• Prijsklasse Betaalbaar
  • Website

Jullie gaan trouwen. Wat een feest!

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Nu breekt een spannende tijd aan richting het huwelijksfeest. Het plannen en organiseren van de grote dag. Hoe zorg je ervoor dat jullie bruiloft geen - dertien in een dozijn - trouwfeest wordt?

Jullie feest wordt gegarandeerd bijzonder, stijlvol en uniek! Of jullie het bruiloftsfeest nu willen vieren op het zonnige strand van Texel, op een romantisch kasteel of op de 55e verdieping van het wereldberoemde Empire State Building in New York, met een weddingplanner en ceremoniemeester van Celestial Weddings aan jullie zijde wordt het echt het sprookjeshuwelijk van jullie dromen. Geen betere start voor jullie huwelijk!

Maak eens een voorstelling van jullie bruiloft. Voel je de liefde bruisen? Vrienden, bekenden en familieleden verwachten van jullie geen doorsnee trouwfeest. Op jullie trouwdag worden jullie gasten overweldigd door alle details. Iedereen voelt zich volledig betrokken bij het vieren van jullie verbintenis, zonder zich met de organisatie bezig te hoeven houden. 
De fantastische sfeer, jullie originele ideeën en de attente gestes maken een onuitwisbare indruk waar jaren later nog over wordt gesproken.
Op de grote dag hoeven jullie je nergens zorgen over te maken. Jullie schitteren en zijn het stralend middelpunt van jullie huwelijksfeest. Lijkt je dat niet geweldig?

 

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

4.9 1 mening
Door SarahDiercks
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

en fantastische bruiloft gehad mede door Celestial Weddings!
Astrid droeg zorg voor de ceremonie en de aankleding, en dat was heerlijk om uit handen te geven.
Onze gasten vertelde ons dat alles lekker relax ging en goed georganiseerd was. Een mooi compliment voor ons en Astrid en haar team!

Astrid werkt veel samen met Bloemstyliste Martine Groot.
En dat maakt het ook makkelijker voor het bruidspaar.

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Ik ben Astrid Santé en sinds 2008 eigenaar van Celestial Weddings. Het is voor mij een eer een bruidspaar te begeleiden bij één van de mooiste dagen uit hun leven. Samen met mijn team zal ik mij volledig en onvermoeibaar inzetten tot het gewenste resultaat volledig is bereikt. In de afgelopen jaren heeft Celestial Weddings meer dan 250 bruiloften naar grote tevredenheid met succes georganiseerd. Lees hier een aantal enthousiaste reacties van bruidsparen die Celestial Weddings hebben ingeschakeld. Niets is te veel en zeker niets is te gek. Wensen zijn er om uit te laten komen.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2009

Adres

Stad: 1782 TC

Vergelijkbare leveranciers

Gerelateerde tags:
  • BWPN Beroepsorganisatie
  • Betaalbaar
  • BWPN Beroepsorganisatie