met een kleine groep, de tafel was perfect aangekleed. Waarna we om 7 uur trouwden de opstelling de bloemen alle spullen die Astrid kan bieden. We waren onder de indruk. De gasten met ons want er was niks waarvan we de volgende dag dachten dit had anders gemoeten. Ondanks dat ik een control freak ben, adviseer ik een ieder laat Martine en Astrid lekker hun gang gaan! Want je bent verzekerd van een top bruiloft ... Het liefst zou ik het nog een keer doen ;-) maar dat komt wel als we 25 jaar getrouwd zijn 

Misbruik rapporteren
Door Jeroen en Nellie
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hebben mede dankzij Astrid en haar team een fantastische bruiloft gehad. Van de voorbereiding en het meedenken tot en met de dag zelf. Het was voor de ceremoniemeesters ook fijn om een aantal zaken met een gerust hart uit handen te kunnen geven. (bv de muziek en het begeleiden van de gasten) Wij (en onze gasten) waren vooral onder de indruk van de snelheid waarmee de prachtige ceremonie-locatie werd omgebouwd tot sprookjesachtig mooi dinerlocatie. 
Ook de samenwerking tussen Santé, Martine (bloemkunstenaar) en hotel Texel was top. 
we kunnen het ieder bruidspaar aanraden om met  Astrid in zee te gaan! 
Nellie en Jeroen 

Misbruik rapporteren
Door Sarah
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

en fantastische bruiloft gehad mede door Celestial Weddings!
Astrid droeg zorg voor de ceremonie en de aankleding, en dat was heerlijk om uit handen te geven.
Onze gasten vertelde ons dat alles lekker relax ging en goed georganiseerd was. Een mooi compliment voor ons en Astrid en haar team!

Astrid werkt veel samen met Bloemstyliste Martine Groot.
En dat maakt het ook makkelijker voor het bruidspaar.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
€ 90,75 per uur
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Ik ben Astrid Santé en sinds 2008 eigenaar van Celestial Weddings by Santé!. Het is voor mij een eer een bruidspaar te begeleiden bij één van de mooiste dagen uit hun leven. Samen met mijn team zal ik mij volledig en onvermoeibaar inzetten tot het gewenste resultaat volledig is bereikt. In de afgelopen jaren heeft Celestial Weddings meer dan 350 bruiloften naar grote tevredenheid met succes georganiseerd. Lees hier een aantal enthousiaste reacties van bruidsparen die Celestial Weddings hebben ingeschakeld. Niets is te veel en zeker niets is te gek. Wensen zijn er om uit te laten komen.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2009

Adres

Stad: 1781 HC

Vergelijkbare leveranciers

Weddingplanners BWPN | Amsterdam

Professionele weddingplanner voor jullie bruiloft in binnen- en buitenland!  Bij Interconnections Weddings & Events kunnen jullie terecht voor inspiratie, advies over financiën en de beste leveranciers voor jullie bruiloft of voor een bruiloft die van A-Z is georganiseerd. Zie +

Weddingplanners BWPN | Almere

Sharona Weddings & more ontwerpt en organiseert unieke thema bruiloften op maat en staat voor originaliteit. Het thema kan iets zijn wat jullie met elkaar verbindt. Is dat een gezamelijke passie als koken, reizen of misschien wel een spannende film of serie? Sharona zoekt dit samen met jullie uit... Zie +

Weddingplanners BWPN | Amsterdam

&WIJ Creating Experiences YAY! You’re getting married! Maar wat nu? Waar begin je? Het vinden van de juiste locatie, de lekkerste en mooiste taart, het bestellen van die ene sprekende uitnodiging: het organiseren van een bruiloft is een stressvolle klus, zeker als je niet precies weet waar je... Zie +

Weddingplanners BWPN | Volendam

Rosalie Kwakman is het gezicht achter Weddingplanner Roos. Zij levert graag een bijdrage aan jullie geluk en helpt jullie bij het organiseren van jullie bruiloft.  Neem contact met haar op voor meer informatie! Zie +

Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners BWPN
  • Midden
  • BWPN Beroepsorganisatie